78mysz 19.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nefer, spóźniłam się i ja na Twoje urodziny, niemniej jednak życze Ci dużo szczęścia, miłości i zdrowia oraz super świetnej zabawy na jeździe ekstremalnej(ale ci zazdroszczę). Kolor drzwi świetnie się komponuje z jesionem i jatobą. To dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nefer, spóźniłam się i ja na Twoje urodziny, niemniej jednak życze Ci dużo szczęścia, miłości i zdrowia oraz super świetnej zabawy na jeździe ekstremalnej(ale ci zazdroszczę). Kolor drzwi świetnie się komponuje z jesionem i jatobą. To dobry wybór Dzięki serdeczne Mycha - ja wiem, że Ty zajęta (tak jak i ja ) Czy już podłogi gotowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Canal+ w ośmiu miejscach ale to chyba na dwa mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Canal+ w ośmiu miejscach ale to chyba na dwa mieszkania w drugim jest tylko w dwóch lepiej więcej niż za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Canal+ w ośmiu miejscach ale to chyba na dwa mieszkania w drugim jest tylko w dwóch lepiej więcej niż za mało czyli 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nienienie : 6 u mnie, 2 u Teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nienienie : 6 u mnie, 2 u Teściów to, to kamień z serca bo już liczyłam w jakich pomieszczeniach mieć sygnał będziesz (poza kuchnią bo tam wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nienienie : 6 u mnie, 2 u Teściów to, to kamień z serca bo już liczyłam w jakich pomieszczeniach mieć sygnał będziesz (poza kuchnią bo tam wiem ) Okryliśmy jeszcze jeden ponadwymiarowy kabel - padł pomysł kina samochodowego w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nienienie : 6 u mnie, 2 u Teściów Matko a jak oni wtedy abonament naliczają???? Rozumiem że każdy ogląda co mu się tam podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cześć Wszystkim i Gospodyni Już jestem. Ale u nas jest szaro i widać w powietrzu tablicę Mendelejewa Fajny prezent. Masz teraz gdzie się poślizgać Fajny pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 dobry wieczór noooo Nefcia nieźle poszalałaś z telewizją kino to możesz mieć w garażu wszak masz większy niż ja mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 19.12.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 wszystkiego najlepszego Nef, dlugo tu nie zaglądalam,a domek wypięknial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nienienie : 6 u mnie, 2 u Teściów Matko a jak oni wtedy abonament naliczają???? Rozumiem że każdy ogląda co mu się tam podoba? Tak, potrzebne jest kilka skomplikowanych urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 dobry wieczór noooo Nefcia nieźle poszalałaś z telewizją kino to możesz mieć w garażu wszak masz większy niż ja mieszkanie Duża ściana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 wszystkiego najlepszego Nef, dlugo tu nie zaglądalam,a domek wypięknial Dzięki A-nitka Szkoda, że kosztem mojego życia te zmiany - od 8.00 do 20.00 na budowie I pewnie dlatego jakoś trudno mi zauważyć zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 O matkooo jak już tu pięknie u Ciebie ,tak domowo .Kuchnia wyszła cudownie.Krajalnica bomba akurat wczoraj oglądałam taką samą na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 wszystkiego najlepszego Nef, dlugo tu nie zaglądalam,a domek wypięknial Dzięki A-nitka Szkoda, że kosztem mojego życia te zmiany - od 8.00 do 20.00 na budowie I pewnie dlatego jakoś trudno mi zauważyć zmiany Nefcia trzymaj się w tym nie za łatwym czasie. Ja też juz nie widze zmian, a co gorsza jak juz cos widze to nie cieszę sie juz tym tak jak kiedyś tylko odfajkowuje w zeszycie-ciach kolejna rzecz z głowy i tak...byle do końca.Moze jak juz te tryliony spraw i spraweczek uda się ogarnąc tak mniej więcej to się w końcu zastanowie, czy mi się podoba mój dom czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.12.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nefciu dawno mnie nie bylo, ale wlasnie nadrabiam zaleglosci A tych u Ciebie mam duuuuzo! Pieeeeekna kuchnia i blat rewelacyjny - niby ze gdzie dosztukowany, bo nic nie widac na tych fotkach z dziennika? Robilas w koncu w Chobocie czy gdzie indziej? Drzwi tez ladne, szczegolnie gorne I ja tez mysle o tej jatobie... Ty chcialas taka nierownomierna kolorystycznie, czy ona zawsze taka wychodzi? I wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin! http://static.dailystrength.org/userfiles/6/4/5/4/424546/pg_424546_1375020439.jpg do Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nefciu dawno mnie nie bylo, ale wlasnie nadrabiam zaleglosci A tych u Ciebie mam duuuuzo! Pieeeeekna kuchnia i blat rewelacyjny - niby ze gdzie dosztukowany, bo nic nie widac na tych fotkach z dziennika? Robilas w koncu w Chobocie czy gdzie indziej? Drzwi tez ladne, szczegolnie gorne I ja tez mysle o tej jatobie... Ty chcialas taka nierownomierna kolorystycznie, czy ona zawsze taka wychodzi? I wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin! do Twojej kuchni Dzięki Dorciu za życzenia Zmiany u mnie to nic w porównaniu ze zmianą u Ciebie Śliczna ta Twoja "zmiana" :) NIe robiłam w Chobocie - jednak wolałam nieco taniej - zrobiłam w Standrexie - jakby co dam Ci namiar na ludzi. Blat sztukowany pod płytą indukcyjną, więc nie widać na zdjęciach, ale na żywo widać jak diabli :) Jatoba wychodzi nierówna kolorystycznie jak cholera - u mnei to ona jest podobno stonowana wyjątkowo (taka dostawa) ale nigdy nie wiesz co przyjdzie Maki do kuchni idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts