malgos2 04.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 mi tez ale te krysztalowe maja swoja cene Te co Nitka wkleila byly jeszcze drozsze... Bierz tego ostatniego Nitus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Daguś Kochanie dawno tu mnie nie bylo, zajrzałem w dziennik i widze piekne postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 mi tez ale te krysztalowe maja swoja cene Te co Nitka wkleila byly jeszcze drozsze... Bierz tego ostatniego Nitus. czeee.... Anija dzięki .... te lampy są fajowe... najbardziej ten pierwszy jakoś mi się widzi.... ciekawe czy można go zamontować do góry nogami.... szkiełkiem w dół znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nefcia Ty patrz jaka ja głupia ani fun'u ani kasy z tej roboty nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cześć Nefer ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 tak tylko siemka powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 pierwsza z rana szukałam jeszcze tych lamp i albo zostanie ta pierwsza od Anji, albo będą Violki dziś jade na budowe pracować pracować pracować .... Nefcia a cz Ty czasem dziś miałaś być u siebie....? daj cynka na phona o której... to może się uda mi wskoczyć i położyć krzyżem na parkieciku przed kominkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 drugi berek:)narzedzie zbrodni ma malka ..wydostane nic w przyrodzie nie ginie tylko zachodze w glowe skad ja je mialem skoro po ucieciu rzeczonej linki dla igi chowałem ja do torebki wlascicielki tyle ze ja juz poem nie duzo pamietam w chaliere:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry ufffff załapałam się na podium trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 baaa i stronkę puknęłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 normalnie w totka zagram czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nio jak nie jak tak teraz zaklad 3zł..ty trzecia..6stka to 2x 3 ..tyros kumulacja 13mln..czyli tysz trójka..wuska nio nie podpuszczam ale zdałoby sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a to se może puszczę co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Daguś Kochanie dawno tu mnie nie bylo, zajrzałem w dziennik i widze piekne postepy Słoneczko :) Witaj Oj dawno Cię nie było. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Może w końcu ruszyłbyś tyłek z tych swoich rubieży do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 pierwsza z rana szukałam jeszcze tych lamp i albo zostanie ta pierwsza od Anji, albo będą Violki dziś jade na budowe pracować pracować pracować .... Nefcia a cz Ty czasem dziś miałaś być u siebie....? daj cynka na phona o której... to może się uda mi wskoczyć i położyć krzyżem na parkieciku przed kominkiem.... Jestem dziś ustawiona z kilkoma osobami - pojawię się o 17.30. Chyba mnie świńska grypa bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cze Gwoździku , cze Kamyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Daguś Kochanie dawno tu mnie nie bylo, zajrzałem w dziennik i widze piekne postepy Słoneczko :) Witaj Oj dawno Cię nie było. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Może w końcu ruszyłbyś tyłek z tych swoich rubieży do mnie ? Oj tak az mi wstyd musze w koncu sie zmobilizowac do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nefcia nawet tak nie żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 poszukajcie swoich domków http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+al+jerozolimskie&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=61&y=9 wchodząc w satelitę dostaje się znakomity duży obraz i ludziki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 zależy gdzie u mnie na wsi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts