Maluszek 26.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a Elunia, o której zamierza być? Ona ma rzut beretką, więc puszczam jej SMSa jak wsiądę w samochód Pewnie po 5. A Mała nieźle daje widze ... to i mnie puść smsa jak już będziesz dojeżdżać to postaram się przyjechać. zachciało jej się szaleć i takie są skutki - chwila radochy i a potem duuuuuuuuużo cierpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no mam nadzieję, że wyjdzie tak slicznie jak u Ciebie ten jesion a sprzęt agd kupowałam w bardzo różnych sklepach - wyszło najtanij i tylko za dostawę lodówki musiałam zapłacić - byli nieugięci a wszystko inne dostarczyli mi gratis. NO to teraz się zmądrzyli - przycięli ceny mocniej, ale dostwę gratis ma się tylko w niewielu przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A że dzień dobry A że wróciłam A że oliwa pyszna A że jesiun pikny to już wiem A że Duchaty to super chłopak to się wie. NEFCIA KONTO !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zara, zara Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia Ty wiesz jak się moje chłopisko ucieszyło jak mu Twojego jasiuna pokazałam i z groźną miną powiedziałam: TAKI !!!!! powiedział, że opamiętanie na mnie nareszcie przyszło i nie wiem czy mu już wpierdzielić czy jeszcze odpuścić... bo w sumie ma rację :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia no że kupić i że wcześniej to ja wiem ja się tylko zastanawiam nad kasą bo piekarnik muszę mieć płytę też i okap też i zmywarkę też lodówkę jakby co mogę wziąść na trochu tą co mam teraz noooo i zlew też miec muszę mikrofalę mogę kupić w miedzyczasie bo nie planuję jej zabudowywać cholera ja chyba zaczne grac w tego totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia Ty wiesz jak się moje chłopisko ucieszyło jak mu Twojego jasiuna pokazałam i z groźną miną powiedziałam: TAKI !!!!! powiedział, że opamiętanie na mnie nareszcie przyszło i nie wiem czy mu już wpierdzielić czy jeszcze odpuścić... bo w sumie ma rację :P Pitul go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia no że kupić i że wcześniej to ja wiem ja się tylko zastanawiam nad kasą bo piekarnik muszę mieć płytę też i okap też i zmywarkę też lodówkę jakby co mogę wziąść na trochu tą co mam teraz noooo i zlew też miec muszę mikrofalę mogę kupić w miedzyczasie bo nie planuję jej zabudowywać cholera ja chyba zaczne grac w tego totka Graj , graj (mam w tym osobosty interes ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Graj , graj (mam w tym osobosty interes ) ... ja też gram, gram ... i nic .... Lotto mnie olewa ... ... a z innego grania to mi tylko połamane pałki zostały ... Cześć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia ale wiesz ja to z tych głupich że jak nie zarobią to nikt nic dać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 26.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witanko piękne podlogi ,fotek nigdy malo, Nef kiedy mogę sie spodziewać wysylki oliwy bo mi jęzor wisi do pasa iślina cieknie na klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witanko piękne podlogi ,fotek nigdy malo, Nef kiedy mogę sie spodziewać wysylki oliwy bo mi jęzor wisi do pasa iślina cieknie na klawiaturę A-nitko - wybacz opóźnienie, ale najpierw chcę się pozbyć tego, co stoi u mnie w garażu (czyli 2 kartonów oliwy) a potem zacznę wysyłki (szczególnie, że nie bardzo mam kiedy spać ostatnio ...) ale postaram sie załatwić sprawę w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nefcia ale wiesz ja to z tych głupich że jak nie zarobią to nikt nic dać nie chce To masz tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 biedna Kochana Nefcia, uważaj na siebie z tym pośpiechem na budowie, bo się nam wykończysz. Masz w Wawce słoneczko? Skorzystaj dzisiaj z niego na 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nie zajedź się kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A może jakiś mały urlopik, co? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 27.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 witanko piękne podlogi ,fotek nigdy malo, Nef kiedy mogę sie spodziewać wysylki oliwy bo mi jęzor wisi do pasa iślina cieknie na klawiaturę A-nitko - wybacz opóźnienie, ale najpierw chcę się pozbyć tego, co stoi u mnie w garażu (czyli 2 kartonów oliwy) a potem zacznę wysyłki (szczególnie, że nie bardzo mam kiedy spać ostatnio ...) ale postaram sie załatwić sprawę w przyszłym tygodniu. OK będę czekać i ślinić się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Hej Królowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Przywitać się chciałam i pozdrowienia zostawić.Takie mam zaległości na forum, że nie jestem w stanie przeczytać wszystkich wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ... to znów ja.... łapy mam jak .... orangutan do ziemi nie dość że przeniosłam pół tony kleju to jeszcze się zawzięłam i szlifuję jętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts