Gosiek33 19.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 to może coś nie na temat Moi znajomi opowiadali o wykładzie u nich na uczelni, abyła to Politechnika Krakowska... Trwa wykład na temat różnego rodzaju cieczy, profesor kończy słowami: "I w ten sposób woda ścieka. Czy są jakies pytania?" Z sali dobiega głos Murzyna, który był wtedy z moimi kumplami na I roku: "Nie roziumiem." "Czego pan nie rozumie?" profesor wydał się być b.zainteresowany. "Nie roziumiem, woda ścieka i pieś ścieka?..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Fajne to Gosiek. To tak jak ja przez 10 lat nie ruszałam metki łososiowej bo myślałam, ze to z łososia jest. Samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Fajne to Gosiek. To tak jak ja przez 10 lat nie ruszałam metki łososiowej bo myślałam, ze to z łososia jest. Samo życie. A nie jest Bo ja też nie tykam, ale dlatego, że mi podejrzanie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Fajne to Gosiek. To tak jak ja przez 10 lat nie ruszałam metki łososiowej bo myślałam, ze to z łososia jest. Samo życie. A nie jest Bo ja też nie tykam, ale dlatego, że mi podejrzanie wygląda ja też nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ale jajo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja też myślałam że z łososia ale się wstydziłam przyznać do niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ale jajo! A Ty się czułaś wyalienowana - a tu popatrz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zeljka to z czego ta metka łososiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zeljka to z czego ta metka łososiowa METKA ŁOSOSIOWA Wyrób wędzony surowy Skład: mięso wołowe, mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, przyprawy i inne. Ale nie chciałabyć znać prawdy Tam można wyszperać psa zmielonego z budą i łańcuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 to czemu łososiowa o kolor chodzi czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 to może coś nie na temat Moi znajomi opowiadali o wykładzie u nich na uczelni, a była to Politechnika Krakowska... Trwa wykład na temat różnego rodzaju cieczy, profesor kończy słowami: "I w ten sposób woda ścieka. Czy są jakies pytania?" Z sali dobiega głos Murzyna, który był wtedy z moimi kumplami na I roku: "Nie roziumiem." "Czego pan nie rozumie?" profesor wydał się być b. zainteresowany. "Nie roziumiem, woda ścieka i pieś ścieka?..." Cos dla moich uczniow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.11.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Siemano!@!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zeljka to z czego ta metka łososiowa METKA ŁOSOSIOWA Wyrób wędzony surowy Skład: mięso wołowe, mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, przyprawy i inne. Ale nie chciałabyć znać prawdy Tam można wyszperać psa zmielonego z budą i łańcuchem. nigdy nie odważyłam się tego tknąć choć nie wiedziałam co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja lubie i łososiową i tatarską Nefer bardzo fajne to drewnienko na trepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Doberek Widzicie w każdym wieku człowiek może się ciekawych rzeczy dowiedzieć Był swego czasu na gazecie.pl wątek na forum humorum o rzeczach o których ludzie byli przekonani że wiedzą, a okazało się że nie Tak było np z cukrem wanilinowym, a nie waniliowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja to jestem az zboczona na punkcie tego co jem. W sklepie mam zawsze obsesje pochodzenia danego produktu , a to nie ułatwia zakupów i plasuje mnie często w grupie dziwolągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry Myszko ale to dobrze że sprawdzasz bo czasem można się nieźle zdziwić jak się skład przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Doberek Widzicie w każdym wieku człowiek może się ciekawych rzeczy dowiedzieć Był swego czasu na gazecie.pl wątek na forum humorum o rzeczach o których ludzie byli przekonani że wiedzą, a okazało się że nie Tak było np z cukrem wanilinowym, a nie waniliowym o co chodzi z tym waniliowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts