Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

No piękniście jatobka wygląda :D :D :D

może ja bym się skusiła na wizytę we czwartek u cię :roll: :D Tylko z młodą musiałabym przyjechać :roll:

NO zapraszam obie sztuki :):)

A trzy ? :oops: Nie wiem, czy nie będę musiała przyjechać również z Ingą, bo dzisiaj odbierałam ją wcześniej z przedszkola, bo narzekała, że ją ucho boli :-? :x

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jatobka w salonie się kładzie :)

......

W kółko przy kominku :)

... nie kładłaś żadnej "ceramiki" przy kominku ....nie obawiasz się, że iskierki będą może wypalały jatobkę ? ....

cześć, tak w ogóle

Gwoździku - tam będzie szkło. NIe chcę, żeby się cokolwiek odcinało od powierzchni drewna na całej powierzchni salonu.

Podloga w salonie piekna. Co dasz przed kominkiem aby tfu, tfu nie "napodlogowic" sobie na parkiet?

To szykuj teraz papcie dla gosci. :D

Już się nad tym zastanawiałam, ale znając moje podejście to musu noszenia kapci nie będzie - to nie muzeum :):):)

No piękniście jatobka wygląda :D :D :D

może ja bym się skusiła na wizytę we czwartek u cię :roll: :D Tylko z młodą musiałabym przyjechać :roll:

NO zapraszam obie sztuki :):)

A trzy ? :oops: Nie wiem, czy nie będę musiała przyjechać również z Ingą, bo dzisiaj odbierałam ją wcześniej z przedszkola, bo narzekała, że ją ucho boli :-? :x

Liduś , możesz zabrac kogo Ci sie żywnie podoba - uwierz, mnie to nie przeszkadza wcale a wcale :):)

Gwoździku - tam będzie szkło.

... szkło będzie pokrywało tę jatobkę .. czy jak ona tam ... :wink: :D ...

NIe chcę, żeby się cokolwiek odcinało od powierzchni drewna na całej powierzchni salonu.

.... wnioskuję, że nic nie wstawisz do salonu .... :wink:

Gwoździku - tam będzie szkło.

... szkło będzie pokrywało tę jatobkę .. czy jak ona tam ... :wink: :D ...

NIe chcę, żeby się cokolwiek odcinało od powierzchni drewna na całej powierzchni salonu.

.... wnioskuję, że nic nie wstawisz do salonu .... :wink:

Tak, szło będzie pokrywało jatobkę czy jak jej tam :):)

Do salonu wstawię niewiele - meble minimum, bo mam półeczki :)

Aż mi gardło ścisnęło z wrażenia :D Słowo "zajebiście" nawet w połowie nie oddaje urody tego cuda jatobowego :D

Gorzej - na zdjęciach to niewiele widać :):) Ale fajnie, że nie napisałaś : "Ale wioska" :):) W sumie tą czerwoną kuchnię masz na sumieniu, a jatoby nie skonsultowałam :):) Tooo ssssssiiiięęęęęę ttttrrrrroooooccchhhuuuu bbbooojjjjaaaałłłaaaammmm :)

(kolory są od rubinowego przez zielony do ciemno brązowego usłojonego :))

Aż mi gardło ścisnęło z wrażenia :D Słowo "zajebiście" nawet w połowie nie oddaje urody tego cuda jatobowego :D

Gorzej - na zdjęciach to niewiele widać :):) Ale fajnie, że nie napisałaś : "Ale wioska" :):) W sumie tą czerwoną kuchnię masz na sumieniu, a jatoby nie skonsultowałam :):) Tooo ssssssiiiięęęęęę ttttrrrrroooooccchhhuuuu bbbooojjjjaaaałłłaaaammmm :)

(kolory są od rubinowego przez zielony do ciemno brązowego usłojonego :))

Moje sumienie ma się calkiem nieźle z tą Twoją czerwoną kuchnią 8) A wioski nie masz nigdzie - możesz oddychac spokojnie 8) :D