malgos2 02.12.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 kurcze ja jescio istnieje hehe łajzy:P Ale nie masz nic do gadania. Jestes podzielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2009 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tia...jak na razie wyglada na to ze bede jutro bardzo zaspany wis dobrounoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tia...jak na razie wyglada na to ze bede jutro bardzo zaspany wis dobrounoc Hmmmm... Nic tak nie podnieca jak widok zaspanego mezczyzny. Przynajmniej wiadomo, ze nie proznowal w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2009 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a niech cie łajzo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a niech cie łajzo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Spicie jeszcze? Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry po nocnym kulaniu pod stołem to pewnie jeszcze śpią Małgoś ale jak to czerwone mam na sobie to wiesz nie mam ciągle przed oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 One/oni chyba na bezsenność cierpią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ... też ich o to zaczynam podejrzewać ja dwie noce temu z Małgoś zagadałam się do 3 to wczoraj zdychałam a dziś nie ma przeproś spałam 12 h. I mnie teraz baniak napierdziela tak, że hej Aż mi mąż litościwie powiedział, ze dobrze że pospałam to chorobe łatwiej wypędzę gdyby łun wiedział, ale prawda że kochany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 bo za długo spałaś mój dzisiaj po tym jak wlazłam na niego w drzwiach łazienki bo szłam z zamkniętymi oczami to mi się troskliwie zapytał czy żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Fiuuuuuuu fiuuuuuuu fiuuuuuuuuuu psze pani, ależ ma pani odjechaną kuchnię A ten okap to jest czad. Jak ja kupowałam to nie było 90tek Już sie nie mogę doczekać na kawę w tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 bo za długo spałaś mój dzisiaj po tym jak wlazłam na niego w drzwiach łazienki bo szłam z zamkniętymi oczami to mi się troskliwie zapytał czy żyję ja codziennie chodzę do łazienki z zamkniętymi oczami i mój mąż już w ogóle na to nie reaguje cze Nef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Lidziu mój też nie reagował od wczoraj jakiś taki współczulny się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Lidziu mój też nie reagował od wczoraj jakiś taki współczulny się zrobił aaa bo święta ida.. to już kce być miły by się wykpić od robienia porządków pewnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 eeee mój małżon do porządków to ostatni no poza odkurzaniem ale nawet gary umył wczoraj co samo w sobie jest fenomenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pobudka śpiochy! Wyłazić spod stołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Śpiochy już wstały grzecznie dziś o 9.15. Telefony nie dały pospać - zapomniałam, że mam dziś konserwację klimy Dobrze, że ekipa Duchata na budowie, bo by se poczekali O 10.30 byliśmy na budowie, zostawiłam Duchatego i arbait Dzień Dobry ALL :) Kasiu - dobrze, że taka fuj :) Mam nadzieję, że niebawem napijemy się kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a to juz se doczytałam, dlaczego Rasia każe spod stołu wyłazić i komu Dobry dobry dzień, obkidałam sie ptyśkami przy kawie od góry do dołu, jak dziecko. Sliniaczek musze sobie uszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Neferciu, ciesze sie ogromnie, że co rano pijąc kawusie nabierzesz nowej energi do zycia. Kuchnię masz wyścigową. Tylkko co dasz po miedzy kuchnię a okap?? Bo sama farba to zatluści się ogromnie. Smutno mi jak ci smutno - sama trzy tygodnie temu pozegnalam mojego kolegę - 34 lata . Poki żyja w naszych myślach żyją. Po prostu na chwilę znikneli. Na chwilę .... Będzie szyba, ale okap daleko zachodzi ... Farbę mam po byku - 10.00 zmywań Ale nie wykluczone,że pociągnę szkło nad kuchenką do samego okapu... muszę to przemyśleć jeszcze z Jolą. Fajnie, że wpadłaś Tosinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kasiu - dobrze, że taka fuj :) Mam nadzieję, że niebawem napijemy się kawki FIUUUU FIUUU FIUUU , a nie FUJ!!! Dla mnie to rożnica!! Do okulisty marsz, ślepoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts