wu 19.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry przyłączam się do pochawł śliczne są i bez wyobraźni a barierka "na stopniu" czy z boczku bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Pasiu, Na podstopnicach są płytki takie same jak w wiatrołapie i kuchni. Wusia barierka z boku. Dzięki za pochwałę schodków - mnie się bardzo podobują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 super kolor tego drewna Nefciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 super kolor tego drewna Nefciu Mnie sie też podoba. Śliczne jest też usłojenie. Na zdjęciach kiepsko wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jak kiepsko pięknie słoiczki widać z boku mówisz to tym bardziej się doczekac nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hejka! Nefer schody masz naprawdę piękne Mam pytanie odnośnie tynków, zdaje się że masz cem.-wap. zacierane piaskiem kwarcowym?...czym uzupełniałaś wszelakie dziury (jeśli takie wylazły po drodze ) aby całość wyglądała ładnie? U mnie wyszła cała masa "przeróbek" , a gipsowanie, to ostatnia rzecz jaką chciałabym zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nefer, schody normalnie zaczepiste. Piękne to drewno, aż żal po nim chodzić.Wiedziałaś co robisz, super efekt, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hejka! Nefer schody masz naprawdę piękne Mam pytanie odnośnie tynków, zdaje się że masz cem.-wap. zacierane piaskiem kwarcowym?...czym uzupełniałaś wszelakie dziury (jeśli takie wylazły po drodze ) aby całość wyglądała ładnie? U mnie wyszła cała masa "przeróbek" , a gipsowanie, to ostatnia rzecz jaką chciałabym zrobić ... Olałam i mam zagipsowane - Moniczka, z tego się nie strzela :) Podobno można uzupełnić jakimś szuwaksem cementowo wapiennym i zatrzeć, ale przyznam szczerze, że ja ma do tego seksualny stosunek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nefer, schody normalnie zaczepiste. Piękne to drewno, aż żal po nim chodzić. Wiedziałaś co robisz, super efekt, gratulacje. Dzięki Toluś Chyba nie do końca wiedziałam co robię, bo efekt przerósł moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To w takim razie nic, tylko za to wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hejka! Nefer schody masz naprawdę piękne Mam pytanie odnośnie tynków, zdaje się że masz cem.-wap. zacierane piaskiem kwarcowym?...czym uzupełniałaś wszelakie dziury (jeśli takie wylazły po drodze ) aby całość wyglądała ładnie? U mnie wyszła cała masa "przeróbek" , a gipsowanie, to ostatnia rzecz jaką chciałabym zrobić ... Olałam i mam zagipsowane - Moniczka, z tego się nie strzela :) Podobno można uzupełnić jakimś szuwaksem cementowo wapiennym i zatrzeć, ale przyznam szczerze, że ja ma do tego seksualny stosunek :) No właśnie o to chodzi, że tynk miał fajną strukturkę, a tam gdzie wygładzili gipsem jest tak idealnie że ...aż okropnie martwię się, ze jak zostawię takie łaty, to po malowaniu może dosć nieciekawie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Moniczka, widać, że w tym miejscu jest inna struktura, ale mnie to jakoś snu z powiek nie spędza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To w takim razie nic, tylko za to wypić Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Moniczka, widać, że w tym miejscu jest inna struktura, ale mnie to jakoś snu z powiek nie spędza :) Nefcia jak na razie sypiam dobrze ale nie wiem jak będzie po malowaniu u mnie faktycznie nie wygląda to dobrze, bo ściany są mocno poprute...no nic trzeba je czymś uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nefer umknęło mi - co to za drewno na stopniach przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Moniczka, widać, że w tym miejscu jest inna struktura, ale mnie to jakoś snu z powiek nie spędza :) Nefcia jak na razie sypiam dobrze ale nie wiem jak będzie po malowaniu u mnie faktycznie nie wygląda to dobrze, bo ściany są mocno poprute...no nic trzeba je czymś uzupełnić Na duze dziury gips, na male - joint compound najlepiej Sheetrock. Nie ma takiej sciany, zeby nie trzeba bylo jej szpachlowka przeleciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 te duże różnice w strukturze da sie całkiem dobrze zakamuflować dość grubym wałkiem.U mnie strukture tynku bardzo słabo widac, no ale trudno, musi tak juz być.Niby można dorzucac jeszcze piachu do farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a my ostatnio jak Kacprowi pokój odnawialiśmy to kupiliśmy farbę strukturalną, żeby tej gładkości się pozbyć a jednocześnie zamaskować nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nefer umknęło mi - co to za drewno na stopniach przepiękne Jatoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Moniczka, widać, że w tym miejscu jest inna struktura, ale mnie to jakoś snu z powiek nie spędza :) Nefcia jak na razie sypiam dobrze ale nie wiem jak będzie po malowaniu u mnie faktycznie nie wygląda to dobrze, bo ściany są mocno poprute...no nic trzeba je czymś uzupełnić Jak mocno to można się szarpnąć na jakieś metody strukturalne... U mnie nie były tak bardzo zmasakrowane, ale małych ubytków było sporo. Poszło na nich chyba gładź gipsara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts