Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć .... jak wkleiłaś łóżko ... to pomyślałem w pierwszej chwili, że Cie zmogło .... ale widzę, że wizja nadchodzącego montażu kuchni postawiła Cię na nogi ... rozumiem więc, że w pełni zdrowa jesteś .... :D

W pełni zdrowa to ja nigdy nie byłam...wiesz, rozprostowanie fałd mózgu te rzeczy...

Siedzę w chałupie, patrzę w kominek, czytam o rozpylaniu wirusa tyfusu w nocy nad Polską i czekam na ekipę co do mnie jedzie przez mgły i po zmianie oleju i przewodów... ehhh...ciażołaja żyźn raboczich ...

Nefcia normalnie gansz jak przeciąg :lol: łóżko ekstra :D

A ja mam wrażenie, że wloke sie jak żółw i jakieś takie przeciąganie drutu kolczastego przez odbytnicę się odbywa czy co....

Jutro o 8.00 przyjeżdża zlew i lodówka. Chciała przyjechac dziś ale ją pogoniłam :)

Nic się nie dzieje. Nuda Pani Kochana. Z tych nudów to nawet zrobiłam zdjęcie pomalowanej kuchni ....ale ona taka pusta ....nic nadzwyczajnego...

no dobra. pokażę. A co mi tam...z nudów ...

http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwGy-H1z88I/AAAAAAAAGXE/HTbswY7x660/s512/IMG_1638.JPG

http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwGzAhxFR3I/AAAAAAAAGXI/wbG9WxHlCUw/s512/IMG_1639.JPG

Tu nie widać - to biały złamany - taka kawa z duuuuuuuuuużą ilością mleka..

chyba na koszmary senne :lol: :lol: :lol: na poprawę humoru to zaraz idę szamnąć kawałek sernika od teściowej absolutnie zajebisty jej wyszedł nooooooooooooo różne serniki jadłam w życiu ale takiego cuda jak żyję lat ....ści :lol: nie jadłam :o

a kolorek widać jak się monitorkiem pokręci :lol: :lol: :lol: a kuchnia fajna jest czego zrzędzisz :lol: a co będzie w tym małym kwadraciku :D

chyba na koszmary senne :lol: :lol: :lol: na poprawę humoru to zaraz idę szamnąć kawałek sernika od teściowej absolutnie zajebisty jej wyszedł nooooooooooooo różne serniki jadłam w życiu ale takiego cuda jak żyję lat ....ści :lol: nie jadłam :o

a kolorek widać jak się monitorkiem pokręci :lol: :lol: :lol: a kuchnia fajna jest czego zrzędzisz :lol: a co będzie w tym małym kwadraciku :D

Mały telewizorek :)