Aga J.G 09.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja też raczej nie wpuszczam gości na górę i nawet dziewczyny same sprzątają a jednak Tylko że nasz pies brudzi za 10 ale i tak za nic do bloku bym nie wróciła Nasz dom też był mały a teraz nawet jeden pokój jest wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja też raczej nie wpuszczam gości na górę i nawet dziewczyny same sprzątają a jednak Tylko że nasz pies brudzi za 10 ale i tak za nic do bloku bym nie wróciła Nasz dom też był mały a teraz nawet jeden pokój jest wolny I ta kawa na tarasie ...cóż - nie da ukryć, że warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Goscie na poczatku wszedzie wchodza , bo kazdy chce zobaczyc nowy dom , ale jako , ze nowy mozna mowic , ze wciaz balagan , bo sie rozpakowujemy .A pozniej to juz jakos leci Strop bardzo ladnie wygada. Milo naprawde teraz do Ciebie zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jak nowy to nic nikogo nie dziwi i nawet porządek jest, gorzej jest później Kawa na tarasie to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Goscie na poczatku wszedzie wchodza , bo kazdy chce zobaczyc nowy dom , ale jako , ze nowy mozna mowic , ze wciaz balagan , bo sie rozpakowujemy .A pozniej to juz jakos leci Strop bardzo ladnie wygada. Milo naprawde teraz do Ciebie zagladac Rrmi - cieszę się, że ładnie wygląda, bo ja nie wiem.... czy on dobrze wygląda czy źle Wiesz jak to z blondynką :) Jutro muszę podjechac na lustrację. Ciekawa jestem czy będę mogła już wejśc po schodach... moich ukochanych Nie jestem w stanie wytłumaczyć dlaczego te schody tak mi sie podobają :) Może dlatego, że sa nieduże ( raptem chyba 18 stopni) a w biurze mam 4 poziomy i cieszę się , że we własnym domku nie będe ćwiczyć mięsni nóg Jeszcze nie wiem czy obłożę je merbau ( będzie w salonie) czy czymś jasnym ...pod kolor stołu i krzeseł. Strasznie mi się te schody podobają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ze schodami miałam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ze schodami miałam to samo Taaaaaaaaak ? A to znaczy, ze jestem normalna :) ufff Dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Całkiem normalna, widzisz ja na widok stempli szaleję i już mi głupoty zaczynają po głowie chodzić Ktoś mi kiedys powiedział że budowa to taka choroba i bardzo czesto nie uleczalna - ja mam tą groźniejszą wersję nawet zapach betonu czuję przez kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, jedna kocha beton w kostkach, druga beton w schodach Jakieś zbo_nia czy co? Myślę, że to miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, jedna kocha beton w kostkach, druga beton w schodach Jakieś zbo_czenia czy jak? Widziałam Twój Kochany Beton w Kostkach Rozumiem CIę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ooo - czyli nie jestem aż taka rąbnięta (o co się sama podejrzewam) - obok mnie buduje się nowy dom - jak tam przejeżdżam - otwieram sobie okna w samochodzie i zaciągam sie tym niepowtarzalnym bukietem - w nucie głowy beton-w nucie serca sosnowe stemple i świeżutka więżba - dopiero co rżnięta - jakiż to seksowny zapach... I miss you... la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 wariatki, no, wariatki... a co na to mężowie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 wariatki, no, wariatki... a co na to mężowie...? Nie przyznajemy się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 wariatki, no, wariatki... a co na to mężowie...? Nie przyznajemy się :) I dobrze, po co mają wiedzieć za dużo ... Schody są piękne !!! Rozmarzyłam się - TYLKO 18 schodków .... po kilka... naście razy dziennie pokonuję 90 w te i wewte Tiaaa ... ja też kocham małe schody Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 I dobrze, po co mają wiedzieć za dużo ... Schody są piękne !!! Rozmarzyłam się - TYLKO 18 schodków .... po kilka... naście razy dziennie pokonuję 90 w te i wewte Tiaaa ... ja też kocham małe schody Dzień dobry Prawda ? Ja u siebie w robocie też popierdzeilam w te i we w te po tych schodach. Tragedia. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mój M boi się moich zapędów i pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witaj Neferko...jak domowo się u Ciebie zrobiło Gratuluje postępów prac i będę zaglądać....jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mój M boi się moich zapędów i pomysłów Mój ze stoickim spoojem podchodzi dopóki koszty tych pomysłów jakoś wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witaj Neferko...jak domowo się u Ciebie zrobiło Gratuluje postępów prac i będę zaglądać....jeśli pozwolisz ZAWSZE jesteś tu mile widziana Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mój M boi się moich zapędów i pomysłów Mój ze stoickim spoojem podchodzi dopóki koszty tych pomysłów jakoś wytrzymuje Ale jak można wytrzymywać jakiekolwiek koszty nie mając kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts