Nefer 08.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jestem w okolicy okrężnicy chyba, bo się kręcę w kółko - miłego szlifowania To wiesz uważaj na uchyłki. Ja chyba jestem w jelicie cienkim narazie i perystaltyka daje mi się we znaki.Przeszlifowałam. Ide gruntować, nawet nie wygląda to tragicznie, ale jutro zaprawki jeszcze... Ale mam juz czarną sciane na dole, która niezmiernie poprawiła mi humor Jak tylko wrzucę zdjęcia lecę do Ciebie Czaaarna ściana ? Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie ma mnie. Jestem w dooopie pa Mam nadzieję, że nie w kaczej... Nieeee...ale chyba nie wiem w czyjej. W doopie świata ? Nie widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie ma mnie. Jestem w dooopie pa Mam nadzieję, że nie w kaczej... Nieeee...ale chyba nie wiem w czyjej. W doopie świata ? Nie widzę :) Ale to za dużo roboty... czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wszystko na raz. Koniec roku to masakra w mojej branży. Latam jak kot. No i i cała reszta też nie daje wytchnąć. Mam nadzieję tylko, że mój malarz uporał się z grypą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wszystko na raz. Koniec roku to masakra w mojej branży. Latam jak kot. No i i cała reszta też nie daje wytchnąć. Mam nadzieję tylko, że mój malarz uporał się z grypą ... Malarz zdrowy... jest albo będzie... Ty odpocznij... a ja obgryzę wszystkie paznokcie z nerwów, kiedy mi się otworzą Twoje przed chwilą wklejone zdjęcia... doniosę... nie doniosę... doniosę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kurcze blade, kurcze blade ale ładnie się robi. Nef podejrzewam, ze masz teraz to co większość przed przeprowadzka. Przyzwyczaiłaś się do budowy i boisz się, że to już koniec budowania. A budowanie już znasz i opanowałaś. Co innego dom budować a co innego w nim mieszkać. Jeszcze tam nie mieszkałaś i to po prostu strach przed zmianą. Ale zobaczysz, że jak już zamieszkasz pomyślisz, jak to jest możliwe, ze kiedyś dało się mieszkać w mieszkaniu w bloku. Pamiętaj, że Ty nie będziesz miała atrakcji typu, wylewanie przez kogoś szamba na pole, błoto na drodze do domu i do najbliższego sklepu kawal drogi. U Ciebie na prawdę wszystko ziemny się na lepsze. Wyłaź już z tej dupy i zacznij się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wszystko na raz. Koniec roku to masakra w mojej branży. Latam jak kot. No i i cała reszta też nie daje wytchnąć. Mam nadzieję tylko, że mój malarz uporał się z grypą ... Malarz zdrowy... jest albo będzie... Ty odpocznij... a ja obgryzę wszystkie paznokcie z nerwów, kiedy mi się otworzą Twoje przed chwilą wklejone zdjęcia... doniosę... nie doniosę... doniosę... Mocno CIę przytulam - zawsze potrafisz poprawić mi humor. Filc dla Ciebie wożę w samochodzie od tygodni ...razem ze sprzętem Żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kurcze blade, kurcze blade ale ładnie się robi. Nef podejrzewam, ze masz teraz to co większość przed przeprowadzka. Przyzwyczaiłaś się do budowy i boisz się, że to już koniec budowania. A budowanie już znasz i opanowałaś. Co innego dom budować a co innego w nim mieszkać. Jeszcze tam nie mieszkałaś i to po prostu strach przed zmianą. Ale zobaczysz, że jak już zamieszkasz pomyślisz, jak to jest możliwe, ze kiedyś dało się mieszkać w mieszkaniu w bloku. Pamiętaj, że Ty nie będziesz miała atrakcji typu, wylewanie przez kogoś szamba na pole, błoto na drodze do domu i do najbliższego sklepu kawal drogi. U Ciebie na prawdę wszystko ziemny się na lepsze. Wyłaź już z tej dupy i zacznij się cieszyć. Masz racje. Jak zawsze masz rację. I ja to rozumowo ogarniam... Choć dziś wychodziłam z domku, zgasiłam światło i księżyc oświetlił kominek przez okno. Ale było pięknie :) Chyba zaczynam się przyzwyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Doniosłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcia mi się otworzyły!!! Jeziuuuu, jaktam u Ciebie pięęęęęknie............. mrraaaauuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Doniosłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcia mi się otworzyły!!! Jeziuuuu, jaktam u Ciebie pięęęęęknie............. mrraaaauuuu.... masz medal za cierpliwość Dziewczyno - szczerze podziwiam, szczerze. Wpadnij to lookniesz Jutro po robocie pewnie bryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Chciałabyyym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.12.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mi się zdjęcia od razu pootwierały...i teraz będą mi się te schody i kuchnie i podłogi śnić po nocy Cześć nocne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dobrosiu!!! Jesteś zjawiskowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mi się zdjęcia od razu pootwierały...i teraz będą mi się te schody i kuchnie i podłogi śnić po nocy Cześć nocne marki Łeeee u Ciebie będzie ładniej Bardziej surowo - bo patrz, mi nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.12.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Noooo blada jak truposz z niewyspania i zmęczenia.I stałam się nałogowym palaczem na szczęście tylko kominkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.12.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mi się zdjęcia od razu pootwierały...i teraz będą mi się te schody i kuchnie i podłogi śnić po nocy Cześć nocne marki Łeeee u Ciebie będzie ładniej Bardziej surowo - bo patrz, mi nie wyszło... Łeeeee...ja to się ostatnio bojam ,że wyjdzie to wszystko nijak - bez pazura.A u Ciebie pazur jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 U Ciebie ? Bez pazura ? NIe żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Noooo blada jak truposz z niewyspania i zmęczenia.I stałam się nałogowym palaczem na szczęście tylko kominkowym Zaniemówiłam.... ...ale już odetchnęłam... Ja jestem nałogowcem w dwójnasób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Noooo blada jak truposz z niewyspania i zmęczenia.I stałam się nałogowym palaczem na szczęście tylko kominkowym Zaniemówiłam.... ...ale już odetchnęłam... Ja jestem nałogowcem w dwójnasób... Sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.12.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ano zobaczymy co z tych pazurów wyjdzie.Na razie cieszę się jak dziecko kominkiem.Już mam 4m sześcienne drewna i hajcuję sobie aż miło A z otwartej paszczy ogienek do mnie strzela.Już bym chciała to mieć co wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts