nitubaga 16.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nooo własnie czemu ja nie widze tego bielonego zdjęcia w dziennku , hę? Popsułaś coś ? JAAAAA ? frzciuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 A ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a ja nie ale dałam rade... wrzuciłam zdjęcie do osobnego okna i widze ale tamto też mi się podoba... tylko tam nie ma tego zielonego o czym pisałaś.... chyba że jest a go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Raczej go nie widać . Przy świtle dziennym niestety widać... Do wybielenia najlepsze jest po prostu białe drewno I klasy...A nie taki kurdel jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 cześć .... jak wkleiłaś łóżko ... to pomyślałem w pierwszej chwili, że Cie zmogło .... ale widzę, że wizja nadchodzącego montażu kuchni postawiła Cię na nogi ... rozumiem więc, że w pełni zdrowa jesteś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nefcia normalnie gansz jak przeciąg łóżko ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 cześć .... jak wkleiłaś łóżko ... to pomyślałem w pierwszej chwili, że Cie zmogło .... ale widzę, że wizja nadchodzącego montażu kuchni postawiła Cię na nogi ... rozumiem więc, że w pełni zdrowa jesteś .... W pełni zdrowa to ja nigdy nie byłam...wiesz, rozprostowanie fałd mózgu te rzeczy... Siedzę w chałupie, patrzę w kominek, czytam o rozpylaniu wirusa tyfusu w nocy nad Polską i czekam na ekipę co do mnie jedzie przez mgły i po zmianie oleju i przewodów... ehhh...ciażołaja żyźn raboczich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nefcia a po cholerę o tym tyfusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nefcia normalnie gansz jak przeciąg łóżko ekstra A ja mam wrażenie, że wloke sie jak żółw i jakieś takie przeciąganie drutu kolczastego przez odbytnicę się odbywa czy co.... Jutro o 8.00 przyjeżdża zlew i lodówka. Chciała przyjechac dziś ale ją pogoniłam Nic się nie dzieje. Nuda Pani Kochana. Z tych nudów to nawet zrobiłam zdjęcie pomalowanej kuchni ....ale ona taka pusta ....nic nadzwyczajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no dobra. pokażę. A co mi tam...z nudów ... http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwGy-H1z88I/AAAAAAAAGXE/HTbswY7x660/s512/IMG_1638.JPG http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwGzAhxFR3I/AAAAAAAAGXI/wbG9WxHlCUw/s512/IMG_1639.JPG Tu nie widać - to biały złamany - taka kawa z duuuuuuuuuużą ilością mleka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nefcia a po cholerę o tym tyfusie Coś na poprawę humoru. Podobno w nocy latają i opryski robią - taki plan na zniszcenie ludzkości. Ja stawiam na ufo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 chyba na koszmary senne na poprawę humoru to zaraz idę szamnąć kawałek sernika od teściowej absolutnie zajebisty jej wyszedł nooooooooooooo różne serniki jadłam w życiu ale takiego cuda jak żyję lat ....ści nie jadłam a kolorek widać jak się monitorkiem pokręci a kuchnia fajna jest czego zrzędzisz a co będzie w tym małym kwadraciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No i chyba się zakochałam. http://www.sitandsleep.co.uk/acatalog/05/images/riddle/riddlemain3.jpg 5700. Ale dogadałam się , ze może przyjsć transportem pod chałupę z Danii Jeszcze nie zdecydowałam do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 chyba na koszmary senne na poprawę humoru to zaraz idę szamnąć kawałek sernika od teściowej absolutnie zajebisty jej wyszedł nooooooooooooo różne serniki jadłam w życiu ale takiego cuda jak żyję lat ....ści nie jadłam a kolorek widać jak się monitorkiem pokręci a kuchnia fajna jest czego zrzędzisz a co będzie w tym małym kwadraciku Mały telewizorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 piękna ta kanapka i mówisz że aże z Danii ooooo widzisz niekulawo z telewizorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Znalazłam sklep. Wychodz 3500. Ale nie wysyłają do Polski (tylko na Wyspach) A może taka : http://www.sitandsleep.co.uk/acatalog/05/images/luxe/gallery/luxered3_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ooooooo ta czerwona też piękna i kółek z tyłu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 bardziej ta za 5700.., przechlapane , niestety Bardzo ładna. Ciekawe czy wygodna.. Nefer - bardzo gratuluje , ekspresem jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 po namyśle stwierdzam, że czerwona też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ZNALAZŁAM sklep w Katowicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts