Gwoździk 26.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Skąd ta pewność na temat własnego wizerunku ? :) J:) .... przeanalizowałem to .... i teraz już nie mam takiej pewności ... stąd zmiana postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No proszę tydzień mnie nie było a tu już podłogi prawie gotowe. Co za tempo Się zapiszę do fan clubu antresoli jeśli można I kominek też już jest Ogrodzenie będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefciu dziś ja przechwytuję ekipę Duszka ślicznie wyglądają deseczki u Ciebie. U mnie też jesion natur ten poprzebarwiany tylko warstwowy na ogrzewanie podłogowe. I też wybrałam specjalnie ten poprzebarwiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No proszę tydzień mnie nie było a tu już podłogi prawie gotowe. Co za tempo Się zapiszę do fan clubu antresoli jeśli można I kominek też już jest Ogrodzenie będzie super Kiedy wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefciu dziś ja przechwytuję ekipę Duszka ślicznie wyglądają deseczki u Ciebie. U mnie też jesion natur ten poprzebarwiany tylko warstwowy na ogrzewanie podłogowe. I też wybrałam specjalnie ten poprzebarwiany Duchaty już do mnie dzwonił z pociągu :) Słyszałam, że baluje teraz u Ciebie To będziemy miały taki sam jesion Łaaaadny jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia no i po co Ty mnie ten sklep pokazałaś A coś CIę zauroczyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Duch w pociagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Duch w pociagu? Z pociągu czy z taksówki - wsio rawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry owszem Neferciu płyta gazowa mnie sie spodobała dla większosci cena pewnie w normie dla mnie droga ale cuuuuuuuudo zresztą do płyty doszedł piekarnik potem okap a potem ........................ darowałam sobie żeby sie dłużej nie dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No proszę tydzień mnie nie było a tu już podłogi prawie gotowe. Co za tempo Się zapiszę do fan clubu antresoli jeśli można I kominek też już jest Ogrodzenie będzie super Kiedy wpadniesz ? a kiedy jesteś w chałupce? dzisiaj może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry owszem Neferciu płyta gazowa mnie sie spodobała dla większosci cena pewnie w normie dla mnie droga ale cuuuuuuuudo zresztą do płyty doszedł piekarnik potem okap a potem ........................ darowałam sobie żeby sie dłużej nie dręczyć I tak przyjdzie ten dzień, kiedy będziesz musiała wybrać. Będziesz musiała zdecydować nie tylko o modelu ale równiez gdzie to kupić, żeby było tanio :) Albo chociaż trochę taniej. Ja zdecydowałam kupić większość ( o ile nie wszystko) w jednym sklepie, bo koszt dowozu jednej sztuki może być nawet w okolicach 100 pln. Jesli kupujesz kilka sprzętów AGD (a zazwyczaj nie masz wyjścia ) - a u mie to wygoląda tak : Kuchenka mikrofalowa Piekarnik elektryczny Lodówka Zmywarka Płyta indukcyjna Okap teleskopowy Neo 24 Zlew Bateria zlew. chowana w blat Jak widac mogę pożegnac sie z kwota ok. 800 pln za sam transport - dlatego nie tylko musisz znaleźć sklep z niższymi cenami, ale taki, gdzie te koszty Cię usatysfakjonują. U mnie wyjdzie za AGD (j.w. - wersj light) ok. 10k - dlatego 800 pln to sporo przy takiej kwocie. NIe minie Cię Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No proszę tydzień mnie nie było a tu już podłogi prawie gotowe. Co za tempo Się zapiszę do fan clubu antresoli jeśli można I kominek też już jest Ogrodzenie będzie super Kiedy wpadniesz ? a kiedy jesteś w chałupce? dzisiaj może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jasne ze trzeba szzukac, czasami oplaca sie tez kupowac w roznych sklepach bo roznice w cenie moga byc wieksze niz cena transportu, jak widac troche czasu tzreba na tym spedzic, warto tez zwracac uwage na dostepnosc sprzetow, ja mialam tak ze zamowilam mikrofale ale nie mieli na stanie i sporo czasu minelo i oni zadzwnili ze mikrofala jest ale w wyzszej cenie, na szczescie moglam zrezygnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No proszę tydzień mnie nie było a tu już podłogi prawie gotowe. Co za tempo Się zapiszę do fan clubu antresoli jeśli można I kominek też już jest Ogrodzenie będzie super Kiedy wpadniesz ? a kiedy jesteś w chałupce? dzisiaj może? Dziś od 17.00 (jak dojadę przez Grota) ale są Duchaci, więc jakby co - w kuchni jest kawa/herbata/cukier. Elunia też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jasne ze trzeba szzukac, czasami oplaca sie tez kupowac w roznych sklepach bo roznice w cenie moga byc wieksze niz cena transportu, jak widac troche czasu tzreba na tym spedzic, warto tez zwracac uwage na dostepnosc sprzetow, ja mialam tak ze zamowilam mikrofale ale nie mieli na stanie i sporo czasu minelo i oni zadzwnili ze mikrofala jest ale w wyzszej cenie, na szczescie moglam zrezygnowac. Wła, wła, wła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 piękne podłogi Neferko a andresola jak molo Duchu brawo czekam na finał Aneczka :)Molo ale ja zupełnie nie marynistyczna jestem to zawsze można zmienić jakiś termin przeprowadzki masz już zaplanowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No proszę tydzień mnie nie było a tu już podłogi prawie gotowe. Co za tempo Się zapiszę do fan clubu antresoli jeśli można I kominek też już jest Ogrodzenie będzie super Kiedy wpadniesz ? a kiedy jesteś w chałupce? dzisiaj może? Dziś od 17.00 (jak dojadę przez Grota) ale są Duchaci, więc jakby co - w kuchni jest kawa/herbata/cukier. Elunia też będzie postaram się przybyć (jak dziecko da sobie radę samo w domu - rozwaliła sobie kolano i jest problem) a Elunia, o której zamierza być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no mam nadzieję, że wyjdzie tak slicznie jak u Ciebie ten jesion a sprzęt agd kupowałam w bardzo różnych sklepach - wyszło najtanij i tylko za dostawę lodówki musiałam zapłacić - byli nieugięci a wszystko inne dostarczyli mi gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a Elunia, o której zamierza być? Ona ma rzut beretką, więc puszczam jej SMSa jak wsiądę w samochód Pewnie po 5. A Mała nieźle daje widze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 piękne podłogi Neferko a andresola jak molo Duchu brawo czekam na finał Aneczka :)Molo ale ja zupełnie nie marynistyczna jestem to zawsze można zmienić jakiś termin przeprowadzki masz już zaplanowany ? yyyyyyyyyy chyba niekoniecznie.... Wiem, że Wigilię zrobię w nowym domku, ale czy już będziemy przeprowadzeni - tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts