Arnika 04.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Cześć Nitu Miłego dnie życzę. Ja już po dwóch kawach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Doberek A ja herbatkę z sokiem malinowym popijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzień dobry mój Pan fryzjer to w sumie jakby Pani wiec lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mi sie wydaje że faceci fryzjerzy są lepsi. Całe życie chodziłam do kobiet i zawsze miałam nieodparte wrażenie że mnie ścinały trochę tak jakby same siebie ścięły. Jak mówiłam końcówki troszkę to one min 10 cm bo tak trzeba! Nigdy nie obcięły mnie w 100% jak chciałam bo wiedziały lepiej ode mnie że to nie wyjdzie, tak nie powinno, lepiej mi będzie tak....ble ble ble ale ostatnim razem byłam u mężczyzny ( w sumie to taki młody chłopaczek był ) i powiem wam że byłam mega zadowolona. Ściął mnie idealnie jak chciałam, bez żadnego jego widzimisie. Mam znajomą która też chodzi do faceta (czasami czeka się m-c lub dwa żeby się do niego dostać) i jest zadowolona niesamowicie na kobiete nie zamieni. A tak poza tym dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Polecenie służbowe powiadasz, może jakby siakieś ciacho głowę przy myciu masowało, to byś chętniej szła Chyba nie chciałabym, żeby ciacho oglądało mnie w stanie "farba na głowie" :) Dlatego tylko przy myciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A ja wolę zeby mnie fryzjer ścinał, zawsze robi to lepiej i w dodatku glowe mi wymasjue, a wiadomo, ze fryzjerzy generalnnie szkodliwi nie są i podtekstów damsko-męskich nie mają A co sobie wyobraziłaś Nefciu?/ Mój zabawny kaszkiet? No jest zabawny i dobrze to Stefek ujął :)Wyobrażaj sobie dalej to może sie ulachasz chociaż Ja miałam kawkę podaną jak tylko wejszłam dzisiaj na budowę. Dobrych mam tych Chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzięn dobry ALL. Lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No i jak tam z nowa glowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 o Żelka się przechrzciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nio, musialam, bo juz nie moglam wytrzymac czytajac wciaz..., Zelijka, Zeliijka i inne takie... Od wczoraj jestem Żelka i mam juz z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 04.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam Nefciu, dzięki,że mnie tu skierowałaś Obejrzałam fotki,poczytałam i mam znowu pytanie ,w jakim sklepie oglądałaś te mebelki do salonu,chodzi mi o zestaw wypoczynkowy(biały+stolik),i białe krzesła ze stalowymi nogami.Wpadły mi w oko i mam na nich chęć ,tylko u mnie chciałabym brązowe. Nie mogę się już doczekać nowych zdjęć kuchni ze szkłem,pewnie będzie boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam Nefciu, dzięki,że mnie tu skierowałaś Obejrzałam fotki,poczytałam i mam znowu pytanie ,w jakim sklepie oglądałaś te mebelki do salonu,chodzi mi o zestaw wypoczynkowy(biały+stolik),i białe krzesła ze stalowymi nogami.Wpadły mi w oko i mam na nich chęć ,tylko u mnie chciałabym brązowe. Nie mogę się już doczekać nowych zdjęć kuchni ze szkłem,pewnie będzie boska! Oglądałam w Domotece (na parterze po prawej) To są meble firmy Innovation z Danii. Kilka sklepów je sprowadza. Znajdziesz adresy na ich stronie. W Witek w Krakowie maja brązową : http://www.witek.pl/index.php?page=SingleFurniture&cat=now&id=2475&PHPSESSID=7bdi2pntekekbiro0n2kdqfpd1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 04.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ALeż proszę A jak założysz dziennik to chętnie poczytam Więc namawiam cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.12.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja też cichutko powiem, że dzisiaj się ufryzowałam, upazurzyłam i ufacjatwiłam ... a co tam, też się pochwalę ... ciekawa tez cichutko jestem nowej fryzury Nefkowej, o której się juz tyle naczytałam ... dobrej nocy i jutrzejszego dnia życzę i mam nadzieję, że szybko fryz nowy zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.12.2009 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ganiam za Kruelcią po nocy zamiast spać jak mąż przykazał Ja to dziś doprowadziłam szpony do stanu uzywalności.Do fryzjera powinnam , ale jak Scarlett O'Hara : " Pomyślę o tym jutro".... A Nefcia w nowym fryzie w nowej kuchni to dopiero musi być wiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Sie obudzilam. Chyba pojadę zobaczyć skończoną podłogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej Nefcia! Masz już skończoną podłogę???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej Nefcia pikna ta Twoja kuchnia, strasznie się małżowi podobała mam jedno pytanko czy okap będziesz miała szerszy od płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia pokażesz skończoną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts