78mysz 27.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kochana - oczywiście, ze sobie życzę :) Przecież wiesz, że nikomu innemu nie dam macać mojego domku w tak intymnych miejscach :) A tak to zawsze będziesz miała POWÓD :) Wiesz ja nie do końca jestem zmotoryzowana, więc dlatego jeszcze nie byłam na twych salonach od od od wiosennego pospolitego oliworuszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kochana - oczywiście, ze sobie życzę :) Przecież wiesz, że nikomu innemu nie dam macać mojego domku w tak intymnych miejscach :) A tak to zawsze będziesz miała POWÓD :) Wiesz ja nie do końca jestem zmotoryzowana, więc dlatego jeszcze nie byłam na twych salonach od od od wiosennego pospolitego oliworuszenia Oooooooooo kurde - to już ze sto lat ALe chyba się niebawem spotkamy, co ? Jakoś w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mój dziennik został obejrzany 250.000 :) SZAMPAN DLA WSZYSTKICH :) http://republika.pl/blog_tl_4598915/6912172/tr/szampan_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no wiesz Nefcia jakby potem to zerwane trafiło do mnie to może bym się skusiła zełgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no wiesz Nefcia jakby potem to zerwane trafiło do mnie to może bym się skusiła zełgać Nie wyglądasz na taką co jej łatwo kłamstwo przez usteczka przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kochana - oczywiście, ze sobie życzę :) Przecież wiesz, że nikomu innemu nie dam macać mojego domku w tak intymnych miejscach :) A tak to zawsze będziesz miała POWÓD :) Wiesz ja nie do końca jestem zmotoryzowana, więc dlatego jeszcze nie byłam na twych salonach od od od wiosennego pospolitego oliworuszenia Oooooooooo kurde - to już ze sto lat ALe chyba się niebawem spotkamy, co ? Jakoś w weekend Coś mi mówi ze w sobote? dobrze mysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 eeeeeeeeeee Nefcia ja już raz usłyszałam że ja to prawdę powiem jak się pomylę ale dzięki za wiarę w człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jakoś kurde taaaaaaak Mysza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 eeeeeeeeeee Nefcia ja już raz usłyszałam że ja to prawdę powiem jak się pomylę ale dzięki za wiarę w człowieka Nie łykam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 czemu Bo Ci dobrze z oczów patrzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 normalnie topię się jak masełko na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Część mieszkalna Teściów już gotowa - mam nadzieję, że zdałam ... a co zdałaś ? .... Mój dziennik został obejrzany 250.000 :) ...Gratulacje !!! może czas na założenie swojego własnego Forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Gwoździku - normalnie gupol z Ciebie :) Kiedy przyjedziesz do W-wy, bo muszę CIe poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 normalnie topię się jak masełko na patelni Wuuuuuuuuuusia a tam u Ciebie to taką jedną wode produkują co to ją chyba będę badać soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia Ty spokojnie możesz jakąś sektę założyć będziesz mieć od groma wyznawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia Ty spokojnie możesz jakąś sektę założyć będziesz mieć od groma wyznawców Taaaaaaaaaaa zupełnie taką samą liczbę jak wrogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia jak to Old Shatterhand powiedział "Boże chroń mnie od przyjaciół bo z wrogami sam sobie poradzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Gwoździku - normalnie gupol z Ciebie :) Kiedy przyjedziesz do W-wy, bo muszę CIe poznać osobiście 11. listopada zawiozę siebie i Juniora na koncert Gary Moora na Torwarze .... tzn. Junior będzie na koncercie ... a ja będę "na bramce" wpuszczał .... ... więc, podejdź do najmniejszego z bramkarzy i powiedz: "Cześć, to ja ... Nimfa Wodna" .... ....a ja odpowiem "Masz szczęście, że nie Błotna" .... ... i wtedy ja rzucę pracę ....i pójdziemy na kawę ... UWAGA !!! ....gdyby ochroniarz zrobił wielkie oczy i odpowiedział coś w rodzaju " A gdzie Pani bilet?" ... ... wtedy uciekaj ... bo źle trafiłaś.... generalnie nie próbuj kilka razy, bo Cię odwiozą ... no wiesz gdzie ... ... wtedy lepiej już poszukać mnie na parkingu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No to nie wiem czy się odważę doprawdy ... ale zadanie może być tez nieco ekscytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts