Nefer 01.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bardzo fajna kuchnia .Kolor na zdjęciu zawsze wychodzi inny niż w rzeczywistości,także każdy sobie wyobrazi że jest krwisto czerwona . Też myślę o czerwonej kuchni,narazie na projekcie jest biało-czarna a dodatki tylko czerwone A to też bardzo ładna. Na pewno wyjdzie ciekawie - ja też lubię takie kontrasty (jak widać ) Na pewno będzie pasował do Ciebie ekspres wolnostojący Jury czerwony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Juz sobie wyobrazam ta kuchnie z blatem i gniazdkami, bedzie zwalala z nog Ty to Kochana masz wypbraźnię - u mnie mocno kuleje ta kwestia więc zawsze czekam na każdy etap jak dziecko na prezent od Mikołaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Dobrego i uśmiechniętego dnia życzę Nefcia fajna ta kuchnia śliczny dziś dzień. Zmęczona jestem , tyłek mnie boli od wczorajszego siedzenia na schodach do 23.00 , ale jest lepiej :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 padłam z wrażenia kuchnia po prostu zajefajna i na pewno na żywo wygląda jeszcze piękniej nie mogę się doczekać połączenia szafek z czarnym blatem i szkłem I trzeba zobaczyć na żywo Ja się też nie mogę doczekać. Ale już działa lodówka i mikrofala, więc da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia to cargo mnie interesi.... jak możesz podaj gabaryty i cenę.... pytam bo się zastanawiam czy taniej jest zrobić jak Ty masz czy otwierane drzwi i zestaw szuflad... Przegmeram zestawienie cen, bo to nie jest prosta sprawa... Coś wyszukam. Twoja wycena poszła wczoraj. Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Piękna kuchnia, tak sobie ją wyobrażałam po Twoich wizualkach, a może i nie - wyszła znacznie lepiej O podłogach gadać nie będę , bo nie mogę mieszkamy na betonie i to nie takim jak Małgoś Gosiek, podłoga rzecz nabyta - doczekasz się. Zresztą betonowi też nic nie brakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Za je bi ście wyszła ta kuchnia my preciousssssssssssssssss Czy taką sobie Pani życzyła ? No to super :) Ona powinna mieć naklejkę "wg. zaleceń Dobroszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O zesz! O zesz! Kuchnia taka jaka mila byc! Cala Ty! Powala nawet wielbicieli staroci. A teraz wiem, czemu moja kuchnia nie zyje. Bo nic czerwonego tam nie mam. Situlam wciaz. Ale to się da zmienić Żelka :) Już ja Ci cóś czerwoengo skołuję :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia cudo u mnie wygląda z takim lekkim malinowym dodatkiem ale jest cudna jak zamkniesz ją jeszcze czarnym blatem to ja już całkiem kręćka dostanę jak do Ciebie się wkradnę zawsze miałam problem z wyborem a Ty masz za dużo pięknych rzeczy i podłogi do leżenia i kominek który przyciąga jak magnes no i kuchnia bomba energii a ja uwielbiam kuchnie oooooooo i zapomniałabym o biblioteczce Spoko, spoko Wusia - zaraz Ty będziesz meblować u siebie to się wyżyjesz :) Ja jesdnak widzę, że wnętrza odzwierciedlają nas. Nasze charaktery. Więc to co ładne u kogoś może zupełnie nie pasować do naszego wnętrza . To ciekawe zdjawisko swoją drogą Ale zawsze można wpaść do kogoś i sobie poleżeć w kuchni :) A potem wrócić do swojej - ładniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wowww kuchnia jak ta lala taka letko wyuzdana ta lala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia nie ładniejszej po prostu innej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 mam nadzieję, że wszystkim odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia nie ładniejszej po prostu innej Czy ja wiem ? Chyba każdemu pasuje co innego - często jest tak, że coś mi sie bardzo podoba a u siebie robię całkiem inaczej Człowiek to przewrotne zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia to cargo mnie interesi.... jak możesz podaj gabaryty i cenę.... pytam bo się zastanawiam czy taniej jest zrobić jak Ty masz czy otwierane drzwi i zestaw szuflad... Przegmeram zestawienie cen, bo to nie jest prosta sprawa... Coś wyszukam. Twoja wycena poszła wczoraj. Czekamy no i jak Ciebie nie love ślicznie dziękuje i czekam ................ prawie jak na schodkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O zesz! O zesz! Kuchnia taka jaka mila byc! Cala Ty! Powala nawet wielbicieli staroci. A teraz wiem, czemu moja kuchnia nie zyje. Bo nic czerwonego tam nie mam. Situlam wciaz. Ale to się da zmienić Żelka :) Już ja Ci cóś czerwoengo skołuję :) Dzięki Nie rob jaj! Ja tylko na te deseczki sie pisze i inne resztki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefciu toteż dlatego napisałam że moja przyszła kuchnia nie będzie ładniejsza od Twojej tylko po prostu inna Twoja jest piękna i z ogromną przyjemnością w niej posiedzę, poleżę i co tylko pobudzi mnie rozgrzeje u siebie takiej nie zrobię bo choć podoba mi się ogromnie to przy moim cholerycznym charakterze i talentach mojego meża do podnoszenia mi ciśnienia w krótkim czasie mogłoby dojść do rodzinnej tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O nie - rodzinnej tragedii nie przewidujemy Moja Droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nie rob jaj! Ja tylko na te deseczki sie pisze i inne resztki. Pamiętam o Twoich deseczkach, ale jak wczoraj rozpakowywałam AGD to trafiłam tylko jakieś 2 szt Ale odłożyłam. Jeszcze przetrzepię garaż - może panowie coś gdzieś zostawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziś zrobiłam zdjęcia w świetle dziennym - chyba lepiej widać kolory. Tak świeci słoneczko przez okno : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxToxt2kCII/AAAAAAAAG44/74eY1BdH8qI/s512/IMG_1737.JPG a tu bez słoneczka : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxToyvMcJzI/AAAAAAAAG48/s3NzETXK5Tk/s512/IMG_1738.JPG http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxTo1rBohuI/AAAAAAAAG5I/uzuiQ28fzdg/s512/IMG_1741.JPG http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SxTo6ABNmqI/AAAAAAAAG5c/ykQp_cOfjvQ/s512/IMG_1746.JPG Dziś przyjechał miły pan wymierzyć blat. I zabrał mi zlew Ale powiedział, że odda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Już ja Cię widzę jak Ty tam rządzisz w tej kuchni. A teraz jak są meble to zrobiła sie większa. A za deseczki dzięki, pilnuj, pilnuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts