Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ogólnie ...zajebiaszczo (jak to czasami słyszę od Czesia w nawigacji) :lol:

Bardzo mi się u Ciebie podoba podłoga i wysokość w salonie.

Czy palnujesz powiesić w nim jakąś zwisającą lampę? Wiesz, taką długą na dwa piętra :wink:

dobry wieczór

Nefercia wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i miłości i zdrowia i szczęścia i niech się spełniają marzenia zwłaszcza te malutkie :D

http://sklep.festus.pl/shop_img/34/168/160_3.jpg

to tak pod te torty żeby Cię nie zemdliło :lol:

Ogólnie ...zajebiaszczo (jak to czasami słyszę od Czesia w nawigacji) :lol:

Bardzo mi się u Ciebie podoba podłoga i wysokość w salonie.

Czy palnujesz powiesić w nim jakąś zwisającą lampę? Wiesz, taką długą na dwa piętra :wink:

Takiego planu nie ma - będzie tylko wisząca lampa nad stołem - jakoś nie bardzo mi te długie leżą :oops:

dobry wieczór

Nefercia wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i miłości i zdrowia i szczęścia i niech się spełniają marzenia zwłaszcza te malutkie :D

http://sklep.festus.pl/shop_img/34/168/160_3.jpg

to tak pod te torty żeby Cię nie zemdliło :lol:

Aszu !! Mój ulubiony :):) Dzięki Wusieczka :)

zarąbiaste drzwi !!!! :D

dawaj producenta :D

Wrzuć w googlarkę Stolarnia Adam. Jak powiesz, że ode mnie to Ci nie zrobią kuku finansowo :)

Moje drzwi zrobili na podstawie zdjęcia :o - sami zrobili projekty, ja wybrałam tylko kolor i klamki i zawiasy.

Przyjechali - zasuwali od rana do 18,30 z przerwą na jedną herbatę. Co zadziwiające NIGDZIE nie mam nawet śladu pianki - szacun.

Nefcia wszystkiego dobrego jubilatko :lol: Mówi się, ze 30 to czas na karierę a po 40 człowiek zaczyna cieszyć sie życiem by po 50 pomyśleć o odpoczynku :lol:

Po torcie Zuzunki nie jestem w stanie przebić żadnym innym obrazkiem. Nie mogę sie na niego napatrzeć :lol:

Kończ juz ten dom to sie wybiorę do tej Wawy na dłuzej niz kilka godzin :lol: Niewiele Ci zostało.... Ja bym chyba juz nie wyrobiła i nocami sama bym malowała, zeby szybciej było :oops: :wink: :lol:

Nefcia wszystkiego dobrego jubilatko :lol: Mówi się, ze 30 to czas na karierę a po 40 człowiek zaczyna cieszyć sie życiem by po 50 pomyśleć o odpoczynku :lol:

Po torcie Zuzunki nie jestem w stanie przebić żadnym innym obrazkiem. Nie mogę sie na niego napatrzeć :lol:

Kończ juz ten dom to sie wybiorę do tej Wawy na dłuzej niz kilka godzin :lol: Niewiele Ci zostało.... Ja bym chyba juz nie wyrobiła i nocami sama bym malowała, zeby szybciej było :oops: :wink: :lol:

Dzięki Maylandzik :) Tego mi trzeba : zakończyć sprawę :)

zarąbiaste drzwi !!!! :D

dawaj producenta :D

Wrzuć w googlarkę Stolarnia Adam. Jak powiesz, że ode mnie to Ci nie zrobią kuku finansowo :)

Moje drzwi zrobili na podstawie zdjęcia :o - sami zrobili projekty, ja wybrałam tylko kolor i klamki i zawiasy.

Przyjechali - zasuwali od rana do 18,30 z przerwą na jedną herbatę. Co zadziwiające NIGDZIE nie mam nawet śladu pianki - szacun.

już sobie wygooglowałam i zapisałam ku pamięci :D :D dzięki :D

Witaj :D

Chciałem spytać, ale już widze producenta drzwi ... :wink: Czy cene zdradzisz ? Oczywiście jeśli możesz, na PW ...

I .... hmmmm .... takie pytanie bo mamy z tym dylemat ... nie myslałaś o drzwiach "jasnych" do w sumie jasnego parkietu ? Bo to nas męczy czy dawać ciemne czy jasne ... :roll: :wink:

I prośba, oczywiście jeśli możesz ... o zdjęcie drzwi i parkietu, tak pół na pół :wink: :oops: Zwizualizował bym sobie jak to wygląda.... :wink:

pozdrawiam, majki

No i : wszystkiego najlepszego :D