Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

ja też jestem miłośnikiem drewna takie ciepłe i przytulne :D ostatnio przytulałam się do brzozy na działce :oops:

dobre i to Wusiu, ja to bym się musiała u siebie do jakiegoś kłuja choinkowego przytulać, bo brzozy jeszcze nie mam, ale jest w planach, brzoza biała...

I wiecie co? U mnie w oleandrze w sralonie wyrósł 2 tygodnie temu dąb.Coś go tam przywlokło.Ma juz 8 listków, ja nie wiem jak on w takim tępie będzie rósł, to juz normalnie za jakieś 50 lat zrobię z niego parkiet na jeden pokój ;)

I wiecie co? U mnie w oleandrze w sralonie wyrósł 2 tygodnie temu dąb.Coś go tam przywlokło.Ma juz 8 listków, ja nie wiem jak on w takim tępie będzie rósł, to juz normalnie za jakieś 50 lat zrobię z niego parkiet na jeden pokój ;)

Jesteś okrutna :lol:

Jestem jeszcze bardziej okrutna niż myślisz. W domu na podłodze będzie dąb czerwony, a na zewnątrz do ogrodu będę wsadzać taki sam dąb, according to plan.

Kurcze, choroba mnie łapie :cry:

Nitu - pozbądź sie czym prędzej tego tyrana z chałupy :)

mówisz? :p

szukam finansowania na kinkiety

mój Szanowny ma dziś pożegnanie kolegi z pracy... a że ostatnio późno wracał do domu to wiedział, że nie będę zachwycona piątkowym wypadem....

podchodził mnie od wtorku ...

więc napisałam karteczkę tej treści

Ja oto niżej podpisany niniejszym, obiecuje, że spełnię każe życzenia mojej obecnej żony (Kasi - tu dopisałam dla pewności) do kwoty......... na żadanie

którą kazałam podpisać

oczywiście mi datował i podpisał... ale maczkiem jest tez dopisek w miare możliwości i rozsądku

ale to się wytnie :lol: :lol: :lol:

Nitu - pozbądź sie czym prędzej tego tyrana z chałupy :)

mówisz? :p

szukam finansowania na kinkiety

mój Szanowny ma dziś pożegnanie kolegi z pracy... a że ostatnio późno wracał do domu to wiedział, że nie będę zachwycona piątkowym wypadem....

podchodził mnie od wtorku ...

więc napisałam karteczkę tej treści

Ja oto niżej podpisany niniejszym, obiecuje, że spełnię każe życzenia mojej obecnej żony (Kasi - tu dopisałam dla pewności) do kwoty......... na żadanie

którą kazałam podpisać

oczywiście mi datował i podpisał... ale maczkiem jest tez dopisek w miare możliwości i rozsądku

ale to się wytnie :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: