Nefer 01.12.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Znikąd czyli z głowy ? :) to takie puste pudełko jest.Mam kuźwa za dużą percepcje, to moje przekleństwo:) Nadmiar bodźców dobrze koi alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! W zajebistym kolorku zresztą... I w ogóle, to już jest grudzień i nowy dzień... Dzień /będzie/ dobry! Musi być! Nefciu, ja Ci specjalnie nie wysyłam przelewu, bo strasznie chcę się z Tobą zobaczyć i trzymam to jako pretekst... Goopia jestem... wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dobrze ze nie czekalam na kuchnie bo bym z wrazenia nie mogla zasnac pieknie wyszla. bardzo oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.12.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Fajny kolorek tej kuchni. Jakie będą blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Neferku http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a060.gif Albo bakteryjne zapalenie. Bez antybiotyku ani rusz. Kaszlą ? nie.... smarkają oczy czerwona jak u królika... i rano zalepione ropną wydzieliną Czy Ty piszesz o moich??? a w zasadzie o młodszej już tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! W zajebistym kolorku zresztą... Się podpiszę a okap jest zaje_fajny, nie widziałam takiego jeszcze ciekawe jak się będzie sprawował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bardzo fajna kuchnia .Kolor na zdjęciu zawsze wychodzi inny niż w rzeczywistości,także każdy sobie wyobrazi że jest krwisto czerwona . Też myślę o czerwonej kuchni,narazie na projekcie jest biało-czarna a dodatki tylko czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Juz sobie wyobrazam ta kuchnie z blatem i gniazdkami, bedzie zwalala z nog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Dobrego i uśmiechniętego dnia życzę Nefcia fajna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 padłam z wrażenia kuchnia po prostu zajefajna i na pewno na żywo wygląda jeszcze piękniej nie mogę się doczekać połączenia szafek z czarnym blatem i szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Piękna kuchnia, tak sobie ją wyobrażałam po Twoich wizualkach, a może i nie - wyszła znacznie lepiej O podłogach gadać nie będę , bo nie mogę mieszkamy na betonie i to nie takim jak Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia to cargo mnie interesi.... jak możesz podaj gabaryty i cenę.... pytam bo się zastanawiam czy taniej jest zrobić jak Ty masz czy otwierane drzwi i zestaw szuflad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Za je bi ście wyszła ta kuchnia my preciousssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O zesz! O zesz! Kuchnia taka jaka mila byc! Cala Ty! Powala nawet wielbicieli staroci. A teraz wiem, czemu moja kuchnia nie zyje. Bo nic czerwonego tam nie mam. Situlam wciaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wowww kuchnia jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia cudo u mnie wygląda z takim lekkim malinowym dodatkiem ale jest cudna jak zamkniesz ją jeszcze czarnym blatem to ja już całkiem kręćka dostanę jak do Ciebie się wkradnę zawsze miałam problem z wyborem a Ty masz za dużo pięknych rzeczy i podłogi do leżenia i kominek który przyciąga jak magnes no i kuchnia bomba energii a ja uwielbiam kuchnie oooooooo i zapomniałabym o biblioteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O zesz! O zesz! Kuchnia taka jaka mila byc! Cala Ty! Powala nawet wielbicieli staroci. A teraz wiem, czemu moja kuchnia nie zyje. Bo nic czerwonego tam nie mam. Situlam wciaz. O właśnie ta energetyka czerwieni, to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! W zajebistym kolorku zresztą... I w ogóle, to już jest grudzień i nowy dzień... Dzień /będzie/ dobry! Musi być! Nefciu, ja Ci specjalnie nie wysyłam przelewu, bo strasznie chcę się z Tobą zobaczyć i trzymam to jako pretekst... Goopia jestem... wiem... bardzo mądra z Ciebie dziewczynka :) Musimy się spiknąć - wczoraj wróciłam tak późno, że nie chciałam CI już doopy zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Fajny kolorek tej kuchni. Jakie będą blaty? Blat Stardust (czarny ze srebrnymi opiłkami) 3 cm. Dziś zmierzony. Grafitowy zlewozmywak. Bateria chowana w blat. Płyta indukcyjna czarna ofcourse I czarne szkło na ścianie pomiędzy blatem a półeczkami (tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! W zajebistym kolorku zresztą... Się podpiszę a okap jest zaje_fajny, nie widziałam takiego jeszcze ciekawe jak się będzie sprawował. Dzięki - KaśkaMaciej ma taki i sobie chwali (podobno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts