Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Jestem w okolicy okrężnicy chyba, bo się kręcę w kółko - miłego szlifowania :) :o

To wiesz uważaj na uchyłki. Ja chyba jestem w jelicie cienkim narazie i perystaltyka daje mi się we znaki.Przeszlifowałam. Ide gruntować, nawet nie wygląda to tragicznie, ale jutro zaprawki jeszcze... :roll: :-?

Ale mam juz czarną sciane na dole, która niezmiernie poprawiła mi humor :D :lol:

Jak tylko wrzucę zdjęcia lecę do Ciebie :) Czaaarna ściana ? Mniam :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko na raz. Koniec roku to masakra w mojej branży. Latam jak kot. No i i cała reszta też nie daje wytchnąć.

Mam nadzieję tylko, że mój malarz uporał się z grypą ...:(

Malarz zdrowy... jest albo będzie... Ty odpocznij... a ja obgryzę wszystkie paznokcie z nerwów, kiedy mi się otworzą Twoje przed chwilą wklejone zdjęcia... :-? :x :evil:

doniosę... nie doniosę... doniosę... :wink:

Kurcze blade, kurcze blade ale ładnie się robi. :D

Nef podejrzewam, ze masz teraz to co większość przed przeprowadzka. Przyzwyczaiłaś się do budowy i boisz się, że to już koniec budowania. :wink:

A budowanie już znasz i opanowałaś. Co innego dom budować a co innego w nim mieszkać. Jeszcze tam nie mieszkałaś i to po prostu strach przed zmianą. Ale zobaczysz, że jak już zamieszkasz pomyślisz, jak to jest możliwe, ze kiedyś dało się mieszkać w mieszkaniu w bloku. :wink:

Pamiętaj, że Ty nie będziesz miała atrakcji typu, wylewanie przez kogoś szamba na pole, błoto na drodze do domu i do najbliższego sklepu kawal drogi. :roll:

U Ciebie na prawdę wszystko ziemny się na lepsze.

Wyłaź już z tej dupy i zacznij się cieszyć. :D

Wszystko na raz. Koniec roku to masakra w mojej branży. Latam jak kot. No i i cała reszta też nie daje wytchnąć.

Mam nadzieję tylko, że mój malarz uporał się z grypą ...:(

Malarz zdrowy... jest albo będzie... Ty odpocznij... a ja obgryzę wszystkie paznokcie z nerwów, kiedy mi się otworzą Twoje przed chwilą wklejone zdjęcia... :-? :x :evil:

doniosę... nie doniosę... doniosę... :wink:

Mocno CIę przytulam - zawsze potrafisz poprawić mi humor. Filc dla Ciebie wożę w samochodzie od tygodni ...razem ze sprzętem Żelki :)

Kurcze blade, kurcze blade ale ładnie się robi. :D

Nef podejrzewam, ze masz teraz to co większość przed przeprowadzka. Przyzwyczaiłaś się do budowy i boisz się, że to już koniec budowania. :wink:

A budowanie już znasz i opanowałaś. Co innego dom budować a co innego w nim mieszkać. Jeszcze tam nie mieszkałaś i to po prostu strach przed zmianą. Ale zobaczysz, że jak już zamieszkasz pomyślisz, jak to jest możliwe, ze kiedyś dało się mieszkać w mieszkaniu w bloku. :wink:

Pamiętaj, że Ty nie będziesz miała atrakcji typu, wylewanie przez kogoś szamba na pole, błoto na drodze do domu i do najbliższego sklepu kawal drogi. :roll:

U Ciebie na prawdę wszystko ziemny się na lepsze.

Wyłaź już z tej dupy i zacznij się cieszyć. :D

Masz racje. Jak zawsze masz rację. I ja to rozumowo ogarniam...

Choć dziś wychodziłam z domku, zgasiłam światło i księżyc oświetlił kominek przez okno. Ale było pięknie :):)

Chyba zaczynam się przyzwyczajać :)

Doniosłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zdjęcia mi się otworzyły!!! Jeziuuuu, jaktam u Ciebie pięęęęęknie............. 8) 8) 8) mrraaaauuuu.... :D

8)

masz medal za cierpliwość Dziewczyno - szczerze podziwiam, szczerze.

Wpadnij to lookniesz :) Jutro po robocie pewnie bryknę :)

A mi się zdjęcia od razu pootwierały...i teraz będą mi się te schody i kuchnie i podłogi śnić po nocy :) Cześć nocne marki :wink:

Łeeee u Ciebie będzie ładniej :) Bardziej surowo - bo patrz, mi nie wyszło...

Łeeeee...ja to się ostatnio bojam ,że wyjdzie to wszystko nijak - bez pazura.A u Ciebie pazur jak się patrzy :)

Noooo blada jak truposz z niewyspania i zmęczenia.I stałam się nałogowym palaczem 8) na szczęście tylko kominkowym 8)

Zaniemówiłam.... :o ...ale już odetchnęłam... :D

Ja jestem nałogowcem w dwójnasób... :oops: :p

Sami swoi :)