Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neeefcia wyprzedziłas mnie z tym fryzjerem.Ciągle nie mogę trafić do fryca, zeby się wyprowadzić z ruiny. Alem ciekawa tej nowej fryzury.Jak asymetria to w połączeniu z Nefkowym diablikiem w oczach-to musi wyglądać dziewczyńsko-kokieteryjnie :D. Ja mam dzisiaj kudły ulizane i zagipsowane, bo się kurzy na budowie ciągle jak diabli, ale Stefan powiedział mi rano, że mam zabawny kaszkiet , to włosy się nie liczą :wink: .Kaszkiet też asymetryczny był.

Neeefcia wyprzedziłas mnie z tym fryzjerem.Ciągle nie mogę trafić do fryca, zeby się wyprowadzić z ruiny. Alem ciekawa tej nowej fryzury.Jak asymetria to w połączeniu z Nefkowym diablikiem w oczach-to musi wyglądać dziewczyńsko-kokieteryjnie :D. Ja mam dzisiaj kudły ulizane i zagipsowane, bo się kurzy na budowie ciągle jak diabli, ale Stefan powiedział mi rano, że mam zabawny kaszkiet , to włosy się nie liczą :wink: .Kaszkiet też asymetryczny był.

Proszę Cię :):) Bo sobie to wyobraziłam :):)

Ja szłam do fryzjera ponad rok - wczoraj dostałam "polecenie służbowe" i ćwiknęłam w godzinach pracy, chociaż powinnam była zosta i orać, bo doba nie chce być dłuższa.

Eeee ten tego ja tylko chciałam powiedzieć że kuchnia BOSKA! :o

p.s. mi też by się fryzjer przydał 8)

Dzięki :) Fryzjer jest potrzebny. Zawsze jak mam nową fryzurę to sobie obiecuję, że będę chodziła max co 2 miesiące :) Szkoda, ze potem mi przechodzi :)