Nefer 17.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Niezłe masz prezenty Tylko dlaczego musze za nie tyle płacić ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Niezłe masz prezenty Tylko dlaczego musze za nie tyle płacić ? :) Oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 na razie jeszcze zapakowane (będą na dole) : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Syofg0wl7bI/AAAAAAAAHm8/7XH0JU_yIxg/s512/IMG_1793.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ale nie ma co marudzić o kasie - w końcu plan trzeba wykonać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kasiu, zlew Franke. Nefer a jakis czas pytalam Cie czy zlew Teka aura czy Franke bo napisalas ze czekasz na zlew Franke aura i odpowiedzials ze FRANKE a to chyba jednak teka aura co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kasiu, zlew Franke. Nefer a jakis czas pytalam Cie czy zlew Teka aura czy Franke bo napisalas ze czekasz na zlew Franke aura i odpowiedzials ze FRANKE a to chyba jednak teka aura co? Kuźwa, już mi się to w cholerę wszystko myli. Chyba bateria Franke a zlew Teka albo odwrotnie Tak - z pudełek wynika, że bateria Franke Tamarin, a zlew Teka Aura Przepraszam Kasiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Sto lat Mój mąż to ten sam rocznik Teka aura , poznaję bo mam tą samą A mam pytanie czy do tego tortu makowego to mak daje się tylko i wyłącznie do ciasta? Do kremu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kasiu, zlew Franke. Nefer a jakis czas pytalam Cie czy zlew Teka aura czy Franke bo napisalas ze czekasz na zlew Franke aura i odpowiedzials ze FRANKE a to chyba jednak teka aura co? Kuźwa, już mi się to w cholerę wszystko myli. Chyba bateria Franke a zlew Teka albo odwrotnie Tak - z pudełek wynika, że bateria Franke Tamarin, a zlew Teka Aura Przepraszam Kasiu :) Teka Aura... hi, hi... mam identiko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Sto lat Mój mąż to ten sam rocznik Teka aura , poznaję bo mam tą samą A mam pytanie czy do tego tortu makowego to mak daje się tylko i wyłącznie do ciasta? Do kremu nie? Dzięki Mikopiko Do kremu nie daje się maku :) Mak jest tylko w cieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kasiu, zlew Franke. Nefer a jakis czas pytalam Cie czy zlew Teka aura czy Franke bo napisalas ze czekasz na zlew Franke aura i odpowiedzials ze FRANKE a to chyba jednak teka aura co? Kuźwa, już mi się to w cholerę wszystko myli. Chyba bateria Franke a zlew Teka albo odwrotnie Tak - z pudełek wynika, że bateria Franke Tamarin, a zlew Teka Aura Przepraszam Kasiu :)nic nie szkodzi ale z ciekawosci przeszukalam juz neta za franke aura hihihiih teka auira znam taka bede miala i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To dobrze, bo ładny jest :) I nawet udało się zmieścić i kosze na śmieci i młynek i korek automatyczny ... jaki burdel pod tym zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witaj Nefcia i wszystkiego naj na te okrągłe urodzinki. Zakończenia prac, szybkiej przeprowadzki, dużo szczęścia i uśmiechów, samych pięknych chwil.... i pięknego urlopu urodzinowego w ciepłych krajach http://www.forum.wesele-lodz.pl/files/2_765.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Arnika :) Lidszu - zobaczymy jak zamontują :) Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefciu - samej radości, miłości, zyczliwości, odpowiednich ludzi którzy będą Cię otaczać w dalaszej drodze życia, samych pieknych chwil w nowym domu i aby cię zdrówko nie opuszczała a szczęście dopisało - Buziaki ogromniaste w tym tak wspaniałym dniu http://img.webme.com/pic/m/marlenkagrzes/tort10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Tort wygląda baaaaaaaaaaaardzo smakowicie, dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Fajna kurtka, drzwi też Czyżby tu ktoś kończył dziś 18tkę??? Najszczersze i najlepsze, ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefer najlepsze życzenia najlepszego i jak najszybszego zadomowienia się na dobre w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Kasiu :) Dzięki Gosiek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefer STO LAT!! Piękny wiek, piękny http://www.mariaquality.com/files/bukiet%20wiosenny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts