78mysz 15.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 albo grzeczniejsze : tylko z palisandru http://www.belbazaar.pl/gfx/0_1_1/14big.jpg marzę o takim , jest jak dla mnie pięęęęękny i nie musi być z palisandru. Mi starczyłby dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W Domotece do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W taki stolik to i siekierkę można wbicjak zupa jest za słona Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja bym miala dla niego przyjemniejsze zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja bym miala dla niego przyjemniejsze zastosowanie. pewnie by nie skrzypał to co to za radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W taki stolik to i siekierkę można wbicjak zupa jest za słona Siema Tam już są jakieś ślady po siekierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W taki stolik to i siekierkę można wbicjak zupa jest za słona Siema Tam już są jakieś ślady po siekierze pewnie używany był ciekawe czy krew siem przy ni, nie polała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dziendobry sie z panstffem i jak link sprzedany chlopakom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dziś był dzień nauki, więc dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 W Domotece do wglądu Wole tam nie wglądać.Myśle, ze kiedyś sama sobie takowy wystrugam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Cenowo : Puszka farby w kolorze jasnym 9 l kosztuje tyle samo co puszka podkładowej 18 l. Czyli jest 3 razy tańsza podkładowa niż normalna. A to oznacza, że wolę jedną warstwę miec oryginalnej fińskiej Tikurilli niż 3 razy droższą warstwę farby + gówniany Unigrunt, za który też musze zapłacić. Pytanie : czy rzeczywiście wystarczy 2 razy pomalować ? A to sie okaże niebawem - dam znać. na razie wiem, że w zasadzie wystarczy pomalować raz. Potwierdzę jutro przy świetle dziennym. Nefcia jasna tikkurila łapie na dwa razy, ale ciemna juz na trzy, także jak masz coś czerwonego to prawdopodobnie na podwójnym malowaniu się nie skończy. U mnie w łazience Majki jest ten ciemnoniebieski i jeszcze wyłazi spod niego biały troche, tak więc musze dylać po kolejną puszkę. Szary pokój natomiast po drugim malowaniu jest, a raczej byłby gotowy, ale jakies zaprawki jeszcze robili bo wyłapali jeszcze pare nierówności brzydkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia i jak malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry Nefcia i jak malowanko Zara sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 16.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jestem w szoku. Mocno do przodu:) W sumie to już na mecie jesteście...Styl bardzo nowoczesny, ale dość przytulny. Ogólnie oceniam na plus i zazdroszczę zaawansowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nefcia, szalejesz na całego i Wigilia coraz bardziej realna w nowym domku się robi mnie osobiście bardziej podoba się ten bielony jesion, ale to tu urządzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jestem w szoku. Mocno do przodu:) W sumie to już na mecie jesteście... Styl bardzo nowoczesny, ale dość przytulny. Ogólnie oceniam na plus i zazdroszczę zaawansowania.... Ciril, dzięki, ale według mnie to się wszystko strasznie ślimaczy :) Kuchnia już pomalowana (prawie). Dziś w W-wie zabrakło bazy Harmony - Finowie nie dowieźli :) Więc jedna ściana została pomalowana raz a nie dwa ---- Wusiu , jednak ze względu na to , że to kuchnia postnowiliśmy malować 2 razy. Dla zabezepieczenia lepszego ścian. Jednak ze względu na kolor czy krycie - nie było to konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nooo własnie czemu ja nie widze tego bielonego zdjęcia w dziennku , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nefcia, szalejesz na całego i Wigilia coraz bardziej realna w nowym domku się robi mnie osobiście bardziej podoba się ten bielony jesion, ale to tu urządzasz Liduś - wolno, wolno, ale się robi. Jak w Ikai - ja tu rządzę :) Gdybym chciała mieć jasny jesion to nie kupowałabym koorowego Pięknie wyglądałby biały jesion dodatkowo pobielony. Jak wpadniesz do mnie, to zobaczysz, że to wybielenie spowodowało zzielenienie tego jesiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 o widzisz Nefciu i to jest dobra wiadomość że po podkładzie może wystarczyć pomalowanie nawet jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nooo własnie czemu ja nie widze tego bielonego zdjęcia w dziennku , hę? Popsułaś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts