dobroszka 23.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja to chyba zrobię pikietę z transparentem:Uwolnić czarnego Potwora bo tęsknię za surowizną tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Barranku faktycznie,żeby zaspiewać musiałabym wejść do szafy Niestety mam ciut słuchu i słyszę jak fałszuję.Trudno o gorsze połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Sie zadzieje: fanclub, antyfanclub i pikieta. A gwoździk zagra na perkusji, żeby dobrosia mogła zaśpiewać i nie usłyszeć. Ale czad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jak ja zaspiewam to mury runą , runą , runąąąąąąąa...... No nie mogę tego Nefci zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jak ja zaspiewam to mury runą , runą , runąąąąąąąa...... No nie mogę tego Nefci zrobić Ale tak może na ulicy, przed czerwoną kapliczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Barranku lepi nie bo Ją jeszcze od czci i wiary odsądzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 wiesz,że myslałam o tym...Ale odarłabym Nefcię z niepowtarzalnego wiu z okna sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 wiesz,że myslałam o tym...Ale odarłabym Nefcię z niepowtarzalnego wiu z okna sypialni Tiaaaa, jej sypialniana wizja z kapliczką w tle faktycznie wiele by straciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ano widzisz...lepiej bede cicho. Usta milczą ,dusza spiewa i starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 I tak sobie cichuteńko nucą cały czas... LA LALA LALALA LA LA UM PAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Moja śpiewa tak: http://img12.imageshack.us/img12/6536/luckylukefpiblog2.jpg Zmykam spać w stronę zachodzącego słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 piękne podłogi Neferko a andresola jak molo Duchu brawo czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Moja śpiewa tak: http://img12.imageshack.us/img12/6536/luckylukefpiblog2.jpg Zmykam spać w stronę zachodzącego słońca baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Hejka Nefcia śniłaś mi się dziś a raczej impreza u Ciebie, tylko że dom był caaałkiem inny, coś na kształt........... białego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nefer .... ja nic nie wiem na ten temat .... w ogóle mało wiem, a często nawet nie mam zielonego pojęcia o jakiej rzeczy mowa ....czytając nazwy produktów lub części wyposażenia wnętrz, które kupujesz .... ... możliwe, że po tym expose uznasz (lub ktoś z Twoich Gości) , że pomyliłem adresy .... ... nic mylnego .... .....antresola mnie przyciągnęła .... i nie tylko ... Pozdrawiam Gwoździku, ja jeszcze rok temu też nie znałam tych nazw :) A jesteś tu ZAWSZE mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kuzynie, zapisujesz się do fanclubu antresolki, jak rozumiem? Możesz być wiceprezesem Ostatecznie założyciel ma jakieś prawa ... nie ma sprawy ... "W-C" Prezes .... brzmi dwuznacznie ....ale OK ... .... pod warunkiem, że Właścicielka antresoli nominację zaaprobuje ... Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dziękuję Nefciu straszniście!!! Dzięki Tobie Młoda już czuje się lepiej! Rasieńku, to ja dziękuję - bo troszkę sobie tlenu złapałam w tych wariowanych dniach :) A Młoda zdrowieje i już Pocałuj ją ode mnie i Starszego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Coraz piękniej się robi Żałuję, że nie dojechałam wczoraj, ale mój M pojawił się w domu grubo po 20, więc nie miałam szans Zaczekam aż jatoba się ułoży i oblukam wszystko Chyba w czwartek będę pracować z budowy - od rana. Jatobka chyba już będzie ułożona. Więc zapraszam serdecznie Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A jesteś tu ZAWSZE mile widziany .... AMEN ... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ja tam miłośnikiem antreoli nie jestem i raczej nie będę drewno na niej cudne ale reszta i ta barierka łoooooooooooooooooo Nefcia na szczęście jeszcze oskrzelków nie było dobrze że prawie na siłę się do lekarza wryłam bo jakbym czekała na wolne miejsce do poniedziałku to już na bank byłyby oskrzela co sam doktorek zreszta powiedział do środy Młode ma być zdrowe Zdecydowanie pośpiech jest wskazany w takich sytuacjach. Dobrze, że nie zlazło Młodemu do oskrzeli - bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts