Nefer 07.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Łolaboga - samochód zostaje w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Łolaboga - samochód zostaje w W-wie Tu masz zachete... http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Samochod raczej zbedny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry wieczór Nefcia czy było to światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry wieczór Nefcia czy było to światło dzienne Wusia, ja w Krakowie dziś byłam jak było światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cześć Piękna - sie znalazłaś się znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cześć Piękna - sie znalazłaś się znalazłam Maleństwo! A gdzież to się szwendało tyle czasu? Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cześć Piękna - sie znalazłaś się znalazłam Maleństwo! A gdzież to się szwendało tyle czasu? chorowało się troszkę stąd moja nieobecność na forumie, ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nefer to Ci powiem , że mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cześć Piękna - sie znalazłaś się znalazłam Maleństwo! A gdzież to się szwendało tyle czasu? chorowało się troszkę stąd moja nieobecność na forumie, ale już jestem nooo jak dobrze cześć Maluszku Witam Gospodynię i Gości Nefcia się giba w sprawie przeprowadzki ale Ci fajnie... mam nadzieje, ze ja też kiedyś się będe tak gibać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień doberek Nefica - schody i podgłogi super wyszły A jak Ci się kuchania zmieniła - fajnie wygląda Cześć Piękna - sie znalazłaś się znalazłam Maleństwo! A gdzież to się szwendało tyle czasu? chorowało się troszkę stąd moja nieobecność na forumie, ale już jestem Mam nadzieję, żeś zdrowiutka już i będziemy Cię widywać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry aaa Nefcia fakt myślenie mi się wyłączyło Ty się Kochana nie gibaj tylko pakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To jeszcze nie mieszkasz zgroza jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Grzech nie mieszkac z taaaaka kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie ma mnie. Jestem w dooopie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie ma mnie. Jestem w dooopie pa A w której części, bo ja też jestem w duuuupie, a jest tak ciemno, że Cię nie widzę. Nefcia trzymam za Ciebie kciukasy w tym zapierdołku strasznym. Ide dalej szlifować ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jestem w okolicy okrężnicy chyba, bo się kręcę w kółko - miłego szlifowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jestem w okolicy okrężnicy chyba, bo się kręcę w kółko - miłego szlifowania To wiesz uważaj na uchyłki. Ja chyba jestem w jelicie cienkim narazie i perystaltyka daje mi się we znaki.Przeszlifowałam. Ide gruntować, nawet nie wygląda to tragicznie, ale jutro zaprawki jeszcze... Ale mam juz czarną sciane na dole, która niezmiernie poprawiła mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ciekawe co urodzicie po tych wizytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie ma mnie. Jestem w dooopie pa Mam nadzieję, że nie w kaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts