nitubaga 24.11.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ....... oooo a dlaczego ja tego nie widziałam.... Nefcia sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nefcia, schody to Ty masz ładne! Bardzo ładne! Prawie tak samo ładne jak moje A kuchnią się nie martw, przecież łachy nie robią i w końcu ją zamontują. A zawsze Tobie może się też zepsuć samochód, na przykład wtedy jak będziesz im miała kasa zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nefcia, schody to Ty masz ładne! Bardzo ładne! Prawie tak samo ładne jak moje A kuchnią się nie martw, przecież łachy nie robią i w końcu ją zamontują. A zawsze Tobie może się też zepsuć samochód, na przykład wtedy jak będziesz im miała kasa zawieźć prędzej klawiatura w lapku, jak będzie musiała przelew zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nefcia, schody to Ty masz ładne! Bardzo ładne! Prawie tak samo ładne jak moje A kuchnią się nie martw, przecież łachy nie robią i w końcu ją zamontują. A zawsze Tobie może się też zepsuć samochód, na przykład wtedy jak będziesz im miała kasa zawieźć prędzej klawiatura w lapku, jak będzie musiała przelew zrobić no jak zwał tak zwał: może sie przypadkowo i niechcący zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nef, opowiadaj co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ....... oooo a dlaczego ja tego nie widziałam.... Nefcia sorrki re-kużwa-sorry :) Ania to mnie rozumie chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 BTW ten lakier na schodach jest niesamowity, bo nie zabija rysunku drewna. NIgdy nie widziałam czegoś takiego. Duszku a ten efekt to nie przez przypadek zasługa tego izolatora? Da się to na palisander też zastosować? Duch mówi , że się da. Tylko o co chodzi z tym izolatorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór Nefcia ale już ustaliłyśmy że nie ma tego złego w Andrzejki ululasz się podwójnie po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No Nefcia cichaj, wszystko się poukłada na swoim miejscu i bez nerwów. Boszzz, musiałam się napić zeby to powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Siema !!!A mi siem tyż auto popsuło w sobotę Po tym jak się koleiny raz utopiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a u mnie tez kontrolka jakas ze silnik świeci, musze w koncu sprawdzic co to to jest, bo jeszcze wybuchnie jak bede jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a u mnie tez kontrolka jakas ze silnik świeci, musze w koncu sprawdzic co to to jest, bo jeszcze wybuchnie jak bede jechac nie wybuchnie nalej jakiegoś lepsiejszego paliwa i zobaczysz co siem dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a u mnie tez kontrolka jakas ze silnik świeci, musze w koncu sprawdzic co to to jest, bo jeszcze wybuchnie jak bede jechac nie wybuchnie nalej jakiegoś lepsiejszego paliwa i zobaczysz co siem dzieje Rakietowego najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a u mnie tez kontrolka jakas ze silnik świeci, musze w koncu sprawdzic co to to jest, bo jeszcze wybuchnie jak bede jechac nie wybuchnie nalej jakiegoś lepsiejszego paliwa i zobaczysz co siem dzieje Rakietowego najlepiej. a daj spokój nie mam teraz na lepsiejsze, ale faktycznie zawsze tankowałam lepsze, hmmmm. Moze ten zwał blachy faktycznie to odczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a u mnie tez kontrolka jakas ze silnik świeci, musze w koncu sprawdzic co to to jest, bo jeszcze wybuchnie jak bede jechac nie wybuchnie nalej jakiegoś lepsiejszego paliwa i zobaczysz co siem dzieje Rakietowego najlepiej. a daj spokój nie mam teraz na lepsiejsze, ale faktycznie zawsze tankowałam lepsze, hmmmm. Moze ten zwał blachy faktycznie to odczuwa ostatnio zatankowałem na BP i potym tyż mi się zapaliło takie cuś ale zaraz zalałem lepszej vervy i przestało się świcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Za zgodą Nefci tak się utopiłem w sobotrę i nie był to najgorszy raz <a href=http://images44.fotosik.pl/231/b4a54984feb1f609med.jpg' alt='b4a54984feb1f609med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Lomatko, tym razem przez Sniadrwy probowales smignac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Lomatko, tym razem przez Sniadrwy probowales smignac? Takie malutkie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Lomatko, tym razem przez Sniadrwy probowales smignac? Takie malutkie były Co tam takie jeziorko dla takiego zucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no sie niezle orobilo nudzi ci sie czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts