rrmi 05.03.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mlo jest czytac Twoj dziennk. Ja to juz oddam moze wyjsciowke do prania , to na parapetowe akurat wypiora Bardzo sie ciesze , ze tak fajnie Tobie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mlo jest czytac Twoj dziennk. Ja to juz oddam moze wyjsciowke do prania , to na parapetowe akurat wypiora Bardzo sie ciesze , ze tak fajnie Tobie idzie Dzięki Rrmi To mi bardzo pomaga - nawet nie wiesz jak bardzo Oddaj wyjściówkę koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witaj Nefer! Kurcze - jeszcze trochę poczytam co Ty wyprawiasz i normalnie drugi dom zbuduję> Widze że dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych! Będę tu do Ciebie wpadac częściej - w ramach programu szkoleniowego: Jak zostać Kobietą Wszechmocną... PS A powiedz gdzie tego Pana ziewającego znaleźć? Też o kredyt pukać będę...jakąs kusa kieckę muszę załozyć - bo ja takiego gadanego to na pewno nie mam - (aha- ten twój to w CHF?) Ten mój to CHF - a pan siedzi w Nordea na Przy Agorze (róg z Kasprowicza, w tym nowym budynku przy samym skrzyżowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 witaj, Nefer chylę czoła - idziesz jak burza /zresztą niczego innego się po Tobie nie spodziewałam / życzę powodzenia w dalszym budowaniu i samej radości w nowym domu Dzieki Elutku za dobre słowo Rzeczywiście od 4 lutego chodze jak burza - jakbym coś przyjarała. I podobno - do tego - ładnie wygładam :) Chyba schudłam co nie jest edziwne jak się śpi 4-5 godzin i nic nie je przed 22.00:) Zastanawiam się tylko czy mi serducho wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Bo mu sianko utkwiło ... Łoj, to trza popchnąć MOże pociągnąć, od tyłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja tylko czekam na to wyciąganie - a nuż pomoc będzie potrzebna. To ja wtedy po stajennego skoczę, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ogon rzecz święta, więc od tyłu prosze się odfanzolić Jak już tak bardzo chcecie pomóc, to popchnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 popycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 popycham No to powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dybry Doszły mnie słuchy, że parapety som A teraz te parapety to przybili na końcu tych murków ( te same co je najsampierw zalali betonem ale może w końcu jest doklejom gdzie trza nie ważne...kto z kim śpi dzieci zdrowe? Pozdrawiam od czasu do entej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 nie ważne...kto z kim śpi dzieci zdrowe? Pozdrawiam od czasu do entej MOWA, właśnie przyszły po kieszonkowe, ale mama dom buduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 nie ważne...kto z kim śpi dzieci zdrowe? Pozdrawiam od czasu do entej MOWA, właśnie przyszły po kieszonkowe, ale mama dom buduje :) No to dzieci mają prze...chlapane Jak będziesz potrzebowała zobaczyć swoją kuchnię albo salon albo cuś to daj znać Drogo nie biorę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 nie ważne...kto z kim śpi dzieci zdrowe? Pozdrawiam od czasu do entej MOWA, właśnie przyszły po kieszonkowe, ale mama dom buduje :) No to dzieci mają prze...chlapane Jak będziesz potrzebowała zobaczyć swoją kuchnię albo salon albo cuś to daj znać Drogo nie biorę ... a menagera masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jak będziesz potrzebowała zobaczyć swoją kuchnię albo salon albo cuś to daj znać Drogo nie biorę ... OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 nie ważne...kto z kim śpi dzieci zdrowe? Pozdrawiam od czasu do entej MOWA, właśnie przyszły po kieszonkowe, ale mama dom buduje :) No to dzieci mają prze...chlapane Jak będziesz potrzebowała zobaczyć swoją kuchnię albo salon albo cuś to daj znać Drogo nie biorę ... a menagera masz? To jeszcze nic nie wiesz, że awansowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Wy sobie jaja robicie a ja siedzę i kombinuję jakie kable, gdzie, ile, jakie centrlaki, patch-panele - i mi kuźwa nic nie wychodzi .... Może wziąć fachowca ? (zębów sobie sama też nie leczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jaki jaja W życiu nie byłam tak poważna Szczerze powiem, że ja bym się sama bała takie rzeczy robić i ustalać. To właśnie jak z zębami - coś skopiesz i będzie cholernie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jaki jaja W życiu nie byłam tak poważna Szczerze powiem, że ja bym się sama bała takie rzeczy robić i ustalać. To właśnie jak z zębami - coś skopiesz i będzie cholernie bolało Ok naśmieciłam CI w komentarzach edit : nie Tobie tylko Maylandce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wy sobie jaja robicie a ja siedzę i kombinuję jakie kable, gdzie, ile, jakie centrlaki, patch-panele - i mi kuźwa nic nie wychodzi .... Może wziąć fachowca ? (zębów sobie sama też nie leczę) a Ty mnie słuchasz od tego jest ktoś od koncepcji, z Tobą dyskutuje, menago od tego załatwia materiały, Ty sprawdzasz ceny. Reszta sama się robi. Tak jak klikałem wcześniej...tyle kosztuje może u Cię więcej ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Tak śmiecić to i u mnie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts