Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Ja nie bardzo znam sie na tych bankowych sprawach, dla mnie to Zycie na Marsie. :roll: Ja z tych co maz nawet pokazuje palcem - tu podpisac. :roll: :oops:

Ale tzrymam kciuki dla Ciebie Nefercia, bo wierze, ze nie ma dla Ciebie nieosiagalnych rzeczy.

:D

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tu jest dom za 33.367 pln za metr :):)

:o chyba muszę się napić :-?

Wypij i za mnie :)

Ja wypiję doiero jak dostanę kredyt, ale wtedy na umór :):)

Ale mieszkanie możesz kupić w W-wie od 7.000 w górę, więc jaki wybór ? Żaden :)

Dom wyjdzie taniej na pewno :)

:o :o :o :o :o :o :o :o

Wyglada na to, że żyjemy nie tylko w różnych krajach, ale nawet na różnych planetach!!! :o

U nas dom za 100 tys. to ekstra nówka, wypasiona i w ogóle! :D

Chociaż - takich jest jak na lekarstwo, wszystko poniemieckie chałupy, warte najwyżej 50 tys. za wszystko no i parę złotych za działkę. :p

:o :o :o :o :o :o :o :o

Wyglada na to, że żyjemy nie tylko w różnych krajach, ale nawet na różnych planetach!!! :o

U nas dom za 100 tys. to ekstra nówka, wypasiona i w ogóle! :D

Chociaż - takich jest jak na lekarstwo, wszystko poniemieckie chałupy, warte najwyżej 50 tys. za wszystko no i parę złotych za działkę. :p

Marzy mi się knajpa na emeryturze . Może warto się już rozejrzeć ?

Knajpa w takiej poniemieckiej chałupie to niezły czad :):)

Zobaczymy....:)

Nefer sie marzy knajpka a mi dom dla ludzi uposledzonych. Mysle sobie moze by polaczyc te marzenia. :D Ja mowilam, ze jak wygram miliony na lotto, to na pewno taki dom opieki zrobie, a przydala by sie taka szefowa, bo ja za mietka jestem na to. No i nie mowiac o tym, ze troche poza swiatem. :lol:

Co Ty na to Nefer? To moze nie knajpka, ale tam tez jedza, pija i bawia sie nie zle. :D :wink:

A mi się marzy siedlisko konne, obok knajpka z Nefer jako szefową i pensjonat dla niepełnosprawnych z Zeljką czuwającą nad wszystkim. Konie przygotowane do hippoterapii... Eeeeehhh, ale byłoby super... :D :D

Siem rozmarzyłam .... Dzień dobry wszystkim :D

Nefer sie marzy knajpka a mi dom dla ludzi uposledzonych. Mysle sobie moze by polaczyc te marzenia. :D Ja mowilam, ze jak wygram miliony na lotto, to na pewno taki dom opieki zrobie, a przydala by sie taka szefowa, bo ja za mietka jestem na to. No i nie mowiac o tym, ze troche poza swiatem. :lol:

Co Ty na to Nefer? To moze nie knajpka, ale tam tez jedza, pija i bawia sie nie zle. :D :wink:

Dla mnie cool :):) Jestem za :) I Brazunię tez będziemy mieć - a hippoterapia to super sprawa.

Kciuki za kredycik zaciśniete :)

Mój męzuś ma takie zapędy,on mógłby kucharzyć tylko co ja tam bedę robić :wink: :) Bo towarzystwo bardzo mi się podoba :)

No i tez mi pytanie co pielegniara bedzie robic wsrod chorzych? :lol: A spiewac umiesz? :wink:

Jesli o mnie chodzi - jestes przyjeta! :D