kamyk68 28.10.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No właśnie nie wiem czy dam radę Gadałem nawet wczjera z Raśką telefonicznie .Bardzo bym chciał ale może się to okazać nie wykonalne Ty kuzwa jak Cie kopne. Bedziesz mial drugiego minusa juz. Ja wszystko rozumiem ale w niedziele jest 1.11 i mam jakieś tam obowiązki z tym związane niestety "poza" miastem ale daję słowo że kombinuję jak to pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No właśnie nie wiem czy dam radę Gadałem nawet wczjera z Raśką telefonicznie .Bardzo bym chciał ale może się to okazać nie wykonalne Ty kuzwa jak Cie kopne. Bedziesz mial drugiego minusa juz. Ja wszystko rozumiem ale w niedziele jest 1.11 i mam jakieś tam obowiązki z tym związane niestety "poza" miastem ale daję słowo że kombinuję jak to pogodzić A my przyjezdzamy i znikamy "na kamyka", bo tez mamy obowiazki 1.11, no nie mozesz nam tego zrobic... Na chwile chociaz wpadnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Siem postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pleeeeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry Nefcia padłam z wrażenia i leże pod biurkiem ciekawe kto bedzie pracował za mnie dopiero na tych zdjęciach widać jakie to są przestrzenie "mieszkanko" teściów to tak gabarytowo moją całą chałupkę przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak się piękniście i ciepło zrobiło Podłoga miodzio U Teściów też niczego sobie to wyszystko wygląda Nefcia - będę u Ciebie po 15. Może być? Będziesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak się piękniście i ciepło zrobiło Podłoga miodzio U Teściów też niczego sobie to wyszystko wygląda Nefcia - będę u Ciebie po 15. Może być? Będziesz jeszcze? Kochana - już się zawinęłam spowrotem do roboty , bo coś zdechło w lesie. Jadę na budowę o 16.00 - więc 16.30 powinnam byćna miejscu. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Duszek z samego rana wyjechał i pędzi przez Gdańsk i później do stolicy podłoga wygląda cudownie Nefciu!!!! a na jesion będzie lakier czy olej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Duszek z samego rana wyjechał i pędzi przez Gdańsk i później do stolicy podłoga wygląda cudownie Nefciu!!!! a na jesion będzie lakier czy olej??? Dobrze, niech pędzi Szkoda, że Ciebie nie zabrał Na jesion będzie lakier półmat. Na jatobkę - olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Siem postaram Ty sie bardzo postaraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry Nefcia padłam z wrażenia i leże pod biurkiem ciekawe kto bedzie pracował za mnie dopiero na tych zdjęciach widać jakie to są przestrzenie "mieszkanko" teściów to tak gabarytowo moją całą chałupkę przypomina Nieeeeeeeee Ich mieszkanie jest małe - niecałe 60 mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 pobieglam do dziennika, piekne masz podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Duszek z samego rana wyjechał i pędzi przez Gdańsk i później do stolicy podłoga wygląda cudownie Nefciu!!!! a na jesion będzie lakier czy olej??? Dobrze, niech pędzi Szkoda, że Ciebie nie zabrał Na jesion będzie lakier półmat. Na jatobkę - olej. nawet nie zaproponował to z tym jesionem tak jak u mnie mam tylko nadzieję, że 9tego już właściwy przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry Nefcia padłam z wrażenia i leże pod biurkiem ciekawe kto bedzie pracował za mnie dopiero na tych zdjęciach widać jakie to są przestrzenie "mieszkanko" teściów to tak gabarytowo moją całą chałupkę przypomina Nieeeeeeeee Ich mieszkanie jest małe - niecałe 60 mkw. Nefcia no wiesz to i tak dwa razy tyle co mam teraz na zdjeciach bardzo duże wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 29.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Sorki Nefer, Bez tych gipskartonowych półeczek byłoby o wiele ładniej i już współczuje Ci ich wycierania. PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Sorki Nefer, Bez tych gipskartonowych półeczek byłoby o wiele ładniej i już współczuje Ci ich wycierania. Pozdrawiam Dorota Resorki Albo półeczki albo meble. Wybrałam to pierwsze. A na nich będzie szkło Ponadto sprzątanie mało mnie będzie dotyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nefer - mam być o 16:30 czy później czy też innego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nefer - mam być o 16:30 czy później czy też innego dnia? 16.30 ląduję na budowie Więc spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Duszek z samego rana wyjechał i pędzi przez Gdańsk i później do stolicy podłoga wygląda cudownie Nefciu!!!! a na jesion będzie lakier czy olej??? Dobrze, niech pędzi Szkoda, że Ciebie nie zabrał Na jesion będzie lakier półmat. Na jatobkę - olej. nawet nie zaproponował to z tym jesionem tak jak u mnie mam tylko nadzieję, że 9tego już właściwy przyjedzie Będzie dobrze Lepiej poczekac na ładniejszy niż położyć brzydszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nefer - mam być o 16:30 czy później czy też innego dnia? 16.30 ląduję na budowie Więc spoczko to się jakoś tak pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts