Nefer 17.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Aniu :) ----------------- A teraz, niebawem , będzie kilka zdjątek. Bo już się rzeczywiście robi po domowemu. Ale muszę je zgrać Uno momento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No i się w końcu wgrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.12.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ogólnie ...zajebiaszczo (jak to czasami słyszę od Czesia w nawigacji) Bardzo mi się u Ciebie podoba podłoga i wysokość w salonie. Czy palnujesz powiesić w nim jakąś zwisającą lampę? Wiesz, taką długą na dwa piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dobry wieczór Nefercia wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i miłości i zdrowia i szczęścia i niech się spełniają marzenia zwłaszcza te malutkie http://sklep.festus.pl/shop_img/34/168/160_3.jpg to tak pod te torty żeby Cię nie zemdliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zarąbiaste drzwi !!!! dawaj producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ogólnie ...zajebiaszczo (jak to czasami słyszę od Czesia w nawigacji) Bardzo mi się u Ciebie podoba podłoga i wysokość w salonie. Czy palnujesz powiesić w nim jakąś zwisającą lampę? Wiesz, taką długą na dwa piętra Takiego planu nie ma - będzie tylko wisząca lampa nad stołem - jakoś nie bardzo mi te długie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dobry wieczór Nefercia wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i miłości i zdrowia i szczęścia i niech się spełniają marzenia zwłaszcza te malutkie http://sklep.festus.pl/shop_img/34/168/160_3.jpg to tak pod te torty żeby Cię nie zemdliło Aszu !! Mój ulubiony :) Dzięki Wusieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a środeczek piekniasty u Ciebie i drzwi i kuchnia aaaaaaaaaaaaaa jak ja już bym chciała nie widzieć pustaków na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zarąbiaste drzwi !!!! dawaj producenta Wrzuć w googlarkę Stolarnia Adam. Jak powiesz, że ode mnie to Ci nie zrobią kuku finansowo Moje drzwi zrobili na podstawie zdjęcia - sami zrobili projekty, ja wybrałam tylko kolor i klamki i zawiasy. Przyjechali - zasuwali od rana do 18,30 z przerwą na jedną herbatę. Co zadziwiające NIGDZIE nie mam nawet śladu pianki - szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ech, co mi zostaje... powzdychać tylko sobie mogę Dobrze (dla mnie ), że jeszcze podłogi zasłonięte ale coraz piękniej u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 na zdrówko Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefcia wszystkiego dobrego jubilatko Mówi się, ze 30 to czas na karierę a po 40 człowiek zaczyna cieszyć sie życiem by po 50 pomyśleć o odpoczynku Po torcie Zuzunki nie jestem w stanie przebić żadnym innym obrazkiem. Nie mogę sie na niego napatrzeć Kończ juz ten dom to sie wybiorę do tej Wawy na dłuzej niz kilka godzin Niewiele Ci zostało.... Ja bym chyba juz nie wyrobiła i nocami sama bym malowała, zeby szybciej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 17.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefciu, najlepszego na nowej i starej drodze.Zaśpiewałabym ci, ale mam zapalenie ucha - ucho głuche więc fałsz wyjdzie okrutny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefciu, najlepszego na nowej i starej drodze. Zaśpiewałabym ci, ale mam zapalenie ucha - ucho głuche więc fałsz wyjdzie okrutny. Dzięki - kuruj sie i nie śpiewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego urodzinowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefcia wszystkiego dobrego jubilatko Mówi się, ze 30 to czas na karierę a po 40 człowiek zaczyna cieszyć sie życiem by po 50 pomyśleć o odpoczynku Po torcie Zuzunki nie jestem w stanie przebić żadnym innym obrazkiem. Nie mogę sie na niego napatrzeć Kończ juz ten dom to sie wybiorę do tej Wawy na dłuzej niz kilka godzin Niewiele Ci zostało.... Ja bym chyba juz nie wyrobiła i nocami sama bym malowała, zeby szybciej było Dzięki Maylandzik Tego mi trzeba : zakończyć sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego urodzinowego! Dzięki Żeluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zarąbiaste drzwi !!!! dawaj producenta Wrzuć w googlarkę Stolarnia Adam. Jak powiesz, że ode mnie to Ci nie zrobią kuku finansowo Moje drzwi zrobili na podstawie zdjęcia - sami zrobili projekty, ja wybrałam tylko kolor i klamki i zawiasy. Przyjechali - zasuwali od rana do 18,30 z przerwą na jedną herbatę. Co zadziwiające NIGDZIE nie mam nawet śladu pianki - szacun. już sobie wygooglowałam i zapisałam ku pamięci dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witaj Chciałem spytać, ale już widze producenta drzwi ... Czy cene zdradzisz ? Oczywiście jeśli możesz, na PW ... I .... hmmmm .... takie pytanie bo mamy z tym dylemat ... nie myslałaś o drzwiach "jasnych" do w sumie jasnego parkietu ? Bo to nas męczy czy dawać ciemne czy jasne ... I prośba, oczywiście jeśli możesz ... o zdjęcie drzwi i parkietu, tak pół na pół Zwizualizował bym sobie jak to wygląda.... pozdrawiam, majki No i : wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 17.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefer piękny blat kuchenny!Super się prezentuje w połączeniu z czerwienią. Wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin!!!http://img41.imageshack.us/img41/9086/bk124ba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts