Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! :o :o :o W zajebistym kolorku zresztą... 8) :D :D I w ogóle, to już jest grudzień i nowy dzień... Dzień /będzie/ dobry! Musi być!

Nefciu, ja Ci specjalnie nie wysyłam przelewu, bo strasznie chcę się z Tobą zobaczyć i trzymam to jako pretekst... :oops: Goopia jestem... wiem... :( :-?

dzień dobry

Nefcia cudo u mnie wygląda z takim lekkim malinowym dodatkiem ale jest cudna jak zamkniesz ją jeszcze czarnym blatem to ja już całkiem kręćka dostanę jak do Ciebie się wkradnę zawsze miałam problem z wyborem a Ty masz za dużo pięknych rzeczy i podłogi do leżenia i kominek który przyciąga jak magnes no i kuchnia bomba energii a ja uwielbiam kuchnie :D oooooooo i zapomniałabym o biblioteczce :lol:

Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! :o :o :o W zajebistym kolorku zresztą... 8) :D :D I w ogóle, to już jest grudzień i nowy dzień... Dzień /będzie/ dobry! Musi być!

Nefciu, ja Ci specjalnie nie wysyłam przelewu, bo strasznie chcę się z Tobą zobaczyć i trzymam to jako pretekst... :oops: Goopia jestem... wiem... :( :-?

bardzo mądra z Ciebie dziewczynka :):) Musimy się spiknąć - wczoraj wróciłam tak późno, że nie chciałam CI już doopy zawracać :)

Fajny kolorek tej kuchni. Jakie będą blaty?

Blat Stardust (czarny ze srebrnymi opiłkami) 3 cm. Dziś zmierzony. Grafitowy zlewozmywak. Bateria chowana w blat. Płyta indukcyjna czarna ofcourse :) I czarne szkło na ścianie pomiędzy blatem a półeczkami (tylko)

Podłogę masz zajebistą!!! I kuchnię już też masz zajebistą!!! :o :o :o W zajebistym kolorku zresztą... 8) :D :D

Się podpiszę 8) a okap jest zaje_fajny, nie widziałam takiego jeszcze :oops: ciekawe jak się będzie sprawował.

Dzięki - KaśkaMaciej ma taki i sobie chwali :) (podobno :))