Nefer 01.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzien doberek spalem prawie do tej pory ..namieszlaem duzzo wczoraj?? Nic nie namieszałeś (o ile oddałes perukę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzień doberek zcichapękła zabieraczko samochodowa. To ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Duchu na stole nie tańczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Duchu na stole nie tańczyłeś Nago. Ale to nikogo przecież nie zgorszyło ...chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 01.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam. Przeczytałem i obejrzałem Nefer dziennik cały. Jesteś szalona pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam. Przeczytałem i obejrzałem Nefer dziennik cały. Jesteś szalona pozdrawiam adam Cześć Adam Należy Ci się medal z ziemniaka za wytrwałość Masz bardzo ciekawy nick I oczywiście zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 01.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Co do nicka to aż się boję myśleć o czym myślisz Dużo dobrych emocjii w dzienniku. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Duchu na stole nie tańczyłeś Nago. Ale to nikogo przecież nie zgorszyło ...chyba ... nic co ludzkie nie jest nam obce ale Duch to duch więc nie wiem czy każdy może tak bez emocji do tego podejść ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Co do nicka to aż się boję myśleć o czym myślisz Dużo dobrych emocjii w dzienniku. pozdr adam Myślę własnie o tym :) Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Duchu na stole nie tańczyłeś Nago. Ale to nikogo przecież nie zgorszyło ...chyba ... nic co ludzkie nie jest nam obce ale Duch to duch więc nie wiem czy każdy może tak bez emocji do tego podejść ........ Najwyżej będziemy sie w nocy zrywać z łóżka z wrzaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Duchu na stole nie tańczyłeś Nago. Ale to nikogo przecież nie zgorszyło ...chyba ... nic co ludzkie nie jest nam obce ale Duch to duch więc nie wiem czy każdy może tak bez emocji do tego podejść ........ Najwyżej będziemy sie w nocy zrywać z łóżka z wrzaskiem Lepiej z wrzaskiem niz ze smiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry Małgoś łatwiej się mężowi wytłumaczyć z koszmaru niż z przyjemności co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień doberek fajnie było się spotkać w sobotę Wielgaśne dzięki za przywiezienie oliwy, przelew pójdzie dzisiaj, tylko muszę poszukać ile do zapłaty jest, bo już nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Duchu na stole nie tańczyłeś Nago. Ale to nikogo przecież nie zgorszyło ...chyba ... nic co ludzkie nie jest nam obce ale Duch to duch więc nie wiem czy każdy może tak bez emocji do tego podejść ........ Najwyżej będziemy sie w nocy zrywać z łóżka z wrzaskiem kurna mam tylko wstawki od okolo 22 giej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ja się przywitam ... widzę, że ominęły mnie tańce golańce ... a i znowu zapomniałam o sprawiedliwej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hejka Nefciu Bardzo bardzo się cieszę, że Cię poznałam Fajna babka z Ciebie, taka z jajami Mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy Buziaki ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ja się przywitam ... widzę, że ominęły mnie tańce golańce ... a i znowu zapomniałam o sprawiedliwej ... mnie siłą rzeczy też witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ja się przywitam ... widzę, że ominęły mnie tańce golańce ... a i znowu zapomniałam o sprawiedliwej ... mnie siłą rzeczy też No i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jakiez tance??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Tańce golańce Duszka w nowej fryzurze ... nie słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts