rasia 07.11.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nefciu Kochaniutka... wrzuć zdjęcia tego sprzętu agd, bo mnie te samsungi bardzo zaintrygowały... Ale Ci zazdroszczę... Ja ciągle nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nefciu Kochaniutka... wrzuć zdjęcia tego sprzętu agd, bo mnie te samsungi bardzo zaintrygowały... Ale Ci zazdroszczę... Ja ciągle nie mogę się zdecydować... Rasieńka - Za momencik pokażę A wiesz ile ja sie bujałam z decyzja ? jeeesoooooo ..... Ania - nie trać nadziei - ja bym spróbowała na Towim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Samsungi : http://www.multiagdrtv.pl/img3/FG87KUB.jpg http://the1.pl/galerie/s/samsung-bt63tdbfgb_2513.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jak tam samopoczucie? Samsungi bardzo ladne, juz to mowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jak tam samopoczucie? Samsungi bardzo ladne, juz to mowilam. A dziękuję- samopoczucie lepiej. Jeszcze troche jestem słabowita i się łatwo męczę, ale przynajmniej mogę oddychać :) Samsungi sa czarne. To podstawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jak tam samopoczucie? Samsungi bardzo ladne, juz to mowilam. A dziękuję- samopoczucie lepiej. Jeszcze troche jestem słabowita i się łatwo męczę, ale przynajmniej mogę oddychać :) Samsungi sa czarne. To podstawa :) To wisnioweczka i nie ruszac mi sie spod kocyka. Samsungi sa tez ladnie wykonane i maja metalowe pokretla, nie tylko plastiki malowane na metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 I się te pokrętła chowajom Najlepiej mi jednak robi spotkanie kogoś fajnego i posiedzenie przy kominku Jarkotowa mnie ze swoim fajnym synkiem odwiedziła - bardzo fajna z niej kobitka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Chciałem dzisiaj podlecieć luknąć Duchowe dzieło ,ale wóz "utopiłem" i siem zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Chciałem dzisiaj podlecieć luknąć Duchowe dzieło ,ale wóz "utopiłem" i siem zeszło Co znaczy utopiłem ? i które auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 utopiłem znaczy utopiłem wjechałem w wodę tak ze była na siedzeniach jeepa utopiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 utopiłem znaczy utopiłem wjechałem w wodę tak ze była na siedzeniach jeepa utopiłem Co Ty Morskie Oko chciales autem przejechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 utopiłem znaczy utopiłem wjechałem w wodę tak ze była na siedzeniach jeepa utopiłem Co Ty Morskie Oko chciales autem przejechac? nie tylko takom małom rzeczkie najgorsze że woda mi siem do kaloszy nalała i miałem cały tyłek mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 gupol noooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 gupol noooooooo żeby mi d..pa nie zmarzła to całkiem fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 gupol noooooooo żeby mi d..pa nie zmarzła to całkiem fajnie by było Ty się ciesz, że tylko CI dupa zmarzła gupolu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 To dla takich kozaków jak Ty : http://www.youtube.com/watch?v=P4eFcSiNf_w&feature=popular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 wisz najfajniejsze jest to że dojechał do domu jak stanął i utonął to siem wqrwiłem że mokry jestem ale jak juz siem wydrapałem z tej rzeczki(kolega mnie wyciagnął qudem) to se powiedziałem ja przejadę i przejechałem i jeszcze wszystko w nim działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 wisz najfajniejsze jest to że dojechał do domu jak stanął i utonął to siem wqrwiłem że mokry jestem ale jak juz siem wydrapałem z tej rzeczki(kolega mnie wyciagnął qudem) to se powiedziałem ja przejadę i przejechałem i jeszcze wszystko w nim działa Dobrze, ze z naprzeciwka nie jechał autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 tam autobus by za chiny nie dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 tam autobus by za chiny nie dojechał nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts