lidszu 28.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No piękniście jatobka wygląda może ja bym się skusiła na wizytę we czwartek u cię Tylko z młodą musiałabym przyjechać NO zapraszam obie sztuki :) A trzy ? Nie wiem, czy nie będę musiała przyjechać również z Ingą, bo dzisiaj odbierałam ją wcześniej z przedszkola, bo narzekała, że ją ucho boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A to czemu? Bo szkoda, żeby się poniszczyła jak może poleżeć jeszcze nie na gotowo. Będzie olejowana razem z robieniem lakieru. Od jutra ją wygrzeję, więc będzie jej lepiej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jatobka w salonie się kładzie ...... W kółko przy kominku ... nie kładłaś żadnej "ceramiki" przy kominku ....nie obawiasz się, że iskierki będą może wypalały jatobkę ? .... cześć, tak w ogóle Gwoździku - tam będzie szkło. NIe chcę, żeby się cokolwiek odcinało od powierzchni drewna na całej powierzchni salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Podloga w salonie piekna. Co dasz przed kominkiem aby tfu, tfu nie "napodlogowic" sobie na parkiet? To szykuj teraz papcie dla gosci. Już się nad tym zastanawiałam, ale znając moje podejście to musu noszenia kapci nie będzie - to nie muzeum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No piękniście jatobka wygląda może ja bym się skusiła na wizytę we czwartek u cię Tylko z młodą musiałabym przyjechać NO zapraszam obie sztuki :) A trzy ? Nie wiem, czy nie będę musiała przyjechać również z Ingą, bo dzisiaj odbierałam ją wcześniej z przedszkola, bo narzekała, że ją ucho boli Liduś , możesz zabrac kogo Ci sie żywnie podoba - uwierz, mnie to nie przeszkadza wcale a wcale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zaraz będzie trochę zdjątek, a potem pójde zalegnąć, bo ledwo siedzę - mam dość na dziś. Ale fajnie zakończyłam dzień, bo się z Rasieńką widziałam (i częścią jej Rodzinki ) więc mi się lepiej zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gwoździku - tam będzie szkło. ... szkło będzie pokrywało tę jatobkę .. czy jak ona tam ... ... NIe chcę, żeby się cokolwiek odcinało od powierzchni drewna na całej powierzchni salonu. .... wnioskuję, że nic nie wstawisz do salonu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia masz rację grzech zakrywać takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 w sumie racja z tym olejowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gwoździku - tam będzie szkło. ... szkło będzie pokrywało tę jatobkę .. czy jak ona tam ... ... NIe chcę, żeby się cokolwiek odcinało od powierzchni drewna na całej powierzchni salonu. .... wnioskuję, że nic nie wstawisz do salonu .... Tak, szło będzie pokrywało jatobkę czy jak jej tam :) Do salonu wstawię niewiele - meble minimum, bo mam półeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia masz rację grzech zakrywać takie cudo Dlatego dziś po moim wyjściu poszły kartony na jatobkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 w sumie racja z tym olejowaniem Malowania, przywożenie AGD - w sumie jak nawet cos się uszkodzi to olej to zakryje. NIe kłócę się z fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no wiesz Nefcia trudno się kłócić jak ktoś mądrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aż mi gardło ścisnęło z wrażenia Słowo "zajebiście" nawet w połowie nie oddaje urody tego cuda jatobowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no wiesz Nefcia trudno się kłócić jak ktoś mądrze mówi I dlatego się nie wymądrowuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aż mi gardło ścisnęło z wrażenia Słowo "zajebiście" nawet w połowie nie oddaje urody tego cuda jatobowego Gorzej - na zdjęciach to niewiele widać :) Ale fajnie, że nie napisałaś : "Ale wioska" :) W sumie tą czerwoną kuchnię masz na sumieniu, a jatoby nie skonsultowałam :) Tooo ssssssiiiięęęęęę ttttrrrrroooooccchhhuuuu bbbooojjjjaaaałłłaaaammmm (kolory są od rubinowego przez zielony do ciemno brązowego usłojonego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aż mi gardło ścisnęło z wrażenia Słowo "zajebiście" nawet w połowie nie oddaje urody tego cuda jatobowego Gorzej - na zdjęciach to niewiele widać :) Ale fajnie, że nie napisałaś : "Ale wioska" :) W sumie tą czerwoną kuchnię masz na sumieniu, a jatoby nie skonsultowałam :) Tooo ssssssiiiięęęęęę ttttrrrrroooooccchhhuuuu bbbooojjjjaaaałłłaaaammmm (kolory są od rubinowego przez zielony do ciemno brązowego usłojonego ) Moje sumienie ma się calkiem nieźle z tą Twoją czerwoną kuchnią A wioski nie masz nigdzie - możesz oddychac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 NO to chyba pójdę spokojnie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 28.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 szampanka lyknęlam ,podloga cudna,a z oliwą sie nie spiesz bo masz duuuuużo na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 NO to chyba pójdę spokojnie spać ... no chyba nie ... bo ja jedyny popsułem Ci chyba ten "ach - owaty" wieczór ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts