nitubaga 03.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nic nie wim o fotach? Kamyczku są u Małgoś w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nic nie wim o fotach? Kamyczku są u Małgoś w komentach Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nic nie wim o fotach? Kamyczku są u Małgoś w komentach Dzięki !!! A kamol na co drugim . Ale miałeś parcie na szkło Albo małgoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nefcia, żyjesz? Żyję, tylko sobie wczoraj zrobiłam wieczór bez komputera :) Niewiele to zmieniło, bo i tak czytałam do 4.00 rano Miałaś gorączkę? Wyleciałam w ciągu dnia na budowę - zostawiłam kompa na biurku. Ale pan od drzwi się troszkę spóźnił i już mi sie nie chciało wracać do domku przez biuro. Więc przez przypadek komp został w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia dasz się wykorzystać... niecnie? dawaj Kochana rzuć prosze numerkiem do ludzików od tikurili... mam szaleńczy plan z wałkiem w tle zastanawiam się nad ceną... bo jak wyjdzie przyjemniej niż para... to zostane przy tiku ERRA S.C. Adres: Morcinka 5/24; 01-496 Warszawa Telefon: +48226383900 Fax: 226384198 E-mail: [email protected] Strona www: erra-tikkurila.pl Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 09:00-18:00, sobota: 09:00-13:00 Pamiętaj zeznać od kogo to będzie się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nic nie wim o fotach? Kamyczku są u Małgoś w komentach Dzięki !!! A kamol na co drugim . Ale miałeś parcie na szkło Albo małgoś... Dementuje, to P. glownie robil zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nefcia - jak zwykle kolejny raz bardzo się cieszę ze spotkania a tak w ogóle to gdzie foty Ja tez bardzo dziękuję za przemiły wieczór i możliwość obejrzenia Twojej pięknej fryzury - bardzo Ci w niej ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cześć ... ... mało brakowało ... a powiedziałbym to Tobie ... i Innym prosto w oczy ... ... ale ... może następnym razem ... PS. klamki ładne ... .... szkoda tylko, że nie pasują do drzwi ... ... żartowałem ładne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nefcia dzięki nie mam gdzie to sie tutaj pochwalę przeszlifowałam, zagruntowałam i pomalowałam całą górną łazienkę... siama Zaszpachlowałam większość dziurek w ścianach na piętrze i strychu... siama... Zaciągnęłam gładzią sufit dolnej łazienki... też siama... potem go szlifnę i malnę na biało... tyż siama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No to niekulawo Mała Jak chcesz to możesz wpaść do mnie zobaczyć jak ta Tiku się kładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No to niekulawo Mała Jak chcesz to możesz wpaść do mnie zobaczyć jak ta Tiku się kładzie. oooo z wielką chęcią... a kiedy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dam cynk. Pewnie w czwartek - a na bank w sobotę od 14.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oki... zanotowałam w sobotę ma być szaman od kotła zakładać nam taki pokojowy programator jak Ty masz.... jeno buderusa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no i będzie pięknie Bardzo dobry pomysł -nie lata się jak kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja bym siem też na oglądanie zapisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no i będzie pięknie Bardzo dobry pomysł -nie lata się jak kot z pęcherzem włąśnie kupiłam żarcie dla Zoyki za 4 stówy świat się kończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wiem cos na ten temat. Moje ścierno też jada jakieś ekskluzywne żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wiem cos na ten temat. Moje ścierno też jada jakieś ekskluzywne żarcie pocieszam się tym, że to jest prawie 25 kilo i mam ją z czapki na "chwile" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Podobno im drozsze tym mniej tego jedza, bo ma mniej wypelniaczy... Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Podobno im drozsze tym mniej tego jedza, bo ma mniej wypelniaczy... Podobno. no to moja się wyłamuje... bo wpierdziela niczym .... labrador :P z tymi wypełnieaczami to ponoć jest jak mówisz, ale o Royalu też się różnie mówi... dla mnie najważniejsze, że ona to lubi i nie ma dolegliwości i mi nie wybrzydza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts