Nefer 06.03.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wy sobie jaja robicie a ja siedzę i kombinuję jakie kable, gdzie, ile, jakie centrlaki, patch-panele - i mi kuźwa nic nie wychodzi .... Może wziąć fachowca ? (zębów sobie sama też nie leczę) a Ty mnie słuchasz od tego jest ktoś od koncepcji, z Tobą dyskutuje, menago od tego załatwia materiały, Ty sprawdzasz ceny. Reszta sama się robi. Tak jak klikałem wcześniej...tyle kosztuje może u Cię więcej ale coś za coś Dobrze gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Tak śmiecić to i u mnie możesz OK - zarzuć jakiś topik to poszukam ( jak trufli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Tak śmiecić to i u mnie możesz OK - zarzuć jakiś topik to poszukam ( jak trufli ) Czeeeekaaaajj!!!! Chałupy jeszcze nie mam!!! Ale pamiętac będę Matko Ty moja, idę spać!! Co prawda śpimy jutro z córcią, bo choraczek jednak jest, ale mimo wszystko - straszliwa pora Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Czeeeekaaaajj!!!! Chałupy jeszcze nie mam!!! Ale pamiętac będę Matko Ty moja, idę spać!! Co prawda śpimy jutro z córcią, bo choraczek jednak jest, ale mimo wszystko - straszliwa pora Dobranocka Papapa Przytul córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wy sobie jaja robicie a ja siedzę i kombinuję jakie kable, gdzie, ile, jakie centrlaki, patch-panele - i mi kuźwa nic nie wychodzi .... Może wziąć fachowca ? (zębów sobie sama też nie leczę) a Ty mnie słuchasz od tego jest ktoś od koncepcji, z Tobą dyskutuje, menago od tego załatwia materiały, Ty sprawdzasz ceny. Reszta sama się robi. Tak jak klikałem wcześniej...tyle kosztuje może u Cię więcej ale coś za coś Dobrze gadasz U mnie koncepcja na dwa, takie same domy...12tys ale jest wszystko, łacznie wizualizacją wnętrz plus inspekcja zakupów itd. Daga, chcę Ci powiedzieć, że szkoda zdrowia na bzdety... grunt, to dobre umowy z resztą działaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 nefer ale lecicie, co do wizualizacji to fajny jest program za 70zl techlandu VisualStudia. Prosty a daje poglad co i jak. ja dzieki niemu wiem ze bede miala CUDOWNA kuchnie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 https://www.msw.pl/go/_info/?id=2083- Twoje Studio Projektowe 2 to bardziej wypasiona wersja bo ma mozliwosc wspolpracy z autocadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 U mnie koncepcja na dwa, takie same domy...12tys ale jest wszystko, łacznie wizualizacją wnętrz plus inspekcja zakupów itd. Daga, chcę Ci powiedzieć, że szkoda zdrowia na bzdety... grunt, to dobre umowy z resztą działaczy Moja pani architekt ślicznie mi wszystkie kontakty ponamalowuje - to nie ten problem. Ja sie zastanawiam CO JA CHCĘ MIEĆ. Albo inaczej : na ile mój domek ma być "inteligentny". I tego jeszcze nie wiem kurde, kurde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Neferka ależ Ty za..pindalasz!! ... aż miło popatrzeć Normalnie zazdraszczam ci tego powera ...podzieliłabyś się abo co Trzymam kciuki co by robota szła pełną parą, a wszystkie decyzje zapadały w mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Neferka ależ Ty za..pindalasz!! ... aż miło popatrzeć Normalnie zazdraszczam ci tego powera ...podzieliłabyś się abo co Trzymam kciuki co by robota szła pełną parą, a wszystkie decyzje zapadały w mig Witaj Monikach :) Wpadnij to CIę przytulę i oddam trochę powera :)Chętnie sie dzielę Z tymi decyzjami to jakoś tak .... kurde,kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 MI TEŻ trochę daj, bo mam TILT ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Oj nie prowokuj ...bo zaraz się zbiorę i za jakieś 2 godz. z hakiem będę u Ciebie A tak na poważnie, to baaardzo się cieszę, że tak rwiesz z kopyta Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 06.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Baaardzo fajny dzienniczek. Właśnie przeczytałem od deski do deski. taki ... życiowy. Masz już zdecydowanie bliżej jak dalej, choć na mieszkanie z teściami to nie wiem czy bym sie zdecydował W każdym bądź razie powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 06.03.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zastanawiam się tylko czy mi serducho wytrzyma Wytrzyma dobre "serducho", to nie pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 MI TEŻ trochę daj, bo mam TILT ogólny Nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Oj nie prowokuj ...bo zaraz się zbiorę i za jakieś 2 godz. z hakiem będę u Ciebie A tak na poważnie, to baaardzo się cieszę, że tak rwiesz z kopyta Buziole Dzięki Ale jak będziesz w pobliżu to daj znać Pitulę pitulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Baaardzo fajny dzienniczek. Właśnie przeczytałem od deski do deski. taki ... życiowy. Masz już zdecydowanie bliżej jak dalej, choć na mieszkanie z teściami to nie wiem czy bym sie zdecydował W każdym bądź razie powodzenia życzę. Dzięki Vittorio za ciepłe słowo :) A w kwestii teściów ..to nie mam wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zastanawiam się tylko czy mi serducho wytrzyma Wytrzyma dobre "serducho", to nie pęknie Też mam taką nadzieję Ale czy ono takie dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 07.03.2008 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Nefer, ale twoja ekipa szybka, mam nadzieje że i moja bedzie tak zasuwać powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Zastanawiam się tylko czy mi serducho wytrzyma Wytrzyma dobre "serducho", to nie pęknie Też mam taką nadzieję Ale czy ono takie dobre... Ono bardzo, bardzo dobre. Z tych najlepszych na świecie, bo skutecznie pomagających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts