Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mi tez ale te krysztalowe maja swoja cene :roll:

Te co Nitka wkleila byly jeszcze drozsze... :roll: 8) Bierz tego ostatniego Nitus. :wink:

czeee.... Anija dzięki .... te lampy są fajowe...

najbardziej ten pierwszy jakoś mi się widzi.... ciekawe czy można go zamontować do góry nogami.... szkiełkiem w dół znaczy się :)

pierwsza z rana :)

szukałam jeszcze tych lamp i albo zostanie ta pierwsza od Anji, albo będą Violki :)

dziś jade na budowe pracować pracować pracować .... Nefcia a cz Ty czasem dziś miałaś być u siebie....? daj cynka na phona o której... to może się uda mi wskoczyć i położyć krzyżem na parkieciku przed kominkiem.... :p

Daguś Kochanie dawno tu mnie nie bylo, zajrzałem w dziennik i widze piekne postepy :D

Słoneczko :):) Witaj :) Oj dawno Cię nie było. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Może w końcu ruszyłbyś tyłek z tych swoich rubieży do mnie ?

pierwsza z rana :)

szukałam jeszcze tych lamp i albo zostanie ta pierwsza od Anji, albo będą Violki :)

dziś jade na budowe pracować pracować pracować .... Nefcia a cz Ty czasem dziś miałaś być u siebie....? daj cynka na phona o której... to może się uda mi wskoczyć i położyć krzyżem na parkieciku przed kominkiem.... :p

Jestem dziś ustawiona z kilkoma osobami - pojawię się o 17.30.

Chyba mnie świńska grypa bierze :(

Daguś Kochanie dawno tu mnie nie bylo, zajrzałem w dziennik i widze piekne postepy :D

Słoneczko :):) Witaj :) Oj dawno Cię nie było. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Może w końcu ruszyłbyś tyłek z tych swoich rubieży do mnie ?

Oj tak az mi wstyd :oops: musze w koncu sie zmobilizowac do odwiedzin