Nefer 07.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Nefer, ale twoja ekipa szybka, mam nadzieje że i moja bedzie tak zasuwać powodzenia Życzę Ci tego z całego serca :) Będzie gooood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Chylę czoła Nefer ! Ale jazda ! Gratki ! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Nefercia jak znajdziesz czasu to prosze napisz adres tej przychodni i tytul tej ksiazki. Pleaseee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dawno nic nie pokazywałam. zaszalowane schody - strasznie się z nich cieszę (dlaczego ? ) http://images23.fotosik.pl/170/716a3c797dcba0fcmed.jpg Też pytanie!!! Dlatego, że nie trzeba jak szympans, po lianie Ekipa też jest z Kosmosu, jak widzę, gnają ze świetlną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to dzisiaj ważny dzień. Strop - dach naszego świata domowego. Idą chłopaki jak burza, super jest śledzić takie postępy! Fajny domek drewnem obłożony obok macie. Taki sielski, wiejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nefercia jak znajdziesz czasu to prosze napisz adres tej przychodni i tytul tej ksiazki. Pleaseee. Kochana, zapomniałam, ale świnia ze mnie :( "Dar Dysleksji" Ronald D.Davis . JEst do kupienia na necie i w księgarniach. tu po pomoc : http://www.dardysleksji.pl/ - to prywatny gabinet - Mem Pracownia Rozwoju Zdolności Poznawczych ul. Filtrowa 64/15 · 02-055 Warszawa tel. (0-22) 658 22 37 · kom. 0-692 566 271 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to dzisiaj ważny dzień. Strop - dach naszego świata domowego. Idą chłopaki jak burza, super jest śledzić takie postępy! Fajny domek drewnem obłożony obok macie. Taki sielski, wiejski. Domek obok jest super. To dom z 1950 roku Fajny jest A to jest właśnie ta działka na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dawno nic nie pokazywałam. zaszalowane schody - strasznie się z nich cieszę (dlaczego ? ) Też pytanie!!! Dlatego, że nie trzeba jak szympans, po lianie Ekipa też jest z Kosmosu, jak widzę, gnają ze świetlną Ekipa jest z kosmosu. Przypuszczam , że świecą w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Chylę czoła Nefer ! Ale jazda ! Gratki ! Trzymam kciuki ! Dzięki Adrianko Mój udział niewielki - to ekipa taka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witaj Neferko ....nadrobiłam zaległości ....i proszę jakie zmiany na lepsze . Gratuluję Ci udanej ekipy i życzę każdej następnej lepszej od poprzedniej A to co Ty zrobiłaś w banku...powałlło mnie na kolana i rozbawiło do łez Jesteś rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witaj Neferko ....nadrobiłam zaległości ....i proszę jakie zmiany na lepsze . Gratuluję Ci udanej ekipy i życzę każdej następnej lepszej od poprzedniej A to co Ty zrobiłaś w banku...powałlło mnie na kolana i rozbawiło do łez Jesteś rewelacyjna Dzięki Bobowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witaj Neferko ....nadrobiłam zaległości ....i proszę jakie zmiany na lepsze . Gratuluję Ci udanej ekipy i życzę każdej następnej lepszej od poprzedniej A to co Ty zrobiłaś w banku...powałlło mnie na kolana i rozbawiło do łez Jesteś rewelacyjna Dzięki Bobowo Nie za ma co i nie trzeba się wstydzić tylko dumną być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To niebawem oblewanie stropu... oj chyba zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To niebawem oblewanie stropu... oj chyba zazdraszczam Andzik, u Ciebie zaraz strop będzie !!! NAwet się nie obejrzysz ! Mnie zalanie tego stropu zajęło 2 lata :) Oblewać trzeba - małż zawiózł chłopakom zgrzewkę piwa ( bo podobni wódki nie piją ). Ale ja oblewać będę otrzymanie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nefercia Ty chyba ta ekipe bedziesz wychwalac na forum, co? No i slusznie. Po stropie bedzie troche czasu na odpoczynek bo musi swoje odlezec, nie? Chyba 2 tygodnie u nas bylo, jesli dobrze pamietam. A dachowka juz wybrana i jaka? Bo to szybko bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nefercia Ty chyba ta ekipe bedziesz wychwalac na forum, co? No i slusznie. Po stropie bedzie troche czasu na odpoczynek bo musi swoje odlezec, nie? Chyba 2 tygodnie u nas bylo, jesli dobrze pamietam. A dachowka juz wybrana i jaka? Bo to szybko bedzie. Chyba zacznę brać Bilobil !!!!!!!! Miałam dziś obejrzeć dachówkę !! Zaraz się ubiorę i ruszę. Chyba Euronit ciemna czerwień - http://www.euronit.pl/_img/dachowki_euronit/dach-Profil-S-ciemnoczerwon.jpg Z tym odpoczynkiem ....to kolankowa stawiana będzie od poniedziałku Nie wiem czy to dobry pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Trochę człowieka nie ma a tu proszę dom jest Nefer gratuluję i trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Agaaaaaaaa! Daj Cie usciskam! Nefer pedz na te dachowki. Euronit ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Trochę człowieka nie ma a tu proszę dom jest Nefer gratuluję i trzymam kciuki za dalsze prace Część Agusia Póki co to tylko pół domu :) ALe kciuki trzymaj Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witaj kochana Ja też mam Euronit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts