wu 08.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nitusia oby Zoyka sobie szybko poradziła Nefcia a Ty zamiast się szwendać to glebnij się do łózia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefcia a Ty zamiast się szwendać to glebnij się do łózia Ileż można. Ogarnęłam prowizoryczną kuchnię, posprzątałam kominek, może Jolcia wpadnie na pogaduchy... żyć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefciu, co Tobie? Weź Ty kilka dni urlopu, bo się wykończysz... Piękne, te Twoje czarne cudeńka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nef to sobie kup.http://www.doz.pl/leki/p1949-Echinacea-ratiopharmTabletki do ssania, sa smaczne i pomagaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 08.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Niesamowite zmiany,piekny dom Nefer! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefcia aż do bólu ja to bym tak chętnie poleżała ooooooooooo jak ja bym sobie poleżała mnie dzisiaj nawet 5 minut nie dali poleżeć w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefcia aż do bólu ja to bym tak chętnie poleżała ooooooooooo jak ja bym sobie poleżała mnie dzisiaj nawet 5 minut nie dali poleżeć w wannie Chodzilas w wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a skąd Małgoś ale już było 1001 spraw na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefciu, co Tobie? Weź Ty kilka dni urlopu, bo się wykończysz... Piękne, te Twoje czarne cudeńka! Aaaaa wlaśnie zmierzyłam porączkę i mam marne 37,5. Ale starsze dziecko osiągnęlo 38,5. NIeźle. Coś cienko to widzę. Młodsze się trzyma. A czarne czy są piękne to sie okaże jak przyjdą. Dziś nie wytrzymałam i zajrzałam do okapu. Zajebiście czarny jezd Z Jolą sobie w końcu posiedziałyśmy przy kominku. Trochę trzeba było demony przegonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefcia aż do bólu ja to bym tak chętnie poleżała ooooooooooo jak ja bym sobie poleżała mnie dzisiaj nawet 5 minut nie dali poleżeć w wannie Ja chyba zastrajkuję i jutro oleję robotę. Bez sensu jak serducho mi nie daje rady to nie ma co przeginać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Niesamowite zmiany,piekny dom Nefer! Pozdrawiam A dzięki Sówko za dobre słowo - od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefcia aż do bólu ja to bym tak chętnie poleżała ooooooooooo jak ja bym sobie poleżała mnie dzisiaj nawet 5 minut nie dali poleżeć w wannie Ja chyba zastrajkuję i jutro oleję robotę. Bez sensu jak serducho mi nie daje rady to nie ma co przeginać... Wreszcie zaczynasz mowic z sensem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A bo jakoś mi tak dzisiaj się daje we znaki. Ale spędziłam przemiły wieczór Kominek robi mi lepiej, a dobrzy ludzie jeszc ze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nefciu, co Tobie? Weź Ty kilka dni urlopu, bo się wykończysz... Piękne, te Twoje czarne cudeńka! Aaaaa wlaśnie zmierzyłam porączkę i mam marne 37,5. Ale starsze dziecko osiągnęlo 38,5. NIeźle. Coś cienko to widzę. Młodsze się trzyma. A czarne czy są piękne to sie okaże jak przyjdą. Dziś nie wytrzymałam i zajrzałam do okapu. Zajebiście czarny jezd Z Jolą sobie w końcu posiedziałyśmy przy kominku. Trochę trzeba było demony przegonić Niedobrze... Ademony przegonione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przegonione - jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam serdecznie Nefka, ja rozumiem...że spać możesz tylko z...małżem ale...co z loluchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam serdecznie Nefka, ja rozumiem...że spać możesz tylko z...małżem ale...co z loluchem? Małża brak A co to Loluch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nefer zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nefcia - zdrófka życzę Drzwi mi się podobają Nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia no tym bardziej jak serducho nie wyrabia to leż i odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts