Nefer 17.12.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To i ja Ci pożyczę wszystkiego NAJ NAJlepszego. Żeby zmęczenie budową zastąpiła radość z zamieszkania we własnym Domu. I żebyś miała życie truflami usłane Ściskam mocno Dzięki Kochana - cała lodówka pachnie truflami czekoladowymi Dziś mnie utrzymały przy życiu :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czerwień tych szafek kuchennych wołała do mnie:D Kuchnia super! Bardzo do Ciebie pasuje Neferko (trochę jakby Cię już znam, bo poczytuję sobie tutaj od czasu do czasu ). Jest taka .....odważna Blat idealny do tej czerwieni. Przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin Cześć Magda Dobrze, że podczytujesz :) Ale odważna to ja nie jestem - waham się jak każdy tylko mniej może lubię ten stan :) Dzięki za życzenia - czterdziestka to poważna w końcu rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kochana... Zycie zaczyna sie po... 18-stce... podobno. Spelnienia marzen w nowym domku i dobrego humoru zawsze. http://img94.imageshack.us/img94/5392/bou0647.jpg Dzięki Małgoś :) Podobno. Też tak słyszałam, ale czy to prawda ? :) Nie czuję się jak rycząca czterdziestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Poczekaj, zapytam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Poczekaj, zapytam P. Zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Poczekaj, zapytam P. Zapytaj P. mowi, ze 40-stka to gowniarstwo. Nadal masz wiecej przed soba niz za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wątpię, ale wiem, że P. to grzeczny i kulturalny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wątpię, ale wiem, że P. to grzeczny i kulturalny facet Ekhm... Kulturalny tak, ale grzeczny... Mamy dzisiaj 10. rocznice poznania sie, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wątpię, ale wiem, że P. to grzeczny i kulturalny facet Ekhm... Kulturalny tak, ale grzeczny... Mamy dzisiaj 10. rocznice poznania sie, wis? Aaaaaaaaaaa to moja gratulować :) A Ty - won od kompa i pora to uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wątpię, ale wiem, że P. to grzeczny i kulturalny facet Ekhm... Kulturalny tak, ale grzeczny... Mamy dzisiaj 10. rocznice poznania sie, wis? Aaaaaaaaaaa to moja gratulować :) A Ty - won od kompa i pora to uczcić Nie noooo... Jestem jak Napoleon. Swietuje tez. Juz drugie winko otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Uważaj, żeby Ci sie klawisze z klawiaturki nie zassały Nam w styczniu minie 20 What the fuck .... to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.12.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No to pijemy! Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No to pijemy! Wszystkiego najlepszego! Dzięki Frykow - lecę do Ciebie zobaczyć jak postępy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 http://asta.blox.pl/resource/fraktale_8.jpg STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Rasiula Jutro - w prezencie - siedzę trzeci dzień na budowie Ale se dobrze zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Rasiula Jutro - w prezencie - siedzę trzeci dzień na budowie Ale se dobrze zrobiłam Kochana! Należy Ci się jak psu buda!!!... i nie na budowie, nie na budowie... tylko W DOMU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Rasiula Jutro - w prezencie - siedzę trzeci dzień na budowie Ale se dobrze zrobiłam Kochana! Należy Ci się jak psu buda!!!... i nie na budowie, nie na budowie... tylko W DOMU!!! No dooooooooooooobra...w domu ...chyba :) Ale już się rzeczywiście zaczyna po domowemu robić , to fakt, tylko jak ja to widzę jak sie rodzi w bólach to nie zauważam tych zmian. Dopiero na zdjęciach widzę... Mam trochę tego dość. Zaczynam o 7.00. Wracam o 23.00 (dziś się urwałam o 20.00). NIe mam czasu pogadać z dziećmi , mąż mnie wkurza robieniem w domu listy "co trzeba zrobić" - ehh... przesadzam pewnie... 24/24 do wyżygu... Ale będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja mam na jutro 15 stroików dla Młodej nauczycieli do zrobienia... 24 godziny to mało... ... a mam zapalenie tchawicy i nawet papieroski mi nie smakują... to co mi zostało... aaa... pić mogę!!! Właśnie piję Twoje zdrowie!!! Jeszcze raz STO LAT! Będzie dobrze!!! Pamiętasz kiedy zaczyna się życie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja mam na jutro 15 stroików dla Młodej nauczycieli do zrobienia... 24 godziny to mało... ... a mam zapalenie tchawicy i nawet papieroski mi nie smakują... to co mi zostało... aaa... pić mogę!!! Właśnie piję Twoje zdrowie!!! Jeszcze raz STO LAT! Będzie dobrze!!! Pamiętasz kiedy zaczyna się życie...??? Zapalenie tchawicy ? Ożeszku...Niedobrze. To kiepska choroba. Nie masz gorączki ? Ale dobrze sobie zrobiłaś .... Dzięki - pij kochana, bo zdrowia to ja potrzebuję (psychicznego głownie) Dzięki - i zdrowiej Ja idę wyciągnąć kręgosłupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefciu - wszyyyyyyyyyyyyystkiego najlepszeeeeeeeeeeeeeeeeeeego :D Spełnienia marzeń http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_59.jpg blacik miodzio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts