Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też raczej nie wpuszczam gości na górę i nawet dziewczyny same sprzątają a jednak :wink: :) Tylko że nasz pies brudzi za 10 :-? ale i tak za nic do bloku bym nie wróciła :lol:

Nasz dom też był mały a teraz nawet jeden pokój jest wolny :)

I ta kawa na tarasie ...cóż - nie da ukryć, że warto :):)

Goscie na poczatku wszedzie wchodza , bo kazdy chce zobaczyc nowy dom , ale jako , ze nowy mozna mowic , ze wciaz balagan , bo sie rozpakowujemy .A pozniej to juz jakos leci :D :wink:

Strop bardzo ladnie wygada. Milo naprawde teraz do Ciebie zagladac :p

Goscie na poczatku wszedzie wchodza , bo kazdy chce zobaczyc nowy dom , ale jako , ze nowy mozna mowic , ze wciaz balagan , bo sie rozpakowujemy .A pozniej to juz jakos leci :D :wink:

Strop bardzo ladnie wygada. Milo naprawde teraz do Ciebie zagladac :p

Rrmi - cieszę się, że ładnie wygląda, bo ja nie wiem.... czy on dobrze wygląda czy źle :o :o :o Wiesz jak to z blondynką :):)

Jutro muszę podjechac na lustrację. Ciekawa jestem czy będę mogła już wejśc po schodach... moich ukochanych :) Nie jestem w stanie wytłumaczyć dlaczego te schody tak mi sie podobają :):) Może dlatego, że sa nieduże ( raptem chyba 18 stopni) a w biurze mam 4 poziomy :roll: i cieszę się , że we własnym domku nie będe ćwiczyć mięsni nóg :lol:

Jeszcze nie wiem czy obłożę je merbau ( będzie w salonie) czy czymś jasnym ...pod kolor stołu i krzeseł. Strasznie mi się te schody podobają :):)

Całkiem normalna, widzisz ja na widok stempli szaleję :wink: :) i już mi głupoty zaczynają po głowie chodzić :)

Ktoś mi kiedys powiedział że budowa to taka choroba i bardzo czesto nie uleczalna - ja mam tą groźniejszą wersję :wink: :) nawet zapach betonu czuję przez kompa 8)

ooo - czyli nie jestem aż taka rąbnięta (o co się sama podejrzewam) - obok mnie buduje się nowy dom - jak tam przejeżdżam - otwieram sobie okna w samochodzie i zaciągam sie tym niepowtarzalnym bukietem - w nucie głowy beton-w nucie serca sosnowe stemple i świeżutka więżba - dopiero co rżnięta - jakiż to seksowny zapach... :wink: 8) :lol: I miss you... 8) la la la

wariatki, no, wariatki... :lol: :wink: a co na to mężowie...? 8) :lol:

Nie przyznajemy się :):)

I dobrze, po co mają wiedzieć za dużo ...

Schody są piękne !!! Rozmarzyłam się - TYLKO 18 schodków .... po kilka... naście razy dziennie pokonuję 90 w te i wewte :-?

Tiaaa ... ja też kocham małe schody :D

Dzień dobry :D

I dobrze, po co mają wiedzieć za dużo ...

Schody są piękne !!! Rozmarzyłam się - TYLKO 18 schodków .... po kilka... naście razy dziennie pokonuję 90 w te i wewte :-?

Tiaaa ... ja też kocham małe schody :D

Dzień dobry :D

Prawda ? Ja u siebie w robocie też popierdzeilam w te i we w te po tych schodach. Tragedia.

Dzień dobry :)