Nefer 12.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mój Wykonawca jest ANIOŁEM Sprobowal by nie byc!!!! A tak to wiesz jaka reklame bedzie mial na Forum!!! Dawaj no to dane! Reklama to będzie jak już chałupa będzie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mój Wykonawca jest ANIOŁEM Sprobowal by nie byc!!!! A tak to wiesz jaka reklame bedzie mial na Forum!!! Dawaj no to dane! Reklama to będzie jak już chałupa będzie stała Ma sie rozumiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.03.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ... płacę po zakończonym etapie ... No właśnie "po etapie" - klasyka - podstawowa sztuczka ekip. Początek drogi - zawyżony, a końcowe etapy zaniżone - na to się łapie klienta, a potem żąda. Co zrobisz ... odpukać ... gdy za ostatni etap, do którego już nie opłaca się kogoś szukać (albo jest za późno) zażądają dwa razy więcej kasy? Moim zdaniem pierwszy etap to stan surowy otwarty. Po jego zakończeniu, odebraniu przez kierbuda i inspektora, można płacić. Jeśli o budowaniu inwestor nie ma pojęcia koniecznie trzeba mieć trzech speców: majstra, kierownika i inspektora. Niby przepisy nie wymagają, ale im więcej nadzoru, tym pewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ... płacę po zakończonym etapie ... No właśnie "po etapie" - klasyka - podstawowa sztuczka ekip. Początek drogi - zawyżony, a końcowe etapy zaniżone - na to się łapie klienta, a potem żąda. Co zrobisz ... odpukać ... gdy za ostatni etap, do którego już nie opłaca się kogoś szukać (albo jest za późno) zażądają dwa razy więcej kasy? Moim zdaniem pierwszy etap to stan surowy otwarty. Po jego zakończeniu, odebraniu przez kierbuda i inspektora, można płacić. Jeśli o budowaniu inwestor nie ma pojęcia koniecznie trzeba mieć trzech speców: majstra, kierownika i inspektora. Niby przepisy nie wymagają, ale im więcej nadzoru, tym pewniej. Są trzej A umowę mam i raczej jej nie przekroczę Bo nie po to spisana by wyszło co innego, prawda ? Zoabczymy jak się sytuacja rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Jak to samo z tym aniołem powiesz na koniec budowy, to chłop nie opędzi się od zleceń. Puść jakąś farbę, bo my tu ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A jak ktoś się na piwo nie załapie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zajebiaszcze tempo kobieto a co z kredytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zajebiaszcze tempo kobieto a co z kredytem? Ha Dziś była wycena - na jutro ma być gotowa do banku i rusza "uproszczona analiza" (cokolwiek to znaczy) Więc mam nadzieję, że soooooon. BO już nie śpię przez to i nie jem...to okreopny stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nefer kurcze, miałam to samo. Odmówili mi kredytu bo rzeczoznawca spie.... moją wycenę. Pomylił miejscowosci Ale ja o tym nie wiedziałam bo wycenę zlecał bank i ja jej nie widziałam Zobaczyłam ją dopiero po kilku miesiącahc jak sama ją wykupiłam od tego rzeczoznawcy w celu aktualizacji do innego banku. Szczena mi opadła. Byłam w szoku jak można taki błąd popełnić!!! Z działki ogrodzonej, zagospodarowanej, z mediami, domem,nasadzeniami zrobił mi szczere pole w innej gminie! Powinnam pozwać go do sądu i żądać odszkodowania za te moje nerwy jakie wtedy straciłam i za to,że musiałam tyle czasu organizować pieniądze pożyczając od rodziny. Współczuje Ci tego stanu niepewnosci. To naprawdę podłe uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ja się modlę, żeby mi koleś nie wyliczył wartości 4.000.000. Działka 1.200.000. A dom po wybudowaniu to jakieś 2.500.000 teraz w W-wie. A to oznacza, że za mały kredyt chcemy :( I szlag trafi "skrócone analizy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 U było dokładnie to samo, rzeczoznawca pomylił miejscowości. Na szczęście w banku siedział jakiś rozumny gość i kazał zmienić to na koszt rzeczoznawcy Będzie dobrze, co ma nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Oby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A u mnie było wszystko wporządku bo dostałam kredyt Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzięki za wsparcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Będzie dobrze Najgorzej to się nakręcać ... Także Nefer luzik nie myśl o tym i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Będzie dobrze Najgorzej to się nakręcać ... Także Nefer luzik nie myśl o tym i będzie git Przekażę mojemu Wykonawcy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Będzie dobrze Najgorzej to się nakręcać ... Także Nefer luzik nie myśl o tym i będzie git Przekażę mojemu Wykonawcy :) Ale Ty jesteś szybka No pewnie, przekaż pozytywną energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nio. Ja też kciuki trzymam, więc musi być dobrze. Jak rzucasz tymi milionami, to aż strach czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nio. Ja też kciuki trzymam, więc musi być dobrze. Jak rzucasz tymi milionami, to aż strach czytać. No co Tyyyyyyyyyyyyyyy Tu tak jest - facet kupił dom vis a vis mojej firmy. Dał 2.000.000. Dom praktycznie do remontu - łacznie z wymianą dachu :) Tu takie ceny,......niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nio. Ja też kciuki trzymam, więc musi być dobrze. Jak rzucasz tymi milionami, to aż strach czytać. No co Tyyyyyyyyyyyyyyy Tu tak jest - facet kupił dom vis a vis mojej firmy. Dał 2.000.000. Dom praktycznie do remontu - łacznie z wymianą dachu :) Tu takie ceny,......niestety ... Czy to jeszcze Polska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts