Nefer 09.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Aaaaaaaa widzisz, o tv i spółce nie pomyślałam Przemilczałaś temat przeprowadzki WHY?? Bo mam węższy horyzont przed twarzą Dziś mi elektryk okap ożywił wiesz ? I świeci ładnie A przeprowadzka to temat drażliwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nefciu, ale bajecznie się zrobiło u Ciebie Taki wieczorowy klimacik... A teraz napisz spokojnie...gdzie ta Wigilia ??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nefciu, ale bajecznie się zrobiło u Ciebie Taki wieczorowy klimacik... A teraz napisz spokojnie...gdzie ta Wigilia ??? pozdro Wigilia odbędzie się tam gdzie powinna - w nowym domku - to pewne (juz sobie nie odmówię wieeeeeeeeelkiej choinki ) Ale czy ja będę wtedy całkiem przeprowadzona - tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 I ta odpowiedź jest w pełni rzeczywista. A czy Ty musisz być całkowicie przeprowadzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 I ta odpowiedź jest w pełni rzeczywista. A czy Ty musisz być całkowicie przeprowadzona? Zupełnie i absolutnie nie Choć plan nie będzie wykonany w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 te dwa procenciki dopieścisz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 te dwa procenciki dopieścisz na miejscu po kolei w każdym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a potem usiądziesz z kieliszkiem wina i będziesz się delektować widokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2009 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a potem usiądziesz z kieliszkiem wina i będziesz się delektować widokami Dochodze do wniosku, że mój kominek jest brzydki :) Następny będzie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2009 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nawet nie zauważyła, ze stuknęlo nam KOCHANI 200.000 w komentsach :) Chyba pora się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2009 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a potem usiądziesz z kieliszkiem wina i będziesz się delektować widokami Dochodze do wniosku, że mój kominek jest brzydki :) Następny będzie inny spać nie mogę wciąż A co do powyższego to powiem tylko: nie pieprz głupot ! Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nawet nie zauważyła, ze stuknęlo nam KOCHANI 200.000 w komentsach :) Chyba pora się przeprowadzić dobrze prawisz doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a potem usiądziesz z kieliszkiem wina i będziesz się delektować widokami Dochodze do wniosku, że mój kominek jest brzydki :) Następny będzie inny no wiesz co? największa budowlana miłość brzydka ? a może byś go najpierw skończyła, hę? pierdyknij mu jakąś czapeczkę.... zanim go zwymyślasz cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia Ty chyba za mało śpisz i byle co jesz że tak głupio gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nefcia, ale masz klimatyczną norę w dzienniku. Uwielbiam takie mroczne wnętrza Co do kominka to jest śliczniasty i bardzo oryginalny i świetnie pasuje do tej całej ramy antresolowo-schodowej. Jest akuratny, nie marudź.dodaje dynamiki do wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dochodze do wniosku, że mój kominek jest brzydki :) Następny będzie inny Szalona Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Eeeeeeeee bo wczoraj zobaczyłam taki jeden zajebisty kominek i mi się zmieniło :) ALe muszę żyć z tym co mam, bo nie mam wolnej 3 metrowej ściany , żeby go zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nefcia, ale masz klimatyczną norę w dzienniku. Uwielbiam takie mroczne wnętrza Co do kominka to jest śliczniasty i bardzo oryginalny i świetnie pasuje do tej całej ramy antresolowo-schodowej. Jest akuratny, nie marudź.dodaje dynamiki do wnętrza Nooooooooo ja też lubię nory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hejka Nefciu Czytałam o szaleństwach elektrycznych u Ciebie Ciesze się bardzo z tak wielkich postępów Muszę się po nowym roku zaprosić do Ciebie na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nef, z przemęczenia chyba głupoty gadasz . Kominek bardzo fajnie wygląda, a podświetlane półeczki klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts