wu 27.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry ja też jestem miłośnikiem drewna takie ciepłe i przytulne ostatnio przytulałam się do brzozy na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry ja też jestem miłośnikiem drewna takie ciepłe i przytulne ostatnio przytulałam się do brzozy na działce dobre i to Wusiu, ja to bym się musiała u siebie do jakiegoś kłuja choinkowego przytulać, bo brzozy jeszcze nie mam, ale jest w planach, brzoza biała... I wiecie co? U mnie w oleandrze w sralonie wyrósł 2 tygodnie temu dąb.Coś go tam przywlokło.Ma juz 8 listków, ja nie wiem jak on w takim tępie będzie rósł, to juz normalnie za jakieś 50 lat zrobię z niego parkiet na jeden pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Podloga cudo i jedna i druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 I wiecie co? U mnie w oleandrze w sralonie wyrósł 2 tygodnie temu dąb.Coś go tam przywlokło.Ma juz 8 listków, ja nie wiem jak on w takim tępie będzie rósł, to juz normalnie za jakieś 50 lat zrobię z niego parkiet na jeden pokój Jesteś okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 I wiecie co? U mnie w oleandrze w sralonie wyrósł 2 tygodnie temu dąb.Coś go tam przywlokło.Ma juz 8 listków, ja nie wiem jak on w takim tępie będzie rósł, to juz normalnie za jakieś 50 lat zrobię z niego parkiet na jeden pokój Jesteś okrutna Jestem jeszcze bardziej okrutna niż myślisz. W domu na podłodze będzie dąb czerwony, a na zewnątrz do ogrodu będę wsadzać taki sam dąb, according to plan. Kurcze, choroba mnie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 mnie też niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 i trzy razy szłam po ibuprom i nie doszłam w koncu, bo dzieć ciągle coś chce. Kurcze no, tym razem mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 boszzzzzz jak dobrze że choroba nie ma czasu mnie dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Proszę mnie tu nie chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja sie właśnie dowiedziałam że mój kolega z działu obok ma grype, był u lekarza dostał L4 a teraz chodzi po wszystkich pokojach i sie chwali. debil skonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 podwoiło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 powiedz mu żeby wypier. do domu , bo mu się grypa najwyraźniej na mózg rzuciła i juz nie myśli zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 na szczęście poszedł bo laski stwierdziły że jakby jeszcze był a one sie dopiero teraz dowiedziały to by był kolejną ofiarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 oj tam...facet się kciał kulturnie pożegnac a Wy tak huziaaa dzień dobry Mysia gadaj kiedy będzieszmoże i ja zjade... jak mnie małżon wypuści.... oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nitu - pozbądź sie czym prędzej tego tyrana z chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nitu - pozbądź sie czym prędzej tego tyrana z chałupy mówisz? szukam finansowania na kinkiety mój Szanowny ma dziś pożegnanie kolegi z pracy... a że ostatnio późno wracał do domu to wiedział, że nie będę zachwycona piątkowym wypadem.... podchodził mnie od wtorku ... więc napisałam karteczkę tej treści Ja oto niżej podpisany niniejszym, obiecuje, że spełnię każe życzenia mojej obecnej żony (Kasi - tu dopisałam dla pewności) do kwoty......... na żadanie którą kazałam podpisać oczywiście mi datował i podpisał... ale maczkiem jest tez dopisek w miare możliwości i rozsądku ale to się wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nitu - pozbądź sie czym prędzej tego tyrana z chałupy mówisz? szukam finansowania na kinkiety mój Szanowny ma dziś pożegnanie kolegi z pracy... a że ostatnio późno wracał do domu to wiedział, że nie będę zachwycona piątkowym wypadem.... podchodził mnie od wtorku ... więc napisałam karteczkę tej treści Ja oto niżej podpisany niniejszym, obiecuje, że spełnię każe życzenia mojej obecnej żony (Kasi - tu dopisałam dla pewności) do kwoty......... na żadanie którą kazałam podpisać oczywiście mi datował i podpisał... ale maczkiem jest tez dopisek w miare możliwości i rozsądku ale to się wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Rozsądek to pojęcie względne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ... ja mu wypomnę, że wyszło jego ohydne asekuranctwo... a gdzie zaufanie do żony.... no gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jessssu, Nitu nawet z mezem tylko na papiurze gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts