Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Bardzo fajna kuchnia :wink: .Kolor na zdjęciu zawsze wychodzi inny niż w rzeczywistości,także każdy sobie wyobrazi że jest krwisto czerwona :lol: .

Też myślę o czerwonej kuchni,narazie na projekcie jest biało-czarna a dodatki tylko czerwone :lol:

A to też bardzo ładna. Na pewno wyjdzie ciekawie - ja też lubię takie kontrasty (jak widać :wink: ) Na pewno będzie pasował do Ciebie ekspres wolnostojący Jury czerwony :):)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

padłam z wrażenia :D kuchnia po prostu zajefajna i na pewno na żywo wygląda jeszcze piękniej :D

nie mogę się doczekać połączenia szafek z czarnym blatem i szkłem :D

I trzeba zobaczyć na żywo :wink: :) Ja się też nie mogę doczekać. Ale już działa lodówka i mikrofala, więc da się żyć :)

Nefcia to cargo mnie interesi.... jak możesz podaj gabaryty i cenę.... pytam bo się zastanawiam czy taniej jest zrobić jak Ty masz czy otwierane drzwi i zestaw szuflad... :roll:

Przegmeram zestawienie cen, bo to nie jest prosta sprawa... Coś wyszukam. Twoja wycena poszła wczoraj. Czekamy

Piękna kuchnia, tak sobie ją wyobrażałam po Twoich wizualkach, a może i nie - wyszła znacznie lepiej :lol:

O podłogach gadać nie będę , bo nie mogę :oops:

mieszkamy na betonie i to nie takim jak Małgoś :oops: 8)

Gosiek, podłoga rzecz nabyta - doczekasz się. Zresztą betonowi też nic nie brakuje :):)

O zesz! O zesz! Kuchnia taka jaka mila byc! Cala Ty! Powala nawet wielbicieli staroci. :wink:

A teraz wiem, czemu moja kuchnia nie zyje. :roll: Bo nic czerwonego tam nie mam. :wink:

Situlam wciaz.

Ale to się da zmienić Żelka :):) Już ja Ci cóś czerwoengo skołuję :):) Dzięki :)

dzień dobry

Nefcia cudo u mnie wygląda z takim lekkim malinowym dodatkiem ale jest cudna jak zamkniesz ją jeszcze czarnym blatem to ja już całkiem kręćka dostanę jak do Ciebie się wkradnę zawsze miałam problem z wyborem a Ty masz za dużo pięknych rzeczy i podłogi do leżenia i kominek który przyciąga jak magnes no i kuchnia bomba energii a ja uwielbiam kuchnie :D oooooooo i zapomniałabym o biblioteczce :lol:

Spoko, spoko Wusia - zaraz Ty będziesz meblować u siebie to się wyżyjesz :):) Ja jesdnak widzę, że wnętrza odzwierciedlają nas. Nasze charaktery. Więc to co ładne u kogoś może zupełnie nie pasować do naszego wnętrza . To ciekawe zdjawisko swoją drogą :)

Ale zawsze można wpaść do kogoś i sobie poleżeć w kuchni :):)

A potem wrócić do swojej - ładniejszej :)

Nefcia to cargo mnie interesi.... jak możesz podaj gabaryty i cenę.... pytam bo się zastanawiam czy taniej jest zrobić jak Ty masz czy otwierane drzwi i zestaw szuflad... :roll:

Przegmeram zestawienie cen, bo to nie jest prosta sprawa... Coś wyszukam. Twoja wycena poszła wczoraj. Czekamy

no i jak Ciebie nie love :p

ślicznie dziękuje i czekam ................ prawie jak na schodkach :)

O zesz! O zesz! Kuchnia taka jaka mila byc! Cala Ty! Powala nawet wielbicieli staroci. :wink:

A teraz wiem, czemu moja kuchnia nie zyje. :roll: Bo nic czerwonego tam nie mam. :wink:

Situlam wciaz.

Ale to się da zmienić Żelka :):) Już ja Ci cóś czerwoengo skołuję :):) Dzięki :)

Nie rob jaj! :wink: Ja tylko na te deseczki sie pisze i inne resztki. :D :wink: :lol:

Nefciu toteż dlatego napisałam że moja przyszła kuchnia nie będzie ładniejsza od Twojej tylko po prostu inna :D Twoja jest piękna i z ogromną przyjemnością w niej posiedzę, poleżę i co tylko pobudzi mnie rozgrzeje u siebie takiej nie zrobię bo choć podoba mi się ogromnie to przy moim cholerycznym charakterze :oops: i talentach mojego meża do podnoszenia mi ciśnienia w krótkim czasie mogłoby dojść do rodzinnej tragedii :wink: :lol:

Nie rob jaj! :wink: Ja tylko na te deseczki sie pisze i inne resztki. :D :wink: :lol:

Pamiętam o Twoich deseczkach, ale jak wczoraj rozpakowywałam AGD to trafiłam tylko jakieś 2 szt :( Ale odłożyłam. Jeszcze przetrzepię garaż - może panowie coś gdzieś zostawili.

Dziś zrobiłam zdjęcia w świetle dziennym - chyba lepiej widać kolory.

Tak świeci słoneczko przez okno :

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxToxt2kCII/AAAAAAAAG44/74eY1BdH8qI/s512/IMG_1737.JPG

a tu bez słoneczka :

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxToyvMcJzI/AAAAAAAAG48/s3NzETXK5Tk/s512/IMG_1738.JPG

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxTo1rBohuI/AAAAAAAAG5I/uzuiQ28fzdg/s512/IMG_1741.JPG

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxTo6ABNmqI/AAAAAAAAG5c/ykQp_cOfjvQ/s512/IMG_1746.JPG

Dziś przyjechał miły pan wymierzyć blat. I zabrał mi zlew :o Ale powiedział, że odda :):)