Nefer 28.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 NO to chyba pójdę spokojnie spać ... no chyba nie ... bo ja jedyny popsułem Ci chyba ten "ach - owaty" wieczór ... wcale nie popsułeś Przynajmniej nie zauważyłam A krytyka zawsze mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 szampanka lyknęlam ,podloga cudna,a z oliwą sie nie spiesz bo masz duuuuużo na glowie Nie wiem jak to powiedzieć, ale oliwy to pewnie juz nie będzie ;)Trzeba czekać na wiosenne oliworuszenie. Nefcia ma tyle jatoby do wyolejowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 szampanka lyknęlam ,podloga cudna,a z oliwą sie nie spiesz bo masz duuuuużo na glowie moja bardzo, bardzo dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 szampanka lyknęlam ,podloga cudna,a z oliwą sie nie spiesz bo masz duuuuużo na glowie Nie wiem jak to powiedzieć, ale oliwy to pewnie juz nie będzie ;)Trzeba czekać na wiosenne oliworuszenie. Nefcia ma tyle jatoby do wyolejowania :) To jest niegłupi pomysł, wis ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia wiesz to chyba jednak głupi pomysł bo wszyscy oliwożerni gotowi Ci zalizać jatobkę na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 wcale nie popsułeś ... to dobrze ... Przynajmniej nie zauważyłam ...no i słusznie ... bo nic nie ukrywam ... A krytyka zawsze mile widziana .... u mnie też .... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia wiesz to chyba jednak głupi pomysł bo wszyscy oliwożerni gotowi Ci zalizać jatobkę na nic Lomatko, zobaczylam to oczyma wyobrazni. Neferka - odbior u Rasi bedzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia wiesz to chyba jednak głupi pomysł bo wszyscy oliwożerni gotowi Ci zalizać jatobkę na nic Lomatko, zobaczylam to oczyma wyobrazni. Neferka - odbior u Rasi bedzie OK? Sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia wiesz to chyba jednak głupi pomysł bo wszyscy oliwożerni gotowi Ci zalizać jatobkę na nic Lomatko, zobaczylam to oczyma wyobrazni. Neferka - odbior u Rasi bedzie OK? Sure No to gites, zawioze do mieszkanka, bedzie jak znalazl do pierwszego poprzeprowadzkowego spaghetti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 to u Ciebie trz już w kapciach śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja pierdzielę........klękajcie narody - obajwił się :) Duch u mnie jest jutro wis ? U Ciebie pewnie już też trzeba śmigać w bamboszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja pierdzielę........klękajcie narody - obajwił się :) Duch u mnie jest jutro wis ? U Ciebie pewnie już też trzeba śmigać w bamboszkach Taaa ale Wam fajnie ja jutro niestety w mieście na G bedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W Goteborgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W Goteborgu? niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W Goteborgu? niestety nie Ale ja mam nadzieje, ze w sobote bedziesz w miescie na I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W Goteborgu? niestety nie Ale ja mam nadzieje, ze w sobote bedziesz w miescie na I? ???? Co to za miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W Goteborgu? niestety nie Ale ja mam nadzieje, ze w sobote bedziesz w miescie na I? ???? Co to za miasto? Innsbruck. No u Rasi czy bedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No właśnie nie wiem czy dam radę Gadałem nawet wczjera z Raśką telefonicznie .Bardzo bym chciał ale może się to okazać nie wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No właśnie nie wiem czy dam radę Gadałem nawet wczjera z Raśką telefonicznie .Bardzo bym chciał ale może się to okazać nie wykonalne Ty kuzwa jak Cie kopne. Bedziesz mial drugiego minusa juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts