Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi sie wydaje że faceci fryzjerzy są lepsi. Całe życie chodziłam do kobiet i zawsze miałam nieodparte wrażenie że mnie ścinały trochę tak jakby same siebie ścięły. Jak mówiłam końcówki troszkę to one min 10 cm bo tak trzeba! Nigdy nie obcięły mnie w 100% jak chciałam bo wiedziały lepiej ode mnie że to nie wyjdzie, tak nie powinno, lepiej mi będzie tak....ble ble ble ale ostatnim razem byłam u mężczyzny ( w sumie to taki młody chłopaczek był :roll: ) i powiem wam że byłam mega zadowolona. Ściął mnie idealnie jak chciałam, bez żadnego jego widzimisie. Mam znajomą która też chodzi do faceta (czasami czeka się m-c lub dwa żeby się do niego dostać) i jest zadowolona niesamowicie na kobiete nie zamieni.

A tak poza tym dzień dobry :wink:

A ja wolę zeby mnie fryzjer ścinał, zawsze robi to lepiej i w dodatku glowe mi wymasjue, a wiadomo, ze fryzjerzy generalnnie szkodliwi nie są i podtekstów damsko-męskich nie mają

A co sobie wyobraziłaś Nefciu?/ Mój zabawny kaszkiet? No jest zabawny i dobrze to Stefek ujął :)Wyobrażaj sobie dalej to może sie ulachasz chociaż :D

Ja miałam kawkę podaną jak tylko wejszłam dzisiaj na budowę. Dobrych mam tych Chłopaków

Witam Nefciu, dzięki,że mnie tu skierowałaś :wink: Obejrzałam fotki,poczytałam i mam znowu pytanie :wink: ,w jakim sklepie oglądałaś te mebelki do salonu,chodzi mi o zestaw wypoczynkowy(biały+stolik),i białe krzesła ze stalowymi nogami.Wpadły mi w oko i mam na nich chęć :wink: ,tylko u mnie chciałabym brązowe. Nie mogę się już doczekać nowych zdjęć kuchni ze szkłem,pewnie będzie boska! :D

Witam Nefciu, dzięki,że mnie tu skierowałaś :wink: Obejrzałam fotki,poczytałam i mam znowu pytanie :wink: ,w jakim sklepie oglądałaś te mebelki do salonu,chodzi mi o zestaw wypoczynkowy(biały+stolik),i białe krzesła ze stalowymi nogami.Wpadły mi w oko i mam na nich chęć :wink: ,tylko u mnie chciałabym brązowe. Nie mogę się już doczekać nowych zdjęć kuchni ze szkłem,pewnie będzie boska! :D

Oglądałam w Domotece (na parterze po prawej) To są meble firmy Innovation z Danii. Kilka sklepów je sprowadza. Znajdziesz adresy na ich stronie. W Witek w Krakowie maja brązową : http://www.witek.pl/index.php?page=SingleFurniture&cat=now&id=2475&PHPSESSID=7bdi2pntekekbiro0n2kdqfpd1

Ja też cichutko powiem, że dzisiaj się ufryzowałam, upazurzyłam i ufacjatwiłam ;) ... a co tam, też się pochwalę ;) ... ciekawa tez cichutko jestem nowej fryzury Nefkowej, o której się juz tyle naczytałam ;) ... dobrej nocy i jutrzejszego dnia życzę :) i mam nadzieję, że szybko fryz nowy zobaczę :)