ambroma 18.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Podlgądam Twój Dziennik i podziwiam domek. Pięknieje w oczach Gratuluję rozmachu. Mam prośbę o kontakt do producenta drzwi. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Upssss - gapa Wszystkiego naj naj naj!!! to ja gapa 2 dopiero w spiskowym wątku doczytałam Najlepszego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Upssss - gapa Wszystkiego naj naj naj!!! to ja gapa 2 dopiero w spiskowym wątku doczytałam Najlepszego !!!! ufff będzie nam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 witam piątkową porą i od razu do życzeń trzeba stanąć STO LAT !! prezent świetny, ja mojemu mężowi też taki sprawiłam w zeszłym roku pogodę masz świetną teraz, teren nie musi być specjalnie przygotowywany bo naturalny ślizg domek miodzio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia prezent zarąbisty przede wszystkim ze względu na to że małż posłuchał czego pragniesz też bym chciała żeby mój chociaż raz posłuchał i kupił mi to co chciałabym dostać a nie to co on uważa żebym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Podlgądam Twój Dziennik i podziwiam domek. Pięknieje w oczach Gratuluję rozmachu. Mam prośbę o kontakt do producenta drzwi. Z góry dziękuję. Cześć Ambroma ) Dzięki serdeczne za dobre słowo. Producent drzwi : stolarnia Adam http://www.stolarniaadam.com.pl/ Zaglądaj częściej Więcej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Upssss - gapa Wszystkiego naj naj naj!!! to ja gapa 2 dopiero w spiskowym wątku doczytałam Najlepszego !!!! Dzięki Małka - nigdy nie jest za późno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 witam piątkową porą i od razu do życzeń trzeba stanąć STO LAT !! prezent świetny, ja mojemu mężowi też taki sprawiłam w zeszłym roku pogodę masz świetną teraz, teren nie musi być specjalnie przygotowywany bo naturalny ślizg domek miodzio.... Dzięki Malutka Czekam do wiosny, bo cały pic polega na tym, żeby poćwiczyć na zmiennych warunkach : trochę z idealną przyczepnością trochę z tragiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia prezent zarąbisty przede wszystkim ze względu na to że małż posłuchał czego pragniesz też bym chciała żeby mój chociaż raz posłuchał i kupił mi to co chciałabym dostać a nie to co on uważa żebym chciała Prawda ? Własnie o to chodzi - to prezent TYLKO dla mnie , dokładnie taki o jakim marzyłam. Finał był taki, że się poryczałam jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Upssss - gapa Wszystkiego naj naj naj!!! Prezentu zazdroszczę! Dzieki Monika :) Ja już się przyzwyczaiłam, że życzenia w grudniu przyjmuję od 12.12 do końca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Siem myślę że nie obrazisz jak dzisiaj dołączę z życzeniami!!!! Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nefciu, ja sie nie zdazylam wczoraj przyturlac, bo jestem bardzo powolna, ale dzis juz dotarlam i zycze Ci samych pieknych chwil w tej lepszej czesci Twojego zycia kwiatki chcialam przyniesc ale zamarzly... wiec to przynioslam http://www.scienceofdrink.com/wp-content/uploads/2007/11/tequila-sunrise.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia prezent zarąbisty przede wszystkim ze względu na to że małż posłuchał czego pragniesz też bym chciała żeby mój chociaż raz posłuchał i kupił mi to co chciałabym dostać a nie to co on uważa żebym chciała Prawda ? Własnie o to chodzi - to prezent TYLKO dla mnie , dokładnie taki o jakim marzyłam. Finał był taki, że się poryczałam jak głupia też bym się poryczała bo widać że sie Twojemu mężowi chciało pomyśleć o prezencie a mój na urodziny dał mi kasę i przykro mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Siem myślę że nie obrazisz jak dzisiaj dołączę z życzeniami!!!! Pozdrowionka!!!! Ależ skąd Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nefciu, ja sie nie zdazylam wczoraj przyturlac, bo jestem bardzo powolna, ale dzis juz dotarlam i zycze Ci samych pieknych chwil w tej lepszej czesci Twojego zycia kwiatki chcialam przyniesc ale zamarzly... Dzięki Turlaczku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Fajne te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Fajne te drzwi. drzwi zajefajne i łóżka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Fajne te drzwi. Najfajniejsze to one są w dotyku Lubię ciężkie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Fajne te drzwi. drzwi zajefajne i łóżka też NIe wiem czy nie za dużo na ciemno, ale podłogi jasne na górze, to się wyrówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Fajne te drzwi. drzwi zajefajne i łóżka też NIe wiem czy nie za dużo na ciemno, ale podłogi jasne na górze, to się wyrówna będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts