Nefer 18.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 eeee pewnie zachwycają... ale jak znam życie to stoją jeszcze w kartonach i styropianach... no nie wiem czy nie wykorzystam jutro wejściówki nie wiem Dokładnie tak - stoją w garażu w kartonach. Więc niewiele widać. Dopiero w towarzystwie mebli będzie widać. Zapraszm jutro - po południu chyba Kruelcia wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ooo tej pani to ja już wieeeeeeeki.... o której się spotykacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cze Nefcia czekam niecierpliwie na Twoje schody znaczy zdjęcia bo chyba casting na stolarza schodowo-meblowego ogłoszę niedługo i szukam kandydatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cze Nefcia czekam niecierpliwie na Twoje schody znaczy zdjęcia bo chyba casting na stolarza schodowo-meblowego ogłoszę niedługo i szukam kandydatur eeeee to musisz zmienić zakres bo schody robi Duszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cze Nefcia czekam niecierpliwie na Twoje schody znaczy zdjęcia bo chyba casting na stolarza schodowo-meblowego ogłoszę niedługo i szukam kandydatur eeeee to musisz zmienić zakres bo schody robi Duszek... no nie, znowu On Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no on, on... u Nefci niemal wszystkie podłogi są jego u mnie mam nadzieje większość też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ooo tej pani to ja już wieeeeeeeki.... o której się spotykacie? Pewnie 17.30. Jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czy komus tu nie byloby po drodze do Krakuffka przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czy komus tu nie byloby po drodze do Krakuffka przypadkiem? Teraz ??? Na końcówce ? NIe da rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czy komus tu nie byloby po drodze do Krakuffka przypadkiem? Teraz ??? Na końcówce ? NIe da rady.. Nie teraz, 5.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dla mnie to "teraz" :) Do tego mam wizytę ważnego gościa w ten weekend. ------------------------------------------------ Zaraz będą zdjęcia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wersja dla tych, co im się nie chce do Dziennika latać : Ze schodami to jest tak, że zrobiłam trochę zdjęć, ale musiałam wybrać te, na których jakkolwiek jest najbliżej z kolorami. Wieczorne oświetlenie generalnie to jakaś skucha. Może niebawem zrobię w dzień wtedy będzie wiadomo o co kaman Ale jak użyjesz troche wyobrażni to się uda http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwSBItKdqaI/AAAAAAAAGZE/RAYzSvpCnTg/s640/IMG_1643.JPG http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwSBJpxNM_I/AAAAAAAAGZM/7Ix8FlvJous/s640/IMG_1645.JPG http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwSBJAlxrGI/AAAAAAAAGZI/LKcyCFVAFVE/s640/IMG_1644.JPG http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SwSBGoJhrAI/AAAAAAAAGY4/4HB9mQBMR5M/s512/IMG_1640.JPG Jak będą skończone to pewnie będą jeszcze łądniejsze, choć mnie się i tak bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja juz byłam i widzialam, bo latam teraz do Twojego dziennika codziennie rano i wieczorem tyle się tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja juz byłam i widzialam, bo latam teraz do Twojego dziennika codziennie rano i wieczorem tyle się tam dzieje Ty hulasz u mnie a ja u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 och Nefciu, bo ja tu teraz przychodzę jak z pieprzem, żeby jeszcze bardziej poczuć, że jak u ciebie juz wszystko będzie wykończone i sie przeprowadzisz, to ja juz lada moment za Tobą, tylko, ze ja ciągle na budowę, ale to nie ma znaczenia.Moge pomieszkać troche w tym syfie, może prędzej go ogarnęIde w koncu spać, bo się zaraz podekscytowywuje, a potem leże plackiem do bialego rana. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 och Nefciu, bo ja tu teraz przychodzę jak z pieprzem, żeby jeszcze bardziej poczuć, że jak u ciebie juz wszystko będzie wykończone i sie przeprowadzisz, to ja juz lada moment za Tobą, tylko, ze ja ciągle na budowę, ale to nie ma znaczenia.Moge pomieszkać troche w tym syfie, może prędzej go ogarnę Ide w koncu spać, bo się zaraz podekscytowywuje, a potem leże plackiem do bialego rana. Dobranoc Ja nie wiem czy Ty nie będziesz szybsza ode mnie - w końcu szafy skręcasz :) Ja o szafach jeszcze nie myślę nawet Dobranoc Myszko - mnie się wyłączył prąd ok. 20 więc właśnie się obudziłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Schody pikne som! Barierkę juz wymyśliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja skręcam szafy, bo mnie to potrzebne dokładnie do zabudowy wnęki, a sprawa jest troche bardziej skomplikowana niż zazwyczaj, bo mam gotowe szafy i dodatkowo szafa będzie stała na lekkim podwyższeniu./zresztą temat przeprowadzka zbliża się szybkimi krokami i zastanawiam się juz jak to logistycznie rozwiązać sprawnie, bo mam tyle klamotów, ze chyba bym się zajechała na śmierć, gdybym to chciała wszsytko na raz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Schody cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Cze Nefcia Schody fajniste a co masz na podstopnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts