Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

samopoczucie średnio.

Zadzwoniła pani od kuchni (o 8.00 !!!) Chcą robić montaż 16.11. Ale raczej się to nie uda. Więc montaż będzie 25.11.

Musze to wszystko skoordynować :)

Dzięki za życzenia zdrowia Wusiu, Żeluś, Aniu - na pewno pomogą :)

Magi - herbatka dokładnie tak jak lubię :)

Kasiu, zlew Franke.

DOm to sie koordynuje za pomocą telefonu i maila :)

Małż wraca dzisiaj to będzie troche lepiej :)

I załatwione :

Kuchnia montaż - 25.11 (środa)

Obmiar blatu - 26.11 (czwartek)

I Duszek przyjeżdża w przyszłym tygodniu robić lakiery, oleje, schody i listwy :)

Fajowo będzie :)

Gość justyna_m

I Duszek przyjeżdża w przyszłym tygodniu robić lakiery, oleje, schody i listwy :)

Fajowo będzie :)

hmmm a niby u mnie ma na 1000000% być 16stego :roll:

I będzie. Bo do mnie przyjeżdża Duchowa ekipa a nie on sam :)

ooo czyli tak jak ostatnio ... ale muszę Tobie napisać, że wciąż się martwił jak tam u Ciebie ta jatoba. codziennie mi zdawał relacje :wink:

ooo czyli tak jak ostatnio ... ale muszę Tobie napisać, że wciąż się martwił jak tam u Ciebie ta jatoba. codziennie mi zdawał relacje :wink:

A bo Duch to wszystko traktuje osobiście :) Moja jatobka ma się świetnie :) Wiesz, że dzwonił do chłopaków kilka razy dziennie :) Ja już sie bałam do niego dzwonić, bo nie chciałam podnosić ciśnienia na widok mojego numeru :)

Gupol :)

U mnie teraz będzie Rafał. Mnie nie przeszkadza :)

Gość justyna_m

A bo Duch to wszystko traktuje osobiście :) Moja jatobka ma się świetnie :) Wiesz, że dzwonił do chłopaków kilka razy dziennie :) Ja już sie bałam do niego dzwonić, bo nie chciałam podnosić ciśnienia na widok mojego numeru :)

Gupol :)

U mnie teraz będzie Rafał. Mnie nie przeszkadza :)

wiem, że dzwonił i przeżywał to bardzo :wink: a o jatobce czytałam i o doznaniach siedzenia na niej na włączonym ogrzewaniu i ucieszyłam się, że fajnie ciepluto jest ponieważ u mnie w domku wszędzie podłogówka i wszędzie (no oprócz łazienki i kuchni) drewnienko więc martwiłam się troszkę jak to będzie.