Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

To i ja Ci pożyczę wszystkiego NAJ NAJlepszego. Żeby zmęczenie budową zastąpiła radość z zamieszkania we własnym Domu. I żebyś miała życie truflami usłane :wink: Ściskam mocno :)

Dzięki Kochana - cała lodówka pachnie truflami czekoladowymi :) Dziś mnie utrzymały przy życiu :):) Dzięki :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czerwień tych szafek kuchennych wołała do mnie:D

Kuchnia super!

Bardzo do Ciebie pasuje Neferko (trochę jakby Cię już znam, bo poczytuję sobie tutaj od czasu do czasu :oops: :wink: ).

Jest taka :roll: :roll: .....odważna :D Blat idealny do tej czerwieni.

Przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin 8)

Cześć Magda :) Dobrze, że podczytujesz :):) Ale odważna to ja nie jestem - waham się jak każdy tylko mniej może lubię ten stan :):)

Dzięki za życzenia - czterdziestka to poważna w końcu rzecz :)

Kochana...

Zycie zaczyna sie po... 18-stce... podobno. :wink: Spelnienia marzen w nowym domku i dobrego humoru zawsze. 8)

http://img94.imageshack.us/img94/5392/bou0647.jpg

Dzięki Małgoś :):)

Podobno. Też tak słyszałam, ale czy to prawda ? :):)

Nie czuję się jak rycząca czterdziestka :)

Wątpię, ale wiem, że P. to grzeczny i kulturalny facet :) :wink:

Ekhm... Kulturalny tak, ale grzeczny... :roll: :roll: :roll: :lol:

Mamy dzisiaj 10. rocznice poznania sie, wis? :lol: :lol: :lol:

Aaaaaaaaaaa to moja gratulować :):) A Ty - won od kompa i pora to uczcić :)

Wątpię, ale wiem, że P. to grzeczny i kulturalny facet :) :wink:

Ekhm... Kulturalny tak, ale grzeczny... :roll: :roll: :roll: :lol:

Mamy dzisiaj 10. rocznice poznania sie, wis? :lol: :lol: :lol:

Aaaaaaaaaaa to moja gratulować :):) A Ty - won od kompa i pora to uczcić :)

Nie noooo... Jestem jak Napoleon. Swietuje tez. 8) Juz drugie winko otwarte. :lol:

Dzięki Rasiula :)

Jutro - w prezencie - siedzę trzeci dzień na budowie :) Ale se dobrze zrobiłam :)

Kochana! Należy Ci się jak psu buda!!!... i nie na budowie, nie na budowie... tylko W DOMU!!! :D :D :D :lol: :lol:

No dooooooooooooobra...w domu ...chyba :):):)

Ale już się rzeczywiście zaczyna po domowemu robić , to fakt, tylko jak ja to widzę jak sie rodzi w bólach to nie zauważam tych zmian. Dopiero na zdjęciach widzę... Mam trochę tego dość. Zaczynam o 7.00. Wracam o 23.00 (dziś się urwałam o 20.00). NIe mam czasu pogadać z dziećmi , mąż mnie wkurza robieniem w domu listy "co trzeba zrobić" - ehh... przesadzam pewnie... 24/24 do wyżygu...

Ale będzie lepiej :)

Ja mam na jutro 15 stroików dla Młodej nauczycieli do zrobienia... 24 godziny to mało... :roll: ... a mam zapalenie tchawicy i nawet papieroski mi nie smakują... to co mi zostało... :roll: aaa... pić mogę!!! 8) Właśnie piję Twoje zdrowie!!! Jeszcze raz STO LAT! :D :D :D

Będzie dobrze!!! Pamiętasz kiedy zaczyna się życie...??? :roll: 8) :D :D :D

Ja mam na jutro 15 stroików dla Młodej nauczycieli do zrobienia... 24 godziny to mało... :roll: ... a mam zapalenie tchawicy i nawet papieroski mi nie smakują... to co mi zostało... :roll: aaa... pić mogę!!! 8) Właśnie piję Twoje zdrowie!!! Jeszcze raz STO LAT! :D :D :D

Będzie dobrze!!! Pamiętasz kiedy zaczyna się życie...??? :roll: 8) :D :D :D

Zapalenie tchawicy ? Ożeszku...Niedobrze. To kiepska choroba. Nie masz gorączki ? Ale dobrze sobie zrobiłaś ....

Dzięki - pij kochana, bo zdrowia to ja potrzebuję (psychicznego głownie) Dzięki - i zdrowiej :) Ja idę wyciągnąć kręgosłupik :)