Gwoździk 27.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No to nie wiem czy się odważę doprawdy ... ale zadanie może być tez nieco ekscytujące łatwe zadanie to byle gupol wykona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No to nie wiem czy się odważę doprawdy ... ale zadanie może być tez nieco ekscytujące łatwe zadanie to byle gupol wykona .... Uważaj, bo się stawi komitet powitalny ... tak to jest z megalomanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No to nie wiem czy się odważę doprawdy ... ale zadanie może być tez nieco ekscytujące łatwe zadanie to byle gupol wykona .... Uważaj, bo się stawi komitet powitalny ... tak to jest z megalomanami ... eee, tam ... ... podpowiedzieć Ci mogę, że jako jedyny ochroniarz nie będę miał jednej pałki ... tylko dwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 starczy tych moich gupot ... ... pozdrowienia ślę ... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 starczy tych moich gupot ... ... pozdrowienia ślę ... na razie papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No piękniście jatobka wygląda może ja bym się skusiła na wizytę we czwartek u cię Tylko z młodą musiałabym przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Nefcia to co dzisiaj olej na jatobkę idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 noooo to ja się jutro na małe macanko piszę przecie nie usiedze w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 WitamJa po prośbie przychodzę.. Dziewczyny ... proszę o podpowiedź.... Ścianka do zagospodarowania jest : 360cm długa, wys. do sufitu, (ta ścianka po prawej na zdjęciu, była jeszcze nie dokończona...)wiec można na niej ustawić lodówkę (mam 2 metrową), oraz piec, bo jest gdzie zawiesić okap, oraz wszystkie szafki wiszące.Druga ścianka o długości 290 cm (ta pomiędzy salonem, a kuchnią, na zdjęciu na wprost), ale tylko szafki stojące.... bo ścianka ta jest na wys. 130cm.Po prawej jest okno tarasowe.Mniej więcej wygląda to na kiedyś... tak: http://img7.imageshack.us/img7/6973/dsc05703t.jpg Jak zaplanować meble i sprzęty, i gniazdka, oraz czy murować ściankę do sufitu???? Elektryk (mój wujek), który robić mi będzie całą instalkę elektryczną, wodną i kanalizę,oraz podłogówkę... pyta gdzie zmywarka, zlew, płyta indukcyjna... gdzie gniazdka... itd... Zaczął już wiercić wczoraj dziury... więc sprawa jest pilna.A ja nie mam pojęcia . Wiem, żeby powycinać kwadraciki i po przymierzać... próbowałam, ale nie mam pojęcia co i jak? Poradźcie w moich komentarzach, lub w swoich. I przepraszam, że tak w Twoje komentarze wchodzę, ale sprawa pilna. Pozdrawiam, i dzięki za wyrozumiałość Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nawiązując do dziennika - państwu się podoba. i widzę fragment osławionego odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No piękniście jatobka wygląda może ja bym się skusiła na wizytę we czwartek u cię Tylko z młodą musiałabym przyjechać NO zapraszam obie sztuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Nefcia to co dzisiaj olej na jatobkę idzie Właśnie czekam Na zachętę - widoczek w dzień : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Suhei12c63I/AAAAAAAAGQ8/sCjJyhvD88E/s640/IMG_1622.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 noooo to ja się jutro na małe macanko piszę przecie nie usiedze w chałupie oć oć oć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nawiązując do dziennika - państwu się podoba. i widzę fragment osławionego odkurzacza To mię cieszy ogromnie, bo mnie się też podoba :) Jutro szef robi odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jak szampanem częstują to ja zawsze jestem A jak nie częstują to czytam i oglądam... I proszę mi tylko o grafomanii jakiejś nie pisać....bo każdy by chciał taką popełniać A saloooooooooooooooon extra będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Dzięki Amtluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jednak zaolejowana będzie później - na razie zostaje jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jatobka w salonie się kładzie ...... W kółko przy kominku ... nie kładłaś żadnej "ceramiki" przy kominku ....nie obawiasz się, że iskierki będą może wypalały jatobkę ? .... cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Podloga w salonie piekna. Co dasz przed kominkiem aby tfu, tfu nie "napodlogowic" sobie na parkiet? To szykuj teraz papcie dla gosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts