Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Nefcia prezent zarąbisty przede wszystkim ze względu na to że małż posłuchał czego pragniesz też bym chciała żeby mój chociaż raz posłuchał i kupił mi to co chciałabym dostać a nie to co on uważa żebym chciała :roll:

Podlgądam Twój Dziennik i podziwiam domek. Pięknieje w oczach :D Gratuluję rozmachu. Mam prośbę o kontakt do producenta drzwi. Z góry dziękuję.

Cześć Ambroma :p) Dzięki serdeczne za dobre słowo.

Producent drzwi : stolarnia Adam

http://www.stolarniaadam.com.pl/

Zaglądaj częściej :) Więcej na priv.

witam piątkową porą

i od razu do życzeń trzeba stanąć :) STO LAT !!

prezent świetny, ja mojemu mężowi też taki sprawiłam w zeszłym roku :) pogodę masz świetną teraz, teren nie musi być specjalnie przygotowywany bo naturalny ślizg :)

domek miodzio....

Dzięki Malutka :) Czekam do wiosny, bo cały pic polega na tym, żeby poćwiczyć na zmiennych warunkach : trochę z idealną przyczepnością trochę z tragiczną :)

dzień dobry

Nefcia prezent zarąbisty przede wszystkim ze względu na to że małż posłuchał czego pragniesz też bym chciała żeby mój chociaż raz posłuchał i kupił mi to co chciałabym dostać a nie to co on uważa żebym chciała :roll:

Prawda ? Własnie o to chodzi - to prezent TYLKO dla mnie , dokładnie taki o jakim marzyłam. Finał był taki, że się poryczałam jak głupia :oops:

Nefciu, ja sie nie zdazylam wczoraj przyturlac, bo jestem bardzo powolna, ale dzis juz dotarlam i zycze Ci samych pieknych chwil w tej lepszej czesci Twojego zycia :D

kwiatki chcialam przyniesc ale zamarzly...

wiec to przynioslam ;)

http://www.scienceofdrink.com/wp-content/uploads/2007/11/tequila-sunrise.jpg

dzień dobry

Prawda ? Własnie o to chodzi - to prezent TYLKO dla mnie , dokładnie taki o jakim marzyłam. Finał był taki, że się poryczałam jak głupia :oops:

też bym się poryczała bo widać że sie Twojemu mężowi chciało pomyśleć o prezencie a mój na urodziny dał mi kasę i przykro mi było :(

Nefciu, ja sie nie zdazylam wczoraj przyturlac, bo jestem bardzo powolna, ale dzis juz dotarlam i zycze Ci samych pieknych chwil w tej lepszej czesci Twojego zycia :D

kwiatki chcialam przyniesc ale zamarzly...

Dzięki Turlaczku :):)