Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer, spóźniłam się i ja na Twoje urodziny, niemniej jednak życze Ci dużo szczęścia, miłości i zdrowia oraz super świetnej zabawy na jeździe ekstremalnej(ale ci zazdroszczę). Kolor drzwi świetnie się komponuje z jesionem i jatobą. To dobry wybór :D

Dzięki serdeczne Mycha - ja wiem, że Ty zajęta (tak jak i ja :oops: ) Czy już podłogi gotowe ?

nienienie : 6 u mnie, 2 u Teściów :)

to, to kamień z serca bo już liczyłam w jakich pomieszczeniach mieć sygnał będziesz (poza kuchnią bo tam wiem :wink: ) :lol:

Okryliśmy jeszcze jeden ponadwymiarowy kabel - padł pomysł kina samochodowego w garażu :)

wszystkiego najlepszego Nef, dlugo tu nie zaglądalam,a domek wypięknial :wink: :wink:

Dzięki A-nitka :)

Szkoda, że kosztem mojego życia te zmiany - od 8.00 do 20.00 na budowie :roll: I pewnie dlatego jakoś trudno mi zauważyć zmiany :)

Nefcia trzymaj się w tym nie za łatwym czasie. Ja też juz nie widze zmian, a co gorsza jak juz cos widze to nie cieszę sie juz tym tak jak kiedyś tylko odfajkowuje w zeszycie-ciach kolejna rzecz z głowy i tak...byle do końca.Moze jak juz te tryliony spraw i spraweczek uda się ogarnąc tak mniej więcej to się w końcu zastanowie, czy mi się podoba mój dom czy nie ;)

Nefciu dawno mnie nie bylo, ale wlasnie nadrabiam zaleglosci ;) A tych u Ciebie mam duuuuzo!

Pieeeeekna kuchnia i blat rewelacyjny - niby ze gdzie dosztukowany, bo nic nie widac na tych fotkach z dziennika? Robilas w koncu w Chobocie czy gdzie indziej?

Drzwi tez ladne, szczegolnie gorne :)

I ja tez mysle o tej jatobie... Ty chcialas taka nierownomierna kolorystycznie, czy ona zawsze taka wychodzi?

I wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin! :D

http://static.dailystrength.org/userfiles/6/4/5/4/424546/pg_424546_1375020439.jpg

do Twojej kuchni :p

Nefciu dawno mnie nie bylo, ale wlasnie nadrabiam zaleglosci ;) A tych u Ciebie mam duuuuzo!

Pieeeeekna kuchnia i blat rewelacyjny - niby ze gdzie dosztukowany, bo nic nie widac na tych fotkach z dziennika? Robilas w koncu w Chobocie czy gdzie indziej?

Drzwi tez ladne, szczegolnie gorne :)

I ja tez mysle o tej jatobie... Ty chcialas taka nierownomierna kolorystycznie, czy ona zawsze taka wychodzi?

I wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin! :D

do Twojej kuchni :p

Dzięki Dorciu za życzenia :) Zmiany u mnie to nic w porównaniu ze zmianą u Ciebie :) Śliczna ta Twoja "zmiana" :):)

NIe robiłam w Chobocie - jednak wolałam nieco taniej - zrobiłam w Standrexie - jakby co dam Ci namiar na ludzi.

Blat sztukowany pod płytą indukcyjną, więc nie widać na zdjęciach, ale na żywo widać jak diabli :):)

Jatoba wychodzi nierówna kolorystycznie jak cholera - u mnei to ona jest podobno stonowana wyjątkowo (taka dostawa) ale nigdy nie wiesz co przyjdzie :)

Maki do kuchni idealne :)

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif