Żelka 31.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Suheu4Ly6aI/AAAAAAAAGRg/ZO7WsSiaCkQ/s512/IMG_1631.JPG Ale tu sie domowo zrobilo. Pieknie! A to bielone cos przypomina plastyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Żeluś - masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No i mysl o mnie co chcesz ale ja na ten parkiet w butach nie wejde. Zwlaszcza, ze olejowane ma byc. Nie mam serca deptac takiej podlogi butami. Duch by mi sie po nocach snil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 To juz teraz wiem kom zawdzieczam czkawke o nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 A ja teraz wiem kto o mnie pomysli przy nocnej czkawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Hej. Jak wszystko? Troche za wczesnie sie zmylas, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wyspana, po śniadanku zastanawiam się jak się dostać do Rasi :) Bez samochodu A to wyzwanie - całe 6 km A bez samochodu jak bez ręki Dam radę Ostatnio jechałam autobusem chyba z 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Konto prosze pleeeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No to zanosi się na przygodę 10-lecia cześć Neferko spotkanie z Tobą to istna bomba energetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Hej. Jak wszystko? Troche za wczesnie sie zmylas, wis? przecież tylko chwilkę przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No to zanosi się na przygodę 10-lecia cześć Neferko spotkanie z Tobą to istna bomba energetyczna Co Ty gadasz Ania :) W Tobie taki spokój traw ALe bardzo się cieszę, że znów sie spiknęłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Hej. Jak wszystko? Troche za wczesnie sie zmylas, wis? przecież tylko chwilkę przed Wami O ta chwilke wlasnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 O ta chwilke wlasnie chodzi. Intuicja matki mi podpowiedziała, że pora wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No to zanosi się na przygodę 10-lecia cześć Neferko spotkanie z Tobą to istna bomba energetyczna Co Ty gadasz Ania :) W Tobie taki spokój traw ALe bardzo się cieszę, że znów sie spiknęłyśmy prawdę samą prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Konto prosze pleeeease. podłączam się dzień doberek fajosko było się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia a co Twoje dzieciaczki zmalowały że aż Cię ściągnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia a co Twoje dzieciaczki zmalowały że aż Cię ściągnęły Eeeeeeeeeeeeeee nicccccccccccccc - tylko jak przyszłam o 2.30 to ich w domu nie było Ale zanim zdjęłam buty i ogarnęła mnie furia to wróciły - okazało się , że odprowadzali kolażankę blok obok Mieli szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia a co Twoje dzieciaczki zmalowały że aż Cię ściągnęły Eeeeeeeeeeeeeee nicccccccccccccc - tylko jak przyszłam o 2.30 to ich w domu nie było Ale zanim zdjęłam buty i ogarnęła mnie furia to wróciły - okazało się , że odprowadzali kolażankę blok obok Mieli szczęście No zaraz zaraz, ale to pelnoletnie to nadal musi wracac do domu po dobranocce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia a co Twoje dzieciaczki zmalowały że aż Cię ściągnęły Eeeeeeeeeeeeeee nicccccccccccccc - tylko jak przyszłam o 2.30 to ich w domu nie było Ale zanim zdjęłam buty i ogarnęła mnie furia to wróciły - okazało się , że odprowadzali kolażankę blok obok Mieli szczęście No zaraz zaraz, ale to pelnoletnie to nadal musi wracac do domu po dobranocce? a. pełnoletnie nie musi b. ale drugie ma 16 lat c. mieszkają jeszcze pod moim dachem i spodziewam się je zastać o 2.30 d. można mnie o tym poinformować np. smsem. poza tym to bardzo ładnie, że odprowadzały koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia a co Twoje dzieciaczki zmalowały że aż Cię ściągnęły Eeeeeeeeeeeeeee nicccccccccccccc - tylko jak przyszłam o 2.30 to ich w domu nie było Ale zanim zdjęłam buty i ogarnęła mnie furia to wróciły - okazało się , że odprowadzali kolażankę blok obok Mieli szczęście No zaraz zaraz, ale to pelnoletnie to nadal musi wracac do domu po dobranocce? a. pełnoletnie nie musi b. ale drugie ma 16 lat c. mieszkają jeszcze pod moim dachem i spodziewam się je zastać o 2.30 d. można mnie o tym poinformować np. smsem. poza tym to bardzo ładnie, że odprowadzały koleżankę Odpowiedzialne po mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts