Nefer 08.03.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nefer jeszcze nie teraz Na razie mamy inne atrakcje tylko mnie ciągnie w inną stronę i pewnie kiedyś zaciągnie Jeszcze tego nei wykończyłam Zrobi się jasno i przestrzennie jeszcze trochę nieywkończony tez się nieźle sprzeda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 My czekaliśmy ponad 3 tygodnie. Trochę sie balismy wcześniej. U mnie nie na żadnej sciany nośnej w srodku a dom jest duży. Tylk podciąg i sciany zewnętrzne. Może te 2 tygodnie wystarczą. Ale pamietam, że nie wyrzucaliśmy wszystkich odrazu. Niektóre zostały i stały trochę dłużej nie 3 tyg. Dzięki Maylandku Wrrrr cierpliwości mi trzeba cierpliwości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Na naukę cierpliwości do mnie zapraszam....w lipcu minie 5 lat budowania U nas z tym lasem stempli w salonie było ciemno jak w norze, a teraz tak jasno i świetliście. Będzie cudnie Neferko, bankowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Na naukę cierpliwości do mnie zapraszam....w lipcu minie 5 lat budowania U nas z tym lasem stempli w salonie było ciemno jak w norze, a teraz tak jasno i świetliście. Będzie cudnie Neferko, bankowo. Ożesz... U mnie 5 lat nie przejdzie - swoje odsiedziałam bez wyroku załatwiając pozwolenie Ale już wyszłam. I wolę walczyć z materią niż machiną urzędniczą A czy będzie pięknie ? Okaże się . Uczucia typu huśtawkowego cały czas Ale już za póxno,żeby to wszystko zburzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 huśtawka w wersji pesymistycznej ustąpi rok po przeprowadzce nie no, żartowałam ale fakt, ja się huśtam nieustannie, cztery wersje mebli kuchennych i nic do przodu w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Toluś, aj od dwóch lat wiem jakie meble do kuchni - tylko kuchni jeszcze brak :) Człowiekowi to nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Pójdźmy na kompromis moja kuchnia, Twoje meble, huśtawka na plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Mówisz i masz.Wiśnia z mlecznymi szybami (tylko na górze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 To ja nie powiem, ile wersji mebli do kuchnia mam w tej chwili ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja nawet mam na twardym dysku zdjęcia z netu i ma być tak, właśnie tak i tylko tak... A nie wiem, czy się kiedykolwiek doczekam takiej kuchni. Mieszkamy w starej poniemieckiej chałupie, remonty kosztowne jak diabli, a wydatków (innych) mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ladny lasek u Ciebie wyrósł Neferciu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 kobieto, żebyś nie wybijała stempli przee upływem 28 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 w całej chałupie się zrobiło ciemno przypomniała mi się Seksmisja ciemność, widze ciemność, ciemność widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, i kolejny etap do przodu.... Fajnie się tak buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 kobieto, żebyś nie wybijała stempli przee upływem 28 dni Jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, i kolejny etap do przodu.... Fajnie się tak buduje Oj, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 w całej chałupie się zrobiło ciemno przypomniała mi się Seksmisja ciemność, widze ciemność, ciemność widze... Moje ulubione: Albercik, wychodzimy. Ale już za późno , żeby wyjść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ladny lasek u Ciebie wyrósł Neferciu . Ale cały czas mi się wydaje, że za mały ten domek Jakaś gupia jezdem A potem ten lasek będzie komuś sprzedać - ciekawe czy będą chętni MOje stemple to tylko 280 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Żeby sprzedać muszę mieć coś nowego Ja to mam już nawet pomysły na nowe łazienki Tylko u mnie nigdy nie będzie tak dopieszczone jak u Toli, bo ja za szybko żyje Będzie duży, jak przyjdzie sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Żeby sprzedać muszę mieć coś nowego Ja to mam już nawet pomysły na nowe łazienki Tylko u mnie nigdy nie będzie tak dopieszczone jak u Toli, bo ja za szybko żyje Będzie duży, jak przyjdzie sprzątanie No, wiesz, do Toli to ja nie aspiruję, po co się denerwować :) A o tym sprzątaniu to słyszałm, słyszałam ... :) Ale jak nie będę gości wpusz czać na górę to tylko salon i kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts