markoto 20.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wlasnie o co chodzi z tym waniliowym?? metke lubie z mursztardka mniam a lososiowa od koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 z cukrem to chyba o to że on nie jest waniliowy bo wanilia cholernie droga a trzeba by ją dawać do cukru żeby się tak nazywał dlatego jest wanilinowy bo ma tylko jakiś tam ekstrakt smakowy sztuczny zresztą ale mało kto zwraca uwagę na ta drobną różnicę bo popularnie mówi się własnie cuklier waniliowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 z cukrem to chyba o to że on nie jest waniliowy bo wanilia cholernie droga a trzeba by ją dawać do cukru żeby się tak nazywał dlatego jest wanilinowy bo ma tylko jakiś tam ekstrakt smakowy sztuczny zresztą ale mało kto zwraca uwagę na ta drobną różnicę bo popularnie mówi się własnie cuklier waniliowy czyli nie ma to jak utłuczona wanilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jestem w szoku i z cukrem i z metką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ano niestety ale laska kosztuje spore pieniądze wiec większość zapodaje cukier wanilinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 o metce to nie wiedziałam ale o cukrze to myślałam że wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 to z innej beczki (choć nie do końca) Ostatnie zajęcia przed Bożym Narodzeniem. Facet wchodzi do sali i na wstępie: - Proszę wyjąć kartki i długopisy. (Gość nigdy nie robił niezapowiedzianych kartkówek.) Na sali jęk i marudzenie, że "Psorze, to ostatniezajęcia" itp. - CISZA! (Zawsze był spokojny i miły - wszyscy w coraz większym szoku.) - Proszę schować książki i zeszyty. Jęk... (Zawsze mogły być na ławce!) - Grupa pierwsza, grupa druga. JĘĘĘK (Nigdy nie robił podziału na grupy.) Wszyscy mogiła, załamani, dziękujemy w duchu gościowi za"prezencik" na święta... Gość zaczyna dyktować pytania: - Grupa pierwsza rysuje Mikołaja, grupa druga choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zgadza sie Wuska masz racje chyba gdzies czytalamz e sobie mzona samemu zrobic takic cukier wystarczy wrzucic laske ale wanili oczywiscie do pojemnika z cukrem pudrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Gosiek ekstra już widzę miny tych którzy zbytnio wyrazili swoją dezaprobatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja lubie i łososiową i tatarską Nefer bardzo fajne to drewnienko na trepach Oooooooooo Maylandzik je i żyje - znaczy, trzeba spróbowac A dzięki za drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zgadza sie Wuska masz racje chyba gdzies czytalamz e sobie mzona samemu zrobic takic cukier wystarczy wrzucic laske ale wanili oczywiscie do pojemnika z cukrem pudrem Też tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wlasnie sie wczytalam w te skojarzenia z zaskoczenia i wlasnie sie dowiedzialam ze Pan w Piotrusiu Panu to nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 z cukrem to chyba o to że on nie jest waniliowy bo wanilia cholernie droga a trzeba by ją dawać do cukru żeby się tak nazywał dlatego jest wanilinowy bo ma tylko jakiś tam ekstrakt smakowy sztuczny zresztą ale mało kto zwraca uwagę na ta drobną różnicę bo popularnie mówi się własnie cuklier waniliowy no właśnie dokładnie ten cukier z wanilią to ma mało wspólnego ale nikt nie zauważa że tam jest napisane wanilinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wlasnie sie wczytalam w te skojarzenia z zaskoczenia i wlasnie sie dowiedzialam ze Pan w Piotrusiu Panu to nazwisko Bo on się nazywał Peter Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No teraz to juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wlasnie sie wczytalam w te skojarzenia z zaskoczenia i wlasnie sie dowiedzialam ze Pan w Piotrusiu Panu to nazwisko Bo on się nazywał Peter Pan no ja własnie wiedziałam jak po angielsku stąd nie ma zaskoczenia ale jako dziecko też myślałam że pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oj Dziewczynki, ale on się zawsze dużą literą pisał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No ale jako tytul filmu czy ksiazki to mogl byc napisany duza litera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja to jestem az zboczona na punkcie tego co jem. W sklepie mam zawsze obsesje pochodzenia danego produktu , a to nie ułatwia zakupów i plasuje mnie często w grupie dziwolągów Z mikroskopem by trzeba chodzic na zakupy... Kiedys ogladalam analize wedlin i wyszlo, ze kielbasa sprzedawana jako kielbasa ze strusia ma w sobie glownie kurczaka i indyka, a strusia... zero. Jest droga i kupowana przez alergikow no i niech taki alergik uczulony na kurczaka sie tego naje. Ale i tak najsmieszniejsze jest cos, co sprzedaja w Ameryce jako Polish Kielbasy. Jest to kielbasa z... wolowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.