Żelka 13.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ja nie bardzo znam sie na tych bankowych sprawach, dla mnie to Zycie na Marsie. Ja z tych co maz nawet pokazuje palcem - tu podpisac. Ale tzrymam kciuki dla Ciebie Nefercia, bo wierze, ze nie ma dla Ciebie nieosiagalnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I to jest TANIO :) tu jest dom za 33.367 pln za metr :) http://www.gratka.pl/dom/tresc/16-7239299-mazowieckie-warszawa-wawermiedzeszyn.html?w=6e303d228fccdbef&s=1 no bo ten to przynajmniej w centrum pięknej dzielnicy i ładny : http://www.gratka.pl/dom/tresc/16-7079770-mazowieckie-warszawa-mokotow.html?w=6e303d228fccdbef&s=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 tu jest dom za 33.367 pln za metr :) chyba muszę się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 tu jest dom za 33.367 pln za metr :) chyba muszę się napić Wypij i za mnie Ja wypiję doiero jak dostanę kredyt, ale wtedy na umór :) Ale mieszkanie możesz kupić w W-wie od 7.000 w górę, więc jaki wybór ? Żaden Dom wyjdzie taniej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wyglada na to, że żyjemy nie tylko w różnych krajach, ale nawet na różnych planetach!!! U nas dom za 100 tys. to ekstra nówka, wypasiona i w ogóle! Chociaż - takich jest jak na lekarstwo, wszystko poniemieckie chałupy, warte najwyżej 50 tys. za wszystko no i parę złotych za działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 tu jest dom za 33.367 pln za metr :) chyba muszę się napić Wypij i za mnie Ja wypiję doiero jak dostanę kredyt, ale wtedy na umór :) Ale mieszkanie możesz kupić w W-wie od 7.000 w górę, więc jaki wybór ? Żaden Dom wyjdzie taniej na pewno jak mus to mus piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wyglada na to, że żyjemy nie tylko w różnych krajach, ale nawet na różnych planetach!!! U nas dom za 100 tys. to ekstra nówka, wypasiona i w ogóle! Chociaż - takich jest jak na lekarstwo, wszystko poniemieckie chałupy, warte najwyżej 50 tys. za wszystko no i parę złotych za działkę. Marzy mi się knajpa na emeryturze . Może warto się już rozejrzeć ? Knajpa w takiej poniemieckiej chałupie to niezły czad :) Zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No to będziesz miała co robić na emeryturze. Jak do nas przyjedziesz kiedyś , to możemy się rozejrzeć za Twoją przyszłą knajpą. U nas tego dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nefer sie marzy knajpka a mi dom dla ludzi uposledzonych. Mysle sobie moze by polaczyc te marzenia. Ja mowilam, ze jak wygram miliony na lotto, to na pewno taki dom opieki zrobie, a przydala by sie taka szefowa, bo ja za mietka jestem na to. No i nie mowiac o tym, ze troche poza swiatem. Co Ty na to Nefer? To moze nie knajpka, ale tam tez jedza, pija i bawia sie nie zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A mi się marzy siedlisko konne, obok knajpka z Nefer jako szefową i pensjonat dla niepełnosprawnych z Zeljką czuwającą nad wszystkim. Konie przygotowane do hippoterapii... Eeeeehhh, ale byłoby super... Siem rozmarzyłam .... Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Neferciu głowa do góry...z tym kredytem to na pewno musi się udać jak nie w tym banku to w innym za co trzymam kciuki A'propos budowy - ale zasuwacie...no...no...no Dzień dobry chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nefer sie marzy knajpka a mi dom dla ludzi uposledzonych. Mysle sobie moze by polaczyc te marzenia. Ja mowilam, ze jak wygram miliony na lotto, to na pewno taki dom opieki zrobie, a przydala by sie taka szefowa, bo ja za mietka jestem na to. No i nie mowiac o tym, ze troche poza swiatem. Co Ty na to Nefer? To moze nie knajpka, ale tam tez jedza, pija i bawia sie nie zle. Dla mnie cool :) Jestem za I Brazunię tez będziemy mieć - a hippoterapia to super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kciuki za kredycik zaciśniete Mój męzuś ma takie zapędy,on mógłby kucharzyć tylko co ja tam bedę robić Bo towarzystwo bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kciuki za kredycik zaciśniete Mój męzuś ma takie zapędy,on mógłby kucharzyć tylko co ja tam bedę robić Bo towarzystwo bardzo mi się podoba No i tez mi pytanie co pielegniara bedzie robic wsrod chorzych? A spiewac umiesz? Jesli o mnie chodzi - jestes przyjeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kciuki za kredycik zaciśniete Mój męzuś ma takie zapędy,on mógłby kucharzyć tylko co ja tam bedę robić Bo towarzystwo bardzo mi się podoba Agusia, będziesz robić na przykład dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć dziewczyny ...ja ściany będę podpierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Śpiewać nie umię, co do pielęgniarstwa mam ostanio wypalnie zawodowe i poważnie się zastanawiam nad zmianami w moim zyciu zawodowym ale mąz jest 1 więc ja muszę trochę poczekać Pomysł Nefer bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć dziewczyny ...ja ściany będę podpierał Nie musisz wcale, Ty tylko stoj i wystarczy. Wazne, ze tam bedziesz. Nie szefowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć dziewczyny ...ja ściany będę podpierał Nie musisz wcale, Ty tylko stoj i wystarczy. Wazne, ze tam bedziesz. Nie szefowa? Króliczka to ja zawsze i wszędzie bierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja też bym chciała wziąć Królika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts