rasia 03.12.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale gdzie ta asymetria? W głowie? Na głowie? roll: Bo, że w mózgu to wie każda... kobieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale gdzie ta asymetria? W głowie? Na głowie? roll: Bo, że w mózgu to wie każda... kobieta... No ale ta pani ma symetrycznie na glowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nafcia czy ja dobrze skladam literki, ze planujesz w niedziele do Wrocławia przyjechac? wpadniesz na drina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia jakie złe mnie opętało czy ja mówię że publicznie możesz mnie prywatnie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Berek asymetrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nafcia czy ja dobrze skladam literki, ze planujesz w niedziele do Wrocławia przyjechac? wpadniesz na drina? Kochana, jeszcze nie wiem gdzie, o której, co i jak Jakby co - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wusia -wiesz,że ja wiele zniosę, ale robienie samej sobie zdjęć nie mieści się w mojej percepcji Pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nefcia Kochanie to niech Ci zrobi ktokolwiek mąż, synowie, sąsiad sporo opcji masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Anja zrobi w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Rasia, ale zdjęcia nie widać serio, serio??? Już teraz widzę.... No Rasia nie żartuj... nie podejrzewam Nefci o taką fryzurkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Neeefcia wyprzedziłas mnie z tym fryzjerem.Ciągle nie mogę trafić do fryca, zeby się wyprowadzić z ruiny. Alem ciekawa tej nowej fryzury.Jak asymetria to w połączeniu z Nefkowym diablikiem w oczach-to musi wyglądać dziewczyńsko-kokieteryjnie . Ja mam dzisiaj kudły ulizane i zagipsowane, bo się kurzy na budowie ciągle jak diabli, ale Stefan powiedział mi rano, że mam zabawny kaszkiet , to włosy się nie liczą .Kaszkiet też asymetryczny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Neeefcia wyprzedziłas mnie z tym fryzjerem.Ciągle nie mogę trafić do fryca, zeby się wyprowadzić z ruiny. Alem ciekawa tej nowej fryzury.Jak asymetria to w połączeniu z Nefkowym diablikiem w oczach-to musi wyglądać dziewczyńsko-kokieteryjnie . Ja mam dzisiaj kudły ulizane i zagipsowane, bo się kurzy na budowie ciągle jak diabli, ale Stefan powiedział mi rano, że mam zabawny kaszkiet , to włosy się nie liczą .Kaszkiet też asymetryczny był. Proszę Cię :) Bo sobie to wyobraziłam :) Ja szłam do fryzjera ponad rok - wczoraj dostałam "polecenie służbowe" i ćwiknęłam w godzinach pracy, chociaż powinnam była zosta i orać, bo doba nie chce być dłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Polecenie służbowe powiadasz, może jakby siakieś ciacho głowę przy myciu masowało, to byś chętniej szła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeee ten tego ja tylko chciałam powiedzieć że kuchnia BOSKA! p.s. mi też by się fryzjer przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 mnie jak fryzjer zobaczył to mało zawołu nie dostał wrzasnął wszystko ścinamy bo wygląda pani jak matka polka po przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeee ten tego ja tylko chciałam powiedzieć że kuchnia BOSKA! p.s. mi też by się fryzjer przydał Dzięki Fryzjer jest potrzebny. Zawsze jak mam nową fryzurę to sobie obiecuję, że będę chodziła max co 2 miesiące Szkoda, ze potem mi przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Polecenie służbowe powiadasz, może jakby siakieś ciacho głowę przy myciu masowało, to byś chętniej szła Chyba nie chciałabym, żeby ciacho oglądało mnie w stanie "farba na głowie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Polecenie służbowe powiadasz, może jakby siakieś ciacho głowę przy myciu masowało, to byś chętniej szła Chyba nie chciałabym, żeby ciacho oglądało mnie w stanie "farba na głowie" :) O Jessssssssuuuuuu, never. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 .... heloł alem dziś ranny ptasiek, nie? http://images47.fotosik.pl/214/48fc267ef4fd6716.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 .... a fryzjer to tylko PANI fryzjer... ze względów raczej oczywistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts