ghost34 06.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej Nefcia! Masz już skończoną podłogę???!!! Nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej Nefcia pikna ta Twoja kuchnia, strasznie się małżowi podobała mam jedno pytanko czy okap będziesz miała szerszy od płyty Płyta 60 tka Okap 90 tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia pokażesz skończoną podłogę Muszę poczekać na dzienne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 berek Czeeee ale się wczoraj poimprezowało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 znaczy jutro bedzie dzienne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej Nefcia pikna ta Twoja kuchnia, strasznie się małżowi podobała mam jedno pytanko czy okap będziesz miała szerszy od płyty Płyta 60 tka Okap 90 tka dzięki, ja też tak chcę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 witam się poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ooo i stronkę ustrzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nefcia byłam w sobotę w tej Erze.... ja nie wiem cos Ty im tam zrobiła strasznie miły pan, dał nam fajniutką ceną na podkładówkę i jeszcze zaczęliśmy rozmawiać, że moje Bąki to chcą pokój niebieski i czerwony.... i poan stwierdził bym się nie męczyła z wyobrażaniem sobie kolorów i co? dał mi próbnik także wielgachne podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cześć Piękna - sie znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nefcia byłam w sobotę w tej Erze.... ja nie wiem cos Ty im tam zrobiła strasznie miły pan, dał nam fajniutką ceną na podkładówkę i jeszcze zaczęliśmy rozmawiać, że moje Bąki to chcą pokój niebieski i czerwony.... i poan stwierdził bym się nie męczyła z wyobrażaniem sobie kolorów i co? dał mi próbnik także wielgachne podziękowania Ależ proszę Kochana, nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ooo i stronkę ustrzeliłam I moje gratulacje Właśnie wysiadłam z pociągu z Krakowa... pojechałam na godzinne spotkanie i 6 h w plecy :) Ale przynajmniej spotkanko było z fajnymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nefcia czy pamiętasz może ile cm mają dechy, które kładłaś na podłodze - mój wylewkarz się pyta czy jak zostawi 3 cm to się zmieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ooo i stronkę ustrzeliłam I moje gratulacje Właśnie wysiadłam z pociągu z Krakowa... pojechałam na godzinne spotkanie i 6 h w plecy :) Ale przynajmniej spotkanko było z fajnymi ludźmi Z fajnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 fajnymi jak na KLientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 fajnymi jak na KLientów No, to skoro tacy fajni, to trzeba to spotkanie powtorzyc, ale znacznie je skrocic, co by byl czas na jeszcze fajniejszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 fajnymi jak na KLientów No, to skoro tacy fajni, to trzeba to spotkanie powtorzyc, ale znacznie je skrocic, co by byl czas na jeszcze fajniejszych... Pewnie jeszcze się będę tam pojawiać, bo startuję dla nich projekt za tydzień, więcccccc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 fajnymi jak na KLientów No, to skoro tacy fajni, to trzeba to spotkanie powtorzyc, ale znacznie je skrocic, co by byl czas na jeszcze fajniejszych... Pewnie jeszcze się będę tam pojawiać, bo startuję dla nich projekt za tydzień, więcccccc .... ??? Karniaki odlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts