tomanio 11.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a zrobie se pierfszy fpis w tfoich komentach - BABCIA TO NALEPSZA INSTYTUCJA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Pod warunkiem, ze to jest nasza babcia, a nie babcia naszych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a zrobie se pierfszy fpis w tfoich komentach - BABCIA TO NALEPSZA INSTYTUCJA !!! A witaj :) nie wiem, nie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dziś pożegnałam panią, która u mnie sprzątała od 12 lat. Czyżbym zrobiła pierwszy krok w kierunku przeprowadzki ? Jeesooo! Już myślałam, że znowu ktoś umarł? Ale krok rewelacja! I do magicznej 400 zostały już tylko 24 posty!!! To mały krok dla ludzkości, ale wielki dla PRZEPROWADZKI!!! Spakowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Pomijam milczeniem ten terror psychiczny... Siedzę i rysuję sobie Twoją kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Pomijam milczeniem ten terror psychiczny... Siedzę i rysuję sobie Twoją kuchnię... No co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dziś pożegnałam panią, która u mnie sprzątała od 12 lat. Czyżbym zrobiła pierwszy krok w kierunku przeprowadzki ? Jeesooo! Już myślałam, że znowu ktoś umarł? Ale krok rewelacja! I do magicznej 400 zostały już tylko 24 posty!!! To mały krok dla ludzkości, ale wielki dla PRZEPROWADZKI!!! Spakowana??? Ani dudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Pomijam milczeniem ten terror psychiczny... Siedzę i rysuję sobie Twoją kuchnię... Fajnie umieć rysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Pomijam milczeniem ten terror psychiczny... Siedzę i rysuję sobie Twoją kuchnię... No co Ty... Jaką szerokość ma Twoja lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dziś pożegnałam panią, która u mnie sprzątała od 12 lat. Czyżbym zrobiła pierwszy krok w kierunku przeprowadzki ? Jeesooo! Już myślałam, że znowu ktoś umarł? Ale krok rewelacja! I do magicznej 400 zostały już tylko 24 posty!!! To mały krok dla ludzkości, ale wielki dla PRZEPROWADZKI!!! Spakowana??? Ani dudu Dudu też nie spakowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nikto nie spakowany. Masakra. Póki co się maluje. Jak się umaluje to trza kupić wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Pomijam milczeniem ten terror psychiczny... Siedzę i rysuję sobie Twoją kuchnię... No co Ty... Jaką szerokość ma Twoja lodówka? 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nikto nie spakowany. Masakra. Póki co się maluje. Jak się umaluje to trza kupić wyrka Najprzyjemniejsze przed Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Odezwala sie ta, co sie przeprowadzila tak jak obiecala... Pomijam milczeniem ten terror psychiczny... Siedzę i rysuję sobie Twoją kuchnię... No co Ty... Jaką szerokość ma Twoja lodówka? 60. Zyskała Pani tym sposobem zbawienne 16 cm... 60 lodówka + 60 zmywarka i ma Pani 60 cm wolnego blatu do wyjęcia masełka i chabaninki... + 60 zlew 1,5 komorowy z młynkiem /ten jest fajny: http://www.zlewozmywaki24.pl/galerie/m/minor-zlewozmywak-granit_479.jpg... zostaje Pani całe 96 cm na płytę plus łokcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Qu'est-ce que c'est? Co to jest za zlew znaczy? Widzi Pani, bo ja sie zafiksowalam, ze bede miec komore w szafce, a reszte na blacie tam gdzie zmywarka, a Ty mi tu wynalazlas takie cus, co nie ma tej drugiej czesci... Bo to w zasadzie ozdoba jest... Dzieki Rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nikto nie spakowany. Masakra. Póki co się maluje. Jak się umaluje to trza kupić wyrka Najprzyjemniejsze przed Tobą... Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście :) Nad lampami siedzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Qu'est-ce que c'est? Co to jest za zlew znaczy? Widzi Pani, bo ja sie zafiksowalam, ze bede miec komore w szafce, a reszte na blacie tam gdzie zmywarka, a Ty mi tu wynalazlas takie cus, co nie ma tej drugiej czesci... Bo to w zasadzie ozdoba jest... W szafce 60 mieści CI sie 1,5 komory. Ociekacz (reszta) na zmywarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Qu'est-ce que c'est? Co to jest za zlew znaczy? Widzi Pani, bo ja sie zafiksowalam, ze bede miec komore w szafce, a reszte na blacie tam gdzie zmywarka, a Ty mi tu wynalazlas takie cus, co nie ma tej drugiej czesci... Bo to w zasadzie ozdoba jest... W szafce 60 mieści CI sie 1,5 komory. Ociekacz (reszta) na zmywarce. Tak, tak, tylko mialam taki upatrzony w ktorym ten ociekacz (widzisz, tego slowa mi brakowalo) byl dluzszy jakis taki... I siem blednie zafiksowalam, ze mi sie nie zmiesci. Normalnie kuchnia mi sie powiekszyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nikto nie spakowany. Masakra. Póki co się maluje. Jak się umaluje to trza kupić wyrka Najprzyjemniejsze przed Tobą... Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście :) Nad lampami siedzę ... Najlepsze sie zaczyna, jak Ci przychodzi kupic uchwyt na papier toaletowy i nagle zdajesz sobie sprawe, ze najtanszy, jaki Ci sie podoba kosztuje 200 zl. A to dopiero poczatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts