nitubaga 01.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jaka ona będzie kuźwa piękna A to się okaże Jeszcze szfka, szkło, wkucie kabli, czarne kontakty z czarnym szkłem, czarny blat Stardust , płyta, zlew, bateria i będzie git co jest kuźwa piękne.... foty som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie widzialam jeszcze takładnego czerwonego koloru. ciekawe jak na żywo wygląda, no i do jatoby ma się jak znalazł, a Ty chcialas taką dziwną lampe do tego przyłożyc. A weeeeźchoroby, stres, przemarsze wojsk to nic w porównaniu do tego co czuje. Zaraz mi chyba serce strzeli i nawet nie moge spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie widzialam jeszcze takładnego czerwonego koloru. ciekawe jak na żywo wygląda, no i do jatoby ma się jak znalazł, a Ty chcialas taką dziwną lampe do tego przyłożyc. A weeeeź choroby, stres, przemarsze wojsk to nic w porównaniu do tego co czuje. Zaraz mi chyba serce strzeli i nawet nie moge spac Niech Cię ręka Boska bronić pękać serce !!! Kochana, kiedy do mnie przyjedziesz (na terapię) i sprawdzić kolorek ? A jest zajebisty - u mnie na kompie badziewiasto wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jaka ona będzie kuźwa piękna A to się okaże Jeszcze szfka, szkło, wkucie kabli, czarne kontakty z czarnym szkłem, czarny blat Stardust , płyta, zlew, bateria i będzie git co jest kuźwa piękne.... foty som? no sommmm Nefcia.... fajne, odważne.... TWOJE oj tu kuchnia waniliowa by nie wyglądała oj nieee... a ta czerwień.... no no.... jak Bąki wyzdrowieją pisze się na macanie... a dobra ekipa to ważniejsze niż projekt kurde czasem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oczywiście wiesz, że masz abonament na wjazd Bąki nie mają gorączki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oczywiście wiesz, że masz abonament na wjazd Bąki nie mają gorączki ? nie dostały krople do oczu z antybiotykiem i mam pilnowac kataru by nie poszedł na uszy... znaczy rozrzedzać i zdzierac na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie widzialam jeszcze takładnego czerwonego koloru. ciekawe jak na żywo wygląda, no i do jatoby ma się jak znalazł, a Ty chcialas taką dziwną lampe do tego przyłożyc. A weeeeź choroby, stres, przemarsze wojsk to nic w porównaniu do tego co czuje. Zaraz mi chyba serce strzeli i nawet nie moge spac Niech Cię ręka Boska bronić pękać serce !!! Kochana, kiedy do mnie przyjedziesz (na terapię) i sprawdzić kolorek ? A jest zajebisty - u mnie na kompie badziewiasto wygląda... a na kiedy Ty to potrzebujesz lepiej mi powiedz, tylko powiedz na serio, bo jak juz sie wezme to zrobię, bez obsuwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bozie biedne bączki kochane takie dwa obuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie widzialam jeszcze takładnego czerwonego koloru. ciekawe jak na żywo wygląda, no i do jatoby ma się jak znalazł, a Ty chcialas taką dziwną lampe do tego przyłożyc. A weeeeź choroby, stres, przemarsze wojsk to nic w porównaniu do tego co czuje. Zaraz mi chyba serce strzeli i nawet nie moge spac Niech Cię ręka Boska bronić pękać serce !!! Kochana, kiedy do mnie przyjedziesz (na terapię) i sprawdzić kolorek ? A jest zajebisty - u mnie na kompie badziewiasto wygląda... Nefcia tu się nie ma co terapiowac, tu trzeba zapomnieć i pogodzić się z faktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bozie biedne bączki kochane takie dwa obuzy nooo.... a nie musze Wam mówić co wyrabiają jak zapuszczam krople, nie? nie lubia tego... a one ciut szczypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bozie biedne bączki kochane takie dwa obuzy nooo.... a nie musze Wam mówić co wyrabiają jak zapuszczam krople, nie? nie lubia tego... a one ciut szczypią To pewnie z 6 dni takie krople? Jak Maja miała zapalenie spojówek ropne to jej podawałam tylko okłady ze świetlika i solą fizjologiczną czasem oczka płukałam i mijało raz dwa, ale nie wiem czy synalki nie mają mocniejszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie widzialam jeszcze takładnego czerwonego koloru. ciekawe jak na żywo wygląda, no i do jatoby ma się jak znalazł, a Ty chcialas taką dziwną lampe do tego przyłożyc. A weeeeź choroby, stres, przemarsze wojsk to nic w porównaniu do tego co czuje. Zaraz mi chyba serce strzeli i nawet nie moge spac Niech Cię ręka Boska bronić pękać serce !!! Kochana, kiedy do mnie przyjedziesz (na terapię) i sprawdzić kolorek ? A jest zajebisty - u mnie na kompie badziewiasto wygląda... a na kiedy Ty to potrzebujesz lepiej mi powiedz, tylko powiedz na serio, bo jak juz sie wezme to zrobię, bez obsuwy Im szybciej tym lepiej, ale wiem,że w tym roku nie zamknę, więc przesuwam termin w banku. Ogrodzenie i podjazd na wiosnę. Ale wpaść możesz ( i masz dobry argument ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oczywiście wiesz, że masz abonament na wjazd Bąki nie mają gorączki ? nie dostały krople do oczu z antybiotykiem i mam pilnowac kataru by nie poszedł na uszy... znaczy rozrzedzać i zdzierac na siłę No to nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia tu się nie ma co terapiowac, tu trzeba zapomnieć i pogodzić się z faktami Do akceptacji jest na ogół daleka droga - i musisz przerobić wszystkie etapy po drodze. Tak to jest urządzone. Ale im szybciej zaczniesz tym szybciej skończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia tu się nie ma co terapiowac, tu trzeba zapomnieć i pogodzić się z faktami Do akceptacji jest na ogół daleka droga - i musisz przerobić wszystkie etapy po drodze. Tak to jest urządzone. Ale im szybciej zaczniesz tym szybciej skończysz. też mi pocieszenie.Narazie faza pierwsza akceptacji jest za mną-uswiadomienie i trwa faza druga-negacja uświadomienia.Brzmi dziwnie, skąd ja pieprze takie głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Znikąd czyli z głowy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Znikąd czyli z głowy ? :) to takie puste pudełko jest.Mam kuźwa za dużą percepcje, to moje przekleństwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a wyczytałam, ze dzisiaj pełnia, jakoś wcale mnie to nie dziwi. Czy ja w końcu pójde spac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie widzialam jeszcze takładnego czerwonego koloru. ciekawe jak na żywo wygląda, no i do jatoby ma się jak znalazł, a Ty chcialas taką dziwną lampe do tego przyłożyc. A weeeeź choroby, stres, przemarsze wojsk to nic w porównaniu do tego co czuje. Zaraz mi chyba serce strzeli i nawet nie moge spac Niech Cię ręka Boska bronić pękać serce !!! Kochana, kiedy do mnie przyjedziesz (na terapię) i sprawdzić kolorek ? A jest zajebisty - u mnie na kompie badziewiasto wygląda... a na kiedy Ty to potrzebujesz lepiej mi powiedz, tylko powiedz na serio, bo jak juz sie wezme to zrobię, bez obsuwy Im szybciej tym lepiej, ale wiem,że w tym roku nie zamknę, więc przesuwam termin w banku. Ogrodzenie i podjazd na wiosnę. Ale wpaść możesz ( i masz dobry argument ) popołudnie w sobotę wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts