Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia serio serio blat jest cudny te maleńkie iskierki zatopione w czerni widać zawsze zmęczona jesteś to i siły nie masz ale jak już trochę ogarniesz to siadziesz sobie w kuchni popatrzysz na te migoczące iskierki i od razu uśmiech będziesz miał takie one figlarne te iskierki i ta czerwień mebli kuchnia normalnie jak karnawał w Rio gorący, mieniący pełen energii i ognia :D

Na zdjęciach nie widać uroku tego blatu, ale jego to tylko oko jest w stanie ocenić (nigdzie nie widziałam dobrego zdjęcia tych migotliwych drobinek) - widziałam taki w realu i nie mogłam się od niego oderwać :oops:

Piękny jest :lol:

Nefer będziesz się we wannie moczyć jak tyle chłopa w domu :roll: 8)

Blat baaaajeeeecznyyyy !!!!! :D :D Ślicznie zgrywa się z tą czerwienią :D

Widzę, że nawet już pierwszy garnek jest na budowie, więc jest w czym przygotować jedzonko :wink: 8) :lol:

:oops: próbowaliśmy odpalić kuchnię, ale ten garnek się nie nadaje na indukcję, więc z nami nie gadała :) To garnek Pana Malarza :)

to ja może przed snem głupie pytanie zadam :oops: namierzyłam w sklepie internetowym w baaaardzo fajnej cenie płytki które mnie się baaaaaaaardzo podobują, sklep ma 75 praktycznie superanckich opinii i:

a) kupować płytki przez neta

jak tak to:

b) jak sprawdzić czy aby na pewno ten sklep taki super :-? :roll:

to ja może przed snem głupie pytanie zadam :oops: namierzyłam w sklepie internetowym w baaaardzo fajnej cenie płytki które mnie się baaaaaaaardzo podobują, sklep ma 75 praktycznie superanckich opinii i:

a) kupować płytki przez neta

jak tak to:

b) jak sprawdzić czy aby na pewno ten sklep taki super :-? :roll:

a. dlaczego nie ? Ale najpierw warto je obejrzeć w rzeczywistości - nigdy monitor nie przekaże kolorów.

b. w necie - pobuszuj na forach - wrzuć nazwę sklepu - zobacz opinie ..

Czerwień tych szafek kuchennych wołała do mnie:D

Kuchnia super!

Bardzo do Ciebie pasuje Neferko (trochę jakby Cię już znam, bo poczytuję sobie tutaj od czasu do czasu :oops: :wink: ).

Jest taka :roll: :roll: .....odważna :D Blat idealny do tej czerwieni.

Przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin 8)