anjamen 26.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 piekne masz te podlogi... bardzo mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 piekne masz te podlogi... bardzo mi sie podobaja Dzięki Podwójna Dziewczynko - kolejny głos na tak napawa otuchą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No sie narobilo! Piekne podlogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No sie narobilo! Piekne podlogi! Ja piszę u Ciebie a Ty u mnie :) Dzięki Żeluś A samochód jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A samochod ni ma, mial byc w poniedzialek i nikt nic nie mowi, a maz nie dzwoni bo nie ma czasu odebrac w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O kurczaczki, ale to ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ....... kolejny głos na tak napawa otuchą :) też głosuję na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ....... kolejny głos na tak napawa otuchą :) też głosuję na tak Moja dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podoba mi się efekt uzyskany na jesionie. Wygląda tak już swiątecznie i choinkowo, jak napastowana. Jatoba wymacana przez Ducha też niezła i ma miliony kolorów jak to Rasiowe Ipe... tylko troche innych..... jakby jej pasemka robili.Obydwie posadzki są żywe, ale każda zaskakuje czym innym. Strasznie się ciesze, ze masz juz prawie gotowe wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nefciu podłogi są cudne każda inna jedna gorąca jak ogień druga delikatna uuuuuuuuuuuuuuuu muszę stosowny strój do leżenia włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 żatoba po wyolejowaniu prezentuje się po prostu przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dziękuję bardzo ) Żatobka jeszcze będzie raz olejowana więc będzie jeszcze piękniejsza. I spocznik zrobiony ślicznie, ale zdjęcie jutro Kolorki są niezłe to prawda. Jest bardzo różnorodna - a o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nefciu podłogi są cudne każda inna jedna gorąca jak ogień druga delikatna uuuuuuuuuuuuuuuu muszę stosowny strój do leżenia włożyć Dres najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podoba mi się efekt uzyskany na jesionie. Wygląda tak już swiątecznie i choinkowo, jak napastowana. Jatoba wymacana przez Ducha też niezła i ma miliony kolorów jak to Rasiowe Ipe... tylko troche innych..... jakby jej pasemka robili.Obydwie posadzki są żywe, ale każda zaskakuje czym innym. Strasznie się ciesze, ze masz juz prawie gotowe wszystko I tak nie minie Cię oglądanie na żywo - juz Ty wiesz dlaczego Przecież u Ciebie zaraz też będzie piękna podwójna jodełka (ktora mi się bardzo podoba zresztą) więc już, już, już mnie doganiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podoba mi się efekt uzyskany na jesionie. Wygląda tak już swiątecznie i choinkowo, jak napastowana. Jatoba wymacana przez Ducha też niezła i ma miliony kolorów jak to Rasiowe Ipe... tylko troche innych..... jakby jej pasemka robili.Obydwie posadzki są żywe, ale każda zaskakuje czym innym. Strasznie się ciesze, ze masz juz prawie gotowe wszystko I tak nie minie Cię oglądanie na żywo - juz Ty wiesz dlaczego Przecież u Ciebie zaraz też będzie piękna podwójna jodełka (ktora mi się bardzo podoba zresztą) więc już, już, już mnie doganiasz Nefciu,ja wcale nie mam zamiaru się migac, never ever, nie ze mną ino okoliczności różne bywają. Ja bym chciała się tak chociaż na chwile rozlożyc na podlodze, która nie jest stukającym, obkurzonym panelem, poczuć zapach z kominka i sobie pogadać po babsku wiesz tak we dwie.Ja wiem, ze Tobie sie może czasem wydaje, ze jak ja nie pracuje to zbijam bąki, wiem. A tak btw, to sie juz tej jodełki podwójnej prostej czy poprzecznej nie moge doczekać. Będzie też śliczna , ale ten jesion i ta jatoba, i ten dąb Rasi i wogóle, kurcze, jestem poligamistką drzewienną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie gadaj pierdół. Ja też siedziałam z dziećmi w domu. To bardzo ciężka praca. Jak dzieci rosną to jest zupełnie inna bajka. A budować jeszcze z maluchem u spódnicy ? Daj spokój ....Każda z nas ma swój krzyżyk :) Ja też jestem poligamistką drzewienną A na leżakowanie przy kominku zapraszam Zresztą za chwilę poleżymy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie gadaj pierdół. Ja też siedziałam z dziećmi w domu. To bardzo ciężka praca. Jak dzieci rosną to jest zupełnie inna bajka. A budować jeszcze z maluchem u spódnicy ? Daj spokój ....Każda z nas ma swój krzyżyk :) Ja też jestem poligamistką drzewienną A na leżakowanie przy kominku zapraszam Zresztą za chwilę poleżymy u Ciebie Nefcia, tylko kiedy, skoro ja w tą sobotę przwoże juz część rzeczy. Wariatka ze mnie, ale musze tak to rozegrac.Może w niedziele, bym mogła, to Teść przyjeżdza.Dowiem się o której i spytam Cie czy mogę ja ten tego na Twej jatobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Zapraszam - kiedy tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To nie może być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a jednak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts