78mysz 01.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No co Wy ja tego chomika to mam po dziurki w nosie, ale cóz, taki sie juz do mnie przyssał. Lubiłam starą laske, ale teraz łuczniczka na nic mi się nie zda, trza brać życie za bary:)zanim ono weźmie mnie, kurka, przeprowadzka za 15 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 aaaa, zapomniałam dodać: fajny ten sprzęcik w kuchni, ma pazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefcia jakie płyty Mychy Mycha nie marudzi super do Cię pasuje zwierzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 też mam taki okap , używałam go i super ciągnie O widzisz A masz 60 czy 90 ? Ja się trochę bałam, że jak go powieszę to nic nie będzie widać tylko ten okap Strasznie wielki się w pudle wydawał ja mam ten mniejszy ale ciągnie jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Neferciu, ciesze sie ogromnie, że co rano pijąc kawusie nabierzesz nowej energi do zycia. Kuchnię masz wyścigową. Tylkko co dasz po miedzy kuchnię a okap??Bo sama farba to zatluści się ogromnie.Smutno mi jak ci smutno - sama trzy tygodnie temu pozegnalam mojego kolegę - 34 lata . Poki żyja w naszych myślach żyją. Po prostu na chwilę znikneli. Na chwilę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Świetna kuchnia wychodzi Czerwień odlotowa - podobno bardzo mi pasi do charakteru i wyglądu Muszę ją kiedyś na żywca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nefciu toteż dlatego napisałam że moja przyszła kuchnia nie będzie ładniejsza od Twojej tylko po prostu inna Twoja jest piękna i z ogromną przyjemnością w niej posiedzę, poleżę i co tylko pobudzi mnie rozgrzeje u siebie takiej nie zrobię bo choć podoba mi się ogromnie to przy moim cholerycznym charakterze i talentach mojego meża do podnoszenia mi ciśnienia w krótkim czasie mogłoby dojść do rodzinnej tragedii Wusia, ja kiedys czytalam wyniki badan, z ktorych wynikalo, ze jak ktos jest cholerykiem to powinien na czerwono sie ubierac, czyli generalnie - nic wbrew sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nie lubie na czerwono, a jestem cholerykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nie lubie na czerwono, a jestem cholerykiem Ty cholerykiem? Ty uosobienie lagodnosci, kobieta o glosie jak z telefonu zaufania??? Moze ja sie na P. tak wytrenowalam, ale choleryka w Tobie nie widze. Jestes normalnym, zdrowym sangwinikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bo nie pokazałam swojego prawdziwego oblicza (znaczy w akcji mnie nie widziałaś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bo nie pokazałam swojego prawdziwego oblicza (znaczy w akcji mnie nie widziałaś) Nooooo w akcji to sie nie liczy, to jest w afekcie. W akcji to mi sie Duch podoba, smiechawki wtedy dostaje (ę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Duch teraz się kula pod stołem, bo czyta w Muratorze papierowym o podłogach pewnego specjalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Duch teraz się kula pod stołem, bo czyta w Muratorze papierowym o podłogach pewnego specjalistę O matko, to Wy sie pod stolem kulacie? Nie dosc, ze ma kuchnie to mi jeszcze kochanka wyrwala. No nieeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś - nie pij tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś - nie pij tyle Wlasnie ide po piwo, na trzezwo tego nie przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś - nie pij tyle Wlasnie ide po piwo, na trzezwo tego nie przezyje. Łojesoooo pies ogrodnika nooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś - nie pij tyle Wlasnie ide po piwo, na trzezwo tego nie przezyje. Łojesoooo pies ogrodnika nooooooooo No dobra, deal jest taki - Ty uzywasz do konca tygodnia, ale ja dostaje w sobote gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2009 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 kurcze ja jescio istnieje hehe łajzy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts