Nefer 01.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no przecież to mamusia się musiała po pijaku dobijać wczoraj (weź tu traf kluczem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nefcia no grzeczne, dobrze wychowane dzieci masz ale weź mogłaś dzieci powiadomić że masz zamiar wrócić 2,30 nawalona i muszą Ci drzwi otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Liczyły widać na to, że wrócę rano. Co to Forum robi z człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no sporządniałaś czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zeszłam na złą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no jak skoro wróciłaś wpół trzeciej zamiast rano toś sporządniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Obawiam się, że ciągnie wilka do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 eeeeee znaczy że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kiedyś nie byłam grzeczną dziewczynką. Potem wyszłam za mąż, urodziałam dzieci i byłam grzeczną dziewczynką. A teraz chyba wracam do poprzednich przyzwyczajeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hejka, no dobrze, ze dzieciaki się szybko znalazły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 aha znaczy wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hejka, no dobrze, ze dzieciaki się szybko znalazły. Tia, poszły blok obok. Ale mi trochę ciśnienie podniosły Poniewaz nie jestem małostkowa - jak przestałam się drzeć -wytłumaczyliśmy sobie jak żyć w symbiozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hejka, no dobrze, ze dzieciaki się szybko znalazły. Tia, poszły blok obok. Ale mi trochę ciśnienie podniosły Poniewaz nie jestem małostkowa - jak przestałam się drzeć -wytłumaczyliśmy sobie jak żyć w symbiozie Jaka Ty uparta jestes z tą symbiozą. W moim mniemaniu to jest umiarkowane pasożytnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hejka, no dobrze, ze dzieciaki się szybko znalazły. Tia, poszły blok obok. Ale mi trochę ciśnienie podniosły Poniewaz nie jestem małostkowa - jak przestałam się drzeć -wytłumaczyliśmy sobie jak żyć w symbiozie Jaka Ty uparta jestes z tą symbiozą. W moim mniemaniu to jest umiarkowane pasożytnictwo. Celna uwaga Pasożytnictwo to coś co mi ostatnio też chodzi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no w sumie Nefcia dzieci masz już w tym wieku że powoli mozesz ćwiczyć pasożytnictwo typu wyślij starszego na prawko coby kierowcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hejka, no dobrze, ze dzieciaki się szybko znalazły. Tia, poszły blok obok. Ale mi trochę ciśnienie podniosły Poniewaz nie jestem małostkowa - jak przestałam się drzeć -wytłumaczyliśmy sobie jak żyć w symbiozie Jaka Ty uparta jestes z tą symbiozą. W moim mniemaniu to jest umiarkowane pasożytnictwo. Celna uwaga Pasożytnictwo to coś co mi ostatnio też chodzi po głowie każdy chce się ludzić ze jest inaczej, a troche generalizując i ujmując sprawę zimnym sukowatym spojrzeniem to dzieciaki są troche jak takie komary co to przylecą, napiją się, wyciągną co im trzeba do zycia i polecą dalej sie mnożyc. no w międzyczasie zapodadzą troche toksyn-tego co my nazywamy współżyciem-troche zgryzot i i troche radości-no bo jak bąbel swędzi a się można podrapać to jest chwile lepiej i człek się cieszy. Ech, ale jak tu nie kochać ponad wszystko tych pasożytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no w sumie Nefcia dzieci masz już w tym wieku że powoli mozesz ćwiczyć pasożytnictwo typu wyślij starszego na prawko coby kierowcę mieć ALeż on juz kończy jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nefcia no ja nigdy nie wątpiłam w to że genialna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzien doberek spalem prawie do tej pory ..namieszlaem duzzo wczoraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzień doberek zcichapękła zabieraczko samochodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts