malgos2 16.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Zestaw obowiazkowy - winko, kefirek i woda mineralna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 piekny ten blat, do tej kuchni idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 o w mordę Nefcia wali na kolana normalnie można zagłaskać Serio ? Chyba nie ma siły się cieszyć tym :) Ale dzięki - sam blat jest bajka - to prawda. Nita dziś wpadła pomacać Ale był cały zasyfiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nefcia serio serio blat jest cudny te maleńkie iskierki zatopione w czerni widać zawsze zmęczona jesteś to i siły nie masz ale jak już trochę ogarniesz to siadziesz sobie w kuchni popatrzysz na te migoczące iskierki i od razu uśmiech będziesz miał takie one figlarne te iskierki i ta czerwień mebli kuchnia normalnie jak karnawał w Rio gorący, mieniący pełen energii i ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Neferio do nikogo innego ta kuchnia by tak nie pasowała.Klasa z pazurrem. A blat : fiu , fiu , fiu................ Ja bym się dla samego blatu już przeprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Zestaw obowiazkowy - winko, kefirek i woda mineralna. To nie moje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Blat cudny tez o takim marzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ano kuchnia moja Znaczy taka jak ja chyba trochę , choć teraz to idę do wanny i pewnie w niej usnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Blat cudny tez o takim marzylam A nie kcesz go już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Na zdjęciach nie widać uroku tego blatu, ale jego to tylko oko jest w stanie ocenić (nigdzie nie widziałam dobrego zdjęcia tych migotliwych drobinek) - widziałam taki w realu i nie mogłam się od niego oderwać Piękny jest Nefer będziesz się we wannie moczyć jak tyle chłopa w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nefer będziesz się we wannie moczyć jak tyle chłopa w domu Chyba mam alergię na facetów Spadam w miejsce, gdzie nikt nic do mnie nie będzie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Blat baaaajeeeecznyyyy !!!!! Ślicznie zgrywa się z tą czerwienią Widzę, że nawet już pierwszy garnek jest na budowie, więc jest w czym przygotować jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Blat baaaajeeeecznyyyy !!!!! Ślicznie zgrywa się z tą czerwienią Widzę, że nawet już pierwszy garnek jest na budowie, więc jest w czym przygotować jedzonko próbowaliśmy odpalić kuchnię, ale ten garnek się nie nadaje na indukcję, więc z nami nie gadała To garnek Pana Malarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to ja może przed snem głupie pytanie zadam namierzyłam w sklepie internetowym w baaaardzo fajnej cenie płytki które mnie się baaaaaaaardzo podobują, sklep ma 75 praktycznie superanckich opinii i: a) kupować płytki przez neta jak tak to: b) jak sprawdzić czy aby na pewno ten sklep taki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No Nefcia życie zaczyna się po...18-tce Życzę Ci wszystkiego co tylko sobie wymarzysz http://kreatywnycukier.pl/tortydladoroslych/wp-content/uploads/2009/06/img_0414.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to ja może przed snem głupie pytanie zadam namierzyłam w sklepie internetowym w baaaardzo fajnej cenie płytki które mnie się baaaaaaaardzo podobują, sklep ma 75 praktycznie superanckich opinii i: a) kupować płytki przez neta jak tak to: b) jak sprawdzić czy aby na pewno ten sklep taki super a. dlaczego nie ? Ale najpierw warto je obejrzeć w rzeczywistości - nigdy monitor nie przekaże kolorów. b. w necie - pobuszuj na forach - wrzuć nazwę sklepu - zobacz opinie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No Nefcia życie zaczyna się po...18-tce Życzę Ci wszystkiego co tylko sobie wymarzysz Dzięki Joluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To i ja Ci pożyczę wszystkiego NAJ NAJlepszego. Żeby zmęczenie budową zastąpiła radość z zamieszkania we własnym Domu. I żebyś miała życie truflami usłane Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Czerwień tych szafek kuchennych wołała do mnie:D Kuchnia super! Bardzo do Ciebie pasuje Neferko (trochę jakby Cię już znam, bo poczytuję sobie tutaj od czasu do czasu ). Jest taka .....odważna Blat idealny do tej czerwieni. Przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kochana... Zycie zaczyna sie po... 18-stce... podobno. Spelnienia marzen w nowym domku i dobrego humoru zawsze. http://img94.imageshack.us/img94/5392/bou0647.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts